reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej ho. zawszetamgdziety kim jesteś? i witaj! napisz cos o sobie. nas pewnie znacz jak troche poczytałaś.

ja byłam właśnie u larvuni, musze zgrać zdjęcia, Michalinka taka maciupeńka, nie chcialam jej puścić wogóle taki pączuszek leciutki ;***

reklama
WItam,

Ja dziś cały dzień w domu, nie chce mi się nigdzie wyjść na tą pogodę. Posprzątałam, pogotowałam, a teraz odpoczynek.
Młody z M na spacerze, ubrał małemy płaszczyk przeciwdeszczowy i kalosze, niech dziecko trochę potupie w kałużach.
Jutro jak też taka pogoda bedzie, to do gofika się wybierzemy, bo młody jak za długo siedzi w 4 ścianach, to małpiego rozumu dostaje.

Marzenka- 5 cm to dużo, ostatnio też się cieszylam jak młody 3 cm podskoczył, ale ogólnie to on do wysokich dzieci nie należy. Mój m ma aspiracje;-) , żeby kosza trenował (tak jak on i jego ojciec-dziadek młodego) ale jak tak dalej będzie ze wzrostem, to może w nogę będzie grał:-DZawsze zacieszam, że mały odziedziczył wzrost po babci Marysi(czyt. mojej mamie, która ma 155cm).A tak serio to on raczej taki średniaczek.

aneteczka my tez bylismy pochodzic po kaluzach tylko ze ja chyba se musze sprawic kalosze bo zal mi moich adidaskow na taka pogode....
ja sie ciesze ze moj maly poszedl po tatusiu,bo jakby po mnie poszedl to tak nie bardzo na chlopaka:)ja mam 160:)
nawet zjednej strony dobrze ze taka pogoda mozna posiedziec w domku...poodpoczywac wylenic sie bo mi to tego bardzo brakowalo....i chyba sie juz przyzwyczialam do smaotnych weekendow

Witam wieczornie.
mama dzis pojechalo i smutnawo.
Julka mocno to przezyla. zal mi jej ale wyjscia nie bylo.
jutro postaram sie cos naskrobac;p
buziaki

nie wiem czy uda mi sie fotki zgrac dzis... chcialam Wam nas pokazac i Future, bo nas odwiedzili.....
mloda co chwile mnie szuka gggrrr...

Future chcialam dzis isc za Twoja rada i podac jej wode z butelki i dupa blada zwymiotowala mi :baffled: Tak ja dlugo meczylam ta butla (jezykiem mi ja wypychala ani grama nie wypila) ze mi schafcila sie eehhh

dobra ide bo z nowu jeczy i jeczy i jeczy... juz mi w glowie wibruje od jej jekow dzis :baffled:

witam wieczornie
future juz widzialam hehe:-p, zdjecie tortu pokaze jutro bo dzisiaj juz mi sie nie chce
tyle bylo gosci ze normalnie szok, nawet nieproszeni sie pojawili
milej nocki zycze

hello
to ja widmo... szlajam sie po domu nie wiem po co... chcialabym isc spac, ale szkoda mi czasu, czytam o obiektywach ;-) Rano bede wygladac jak neptyk :-p
buziam :*

dzien dobry niedzielnie !!:-)
rosolek juz prawie gotowy..

Larvunia do ktorej tak czytalas??:baffled:

Daffi twoja mama wczoraj wyjechala moja wraca dzis do mcza o 22 ma autobus..:-(

Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek
Mężuś sobie śpi a Ja już na nogach bo młody pobudkę zrobił i zabrałam go z sypialni, niech sobie mąż pośpi..

Hejka,mozna dom was dolaczyc?:D

Witaj. Napisz coś więcej o sobie, czekamy. . .

zawszetamgdziety- witaj i opowiedz coś więcej, skąd jesteś itd?:)
Mycha dzięki raz jeszcze za miłe pół dnia;)
Future- ja pod kocykiem bym cały dzień nie przeleżała ani pewnie pół dnia:) w domu bez bliskich osób świra można dostać...

Megi nie ma za co, miło było tak posiedzieć, pogadać, pojeść itp... :tak::-)

Za oknem zaś ponuro, póki co nie pada i jak tak zostanie to się jakoś tą niedzielę przeżyje a jak zacznie padać to chyba na głowę dostanę....

No to miłej niedzieli ;-)

Do góry