reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Hej i ja już na nogach pospałam znów jak wczoraj...w nocy tylko po 3 spać nie mogłam i zapuściłam tv na chwilę..ale co tam nic ciekawego nie leciało....wczoraj wieczorem obejrzałam Titanica na kompie ( nie wiem który raz w życiu) ale podoba mi się ten film i ten romans na statku przynajmniej czas zleciał.
Dziś też wybywam do jednych osób więc myślę że że i ta niedziela jakoś minie, dzień zakończę pójściem na 20 na mszę a co
Dziś też wybywam do jednych osób więc myślę że że i ta niedziela jakoś minie, dzień zakończę pójściem na 20 na mszę a co
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
alem głodna. wstałyśmy z Heśkiem dopiero ))
alem głodna. wstałyśmy z Heśkiem dopiero ))
haha spiochy :-)
ja wlasnie rosolek juz zjadlam
Larvunia do ktorej tak czytalas??
jakos po 1.00 szlam spac Ale za to wstalam z mloda ok 10.00 Niedawno co sniadanko zjedlismy ;-) a tu pora obiadowa zaraz ;-)
Daffi jak tam Juleczka i jej kupki
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
allle pyszne ciacha przyniosła sąsiadka...czekoladowe, sama robiła. ale pyycha. musze wziąć przepisa.
C
ciasteczko
Gość
witam
dopiero w domu zladowalismy,ale sie ciasta objadlam:-)
a to tak sobie wyszedl
dopiero w domu zladowalismy,ale sie ciasta objadlam:-)
a to tak sobie wyszedl
u nas dzis tez rosolek a co tam ;-)
mezulo wybyl do pracy wlasnie, ma klientow 2 i na 18.00 scena letnia... ostatnia w te wakacje.. i do 22 sierpnia bedzie w domu z nami gnic ;-) Dobrze i zle... jak go malo to tesknimy a jak za dlugo siedzi to i za duzo brudzi w domu
ciacho extra torcik
gdybym miala kase to z checia na chrzciny bym Cie poprosila o torcik, ale kużwa max 300zl chce wydac i licze grosz do grosza aby zaoszczedzic, bo remont kibelka w planach mamy. Ale masz talen kobito masz
Future podziel sie kobito a nie sama zajadasz ;-)
mezulo wybyl do pracy wlasnie, ma klientow 2 i na 18.00 scena letnia... ostatnia w te wakacje.. i do 22 sierpnia bedzie w domu z nami gnic ;-) Dobrze i zle... jak go malo to tesknimy a jak za dlugo siedzi to i za duzo brudzi w domu
ciacho extra torcik
gdybym miala kase to z checia na chrzciny bym Cie poprosila o torcik, ale kużwa max 300zl chce wydac i licze grosz do grosza aby zaoszczedzic, bo remont kibelka w planach mamy. Ale masz talen kobito masz
Future podziel sie kobito a nie sama zajadasz ;-)
reklama
hej...
my bylismy na spacerku w pareczku
teraz kawa i odpoczynek..
ciacho zajebiaszczy torcik super !!!:-)
future daj kawalek...mam chec na ciasto a nic nie mam zadowalam sie ciastkami hah..
Larvunia masz juz termin na chrzciny ?
wrzucilam kilka fotek do galeri :-) paaaa....
my bylismy na spacerku w pareczku
teraz kawa i odpoczynek..
ciacho zajebiaszczy torcik super !!!:-)
future daj kawalek...mam chec na ciasto a nic nie mam zadowalam sie ciastkami hah..
Larvunia masz juz termin na chrzciny ?
wrzucilam kilka fotek do galeri :-) paaaa....
Podziel się: