reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

niuska- ja tam lubię takie perwersje :-) a mojej Oli też się podobało.
a co do tego, ze nic się nie dzieje na bb to fakt :-)

Zaraz idę na kulki i do koleżanki zobaczyć małą dzidzię, taką m-czną, jak ja dawno takiego dziecka nie widziałam.

reklama
dzien dobry:-)
ale pogoda do dupy,kolejny dzien w domku bedzie....biore sie za sprzatanko bo cos innego robic....
kroma ja tez dawno nie widzialam takiej malutkiej dzidzi i nie trzymalam na rekach.....oj jakie to piekne czasy byly a teraz same piski akcje :-D
larvunia mnie tez jakos trudno dogodzic na allegro....ja tam wole przymiezyc na sobie wymacac..... teraz sie zastanawiam nad kupnem firanki na allegro ale juz sama niewiem.....
mycha u ciebie juz 33 tydzien:szok:
niuska no wiesz ty co:-Dnawet do polowy nie obejrzalam bo slinka cieknie............i mi bzdury do glowy przychodza:-)
casteczko jak tam tobie tort wyszedl z kubusiem puchatkiem?

Cześć ale pospałam...do 9.30 jak nigdy:) no to mam urlop faktycznie:-) Na dworze deszczowo hmmm ale i tak przejdę się gdzieś bo w domu nie wysiedzę sama cały dzień. Zjem śniadanko, posprzątam i wybywam z parasolką...miłego dnia

Cześć kobitki.

My z synkiem byliśmy już w Lidlu po pieczywo, zjedliśmy już śniadanie a teraz chwila relaksu przy muzyce a potem czas na sprzątanko bo bałagan jak nie wiem.. Ja tylko co chwilę latam z miotłą, nie wiem skąd tyle bierze się tego piachu i tego syfu... :no:
Oczywiście spać Mi się chce, pogoda jeszcze bardziej zamula, na dworze nie jest zimno jak się wkurzę to zarzucę młodemu kalosze :tak: płaszczyk przeciwdeszczowy i pójdziemy w kałuże :-p

A no marzenka na suwaczku pokazuje 33tydz ale wg obliczeń lekarza itp jest tydzień wcześniej koło 32tyg ale mimo to i tak już dużo i teraz tylko z górki, stracha mam jak nie wiem co...

No to miłego dzionka :tak:

hej.
megi ty to masz zacięcie. ja jakbym byla sama, to nigdzi bym nie szła. położyła bym się pod kocem, albo przy kominku i chyba bym poczytała. albo obejrzałabym jakieś romansidło ;) jakieś love story ;) teraz jestem na 3 sezonie desperate housewives i nie mogę się oderwać, że też nie zaczęłam oglądać jak leciąło na polsacie hehe.

moja mała się bawiła i odpłynęła w łóżeczku, targając zabawki. a my jedliśmy sniadanie. nagle zrobiło się cicho...haha.

larvunia moj jedzie ze mną. odezwij sie na gg.

zawszetamgdzie ty :-)no pewnie ze mozna:-)
to opowiedz nam cos wiecej o sobie:-)
u mnie nic sie nie dzieje...leniu****emy :)
kurde az niedowierzam moj maly w ciagu 3 miesiecy urosl 5cm niewiem czy to duzo czy nie,ale jak dla mnie to tyle sie nie spodziewalam:-)
to mezus sie ucieszy jak mu powiem:-)

zawszetamgdziety- witaj i opowiedz coś więcej, skąd jesteś itd?:)
Mycha dzięki raz jeszcze za miłe pół dnia;)
Future- ja pod kocykiem bym cały dzień nie przeleżała ani pewnie pół dnia:) w domu bez bliskich osób świra można dostać...

reklama
Do góry