reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam niedzielnie

madzia- ty jak zwykle z rana rosołek już masz.
Ja dopiero kawkę skończyłam, śniadanie się w mikrofali podgrzewa.

reklama
Hej i ja już na nogach:) pospałam znów jak wczoraj...w nocy tylko po 3 spać nie mogłam i zapuściłam tv na chwilę..ale co tam nic ciekawego nie leciało....wczoraj wieczorem obejrzałam Titanica na kompie ( nie wiem który raz w życiu) ale podoba mi się ten film i ten romans na statku:-D przynajmniej czas zleciał.
Dziś też wybywam do jednych osób więc myślę że że i ta niedziela jakoś minie, dzień zakończę pójściem na 20 na mszę a co;)

u nas dzis tez rosolek a co tam ;-)
mezulo wybyl do pracy wlasnie, ma klientow 2 i na 18.00 scena letnia... ostatnia w te wakacje.. i do 22 sierpnia bedzie w domu z nami gnic ;-):-p Dobrze i zle... jak go malo to tesknimy a jak za dlugo siedzi to i za duzo brudzi w domu :-p

ciacho extra torcik :tak:
gdybym miala kase to z checia na chrzciny bym Cie poprosila o torcik, ale kużwa max 300zl chce wydac i licze grosz do grosza aby zaoszczedzic, bo remont kibelka w planach mamy. Ale masz talen kobito masz :tak:
Future podziel sie kobito a nie sama zajadasz ;-)

reklama
hej...
my bylismy na spacerku w pareczku:tak:
teraz kawa i odpoczynek..:tak:

ciacho zajebiaszczy torcik super !!!:-)

future daj kawalek...mam chec na ciasto a nic nie mam zadowalam sie ciastkami hah..

Larvunia masz juz termin na chrzciny ?

wrzucilam kilka fotek do galeri :-) paaaa....

Do góry