reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niuuska no kurde extra teledysk ;p io nawet posladki widac :-D:-) nosz az mojemu pokazalam bo sie pytal co tak parsknelam w monitor i sie slinie :-D

megi widze znosisz jakos samotnosc... milej kapieli ja uwielbiam wodne relaksy :tak: pomagaja mi... Ale za rok likwiduje wanne, bo mam baaaardzo duzo i wstawiam prysznic, kosztymniejsze beda za wode, bo teraz placimy kokosy...

ciasteczko pamietaj dac nam foteczke torcika :tak:

reklama
A Ja młodego właśnie położyłam spać, zerkam co u Was, ale tutaj jak na piątek to pustki jakieś... :szok:
Idę się zaraz umyć i też położyć bo już bokiem Mi ten piątek wychodzi... :wściekła/y:

Miłego wieczorku i spokojnej nocki Wam wszystkim życzę.
Dobranoc i buźki ;-)

kroma alez jakim tam hurt:-D to tylko dla rodziny upieklam, dobrze ze maja wiekszy piekarnik to moglam wieszka blache wlozyc
zdjecie tortu na pewno zrobie zanim mlody sie do niego dobierze siostra sobie takie wykonczenie zazyczyla
mycha milej nocki
future oni codziennie inna prognoze pokazuja a najlepsze jest to ze co kanal to inna

Larvunia ja też lubię się wylegiwać w wannie ale już porządnie rozłożyć się w niej nie mogę:-D ale posiedziałam sobie i pośpiewałam do brzusia...w końcu mnie nikt nie słyszał haaha...popatrzę jeszcze troszkę tu i tam i kładę się. Zadzwoniłam do mamy mojej i słyszałam moją niunie nawet podeszła do tel i smutnym głosikiem powiedziała mi że bardzo za mną tęskni...kurde aż mi łezka się zakręciła....dobra to na tyle...jak coś to dobranoc

Hej ho...
ja pijaczka znow drinkuje dzis sobieski pomaranczowy haha...nie ma to jak z mama drina pic :-D..

megi ciesz sie brzusiem bo to juz ostatnie chwile...:-)

Mycha dobranoc..mowisz ze pustki a co tu mozna pisac jak ciagle to samo nic nowego sie nie dzieje :no:

ciacho ja tez czekam na foto..kurde chodzi za mna teraz ten makowiec haha :-D

future my tez chcielismy na jakis week skoczyc nad morze ale chyba nici wyjda..przez pogode...

modlcie sie zeby u nas rano nie padalo...:tak: bo inaczej nici z wycieczki...

dobranoc babolki ;-)

a ja jestem z tych antywannowych, niecierpie kapac sie w wannie dla mnie to meczarnia a juz lezec :no:
od ponad 15 lat lat wylacznie prysznic uznaje
megi milej nocki
madzia to moze mame namowisz i upieczecie? milego drinkowania, a ja jutro posucha bo w niedziele rano
mam wyjazd
ja tez spadam dobrej nocki wszystkim zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja jestem z tych antywannowych, niecierpie kapac sie w wannie dla mnie to meczarnia a juz lezec :no:
od ponad 15 lat lat wylacznie prysznic uznaje
megi milej nocki
madzia to moze mame namowisz i upieczecie? milego drinkowania, a ja jutro posucha bo w niedziele rano
mam wyjazd
ja tez spadam dobrej nocki wszystkim zycze

ja tez z tych co to wanne ubostwiaja :tak: ale za dlugo tez nie lubie..
ciacho moja mama do pieczenia to tak jak ja tez ma 2 lewe rece haha :-D
cos prostego zrobi ale jakies torty,makowce to nie dla niej haha :-D

aaa niuska jaka rewelka. dlaczego tylko faceci w teledyskach moga ogladac nagie panny! nam kobietom tez sie cos nalezy. jutro zapuszcze jak m bedzie;p
ciekawe co na to powie;p

reklama
kurde nie umiem na allegro laszka fajnego dla siebie znalesc, albo nic nie ma dla mnie albo ja za bardzo wymagajaca jestem heh ;-)

mloda sie krecic zaczyna, chyba niebawem cycka bedzie chciala, spi od ok 19.00 ;-) jak nigdy, zawsze ok 21.00 lazila spac ;-)
dobrej nocy :tak: ide sie wtulic w to delikatne cialko :-)

Do góry