reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziolchy !!
widze temat pogodowy wiec u nas do poludnia bylo w miare cieplo 22 st tylko wiaterek dosc chlodny a teraz to juz zrobilo sie zimno i pochmurno ale cale szczescie nie pada....oby nie padalo bo chcemy jechac do wesolego miasteczka z siostra i mama :tak::tak:
no ale zobaczy sie jaka bedzie rano pogoda...
teraz tez kawe wyypilam dopiero pierwsza bo czasu nie bylo szybciej...
bylismy na miescie troche polazic zanim wrocilismy to juz 14 byla...
a teraz sie relaksuje z kawa i radiem :-)
dzieci sprzedane do sasiadki ha ha
mama z m pojechali na chwile do ciotki zawiesc im polska kaszanke bo ciotce sie zachcialo bo nie jadla juz bardzo dlugo...:tak:

ciacho ty to sie masz jak nie palec teraz glowa haha :-D

megi lez do gory nogami i odpoczywaj 3 dni predko zleca :tak: jak tam nowe autko fajne?...

No to naskorbalam i lece dalej netowac :-)

reklama
czesc

nie ma to jak obudzic sie, podjesc i isc spac dalej ;-) - pisze o moim maluszku
uuuuffff dala mi wyprasowac te sterte ciuchow Michalisia ;-) ooołłłłłjjjeeee :-):-p
a co tam u Was... ide poczytac przy kawalku ciasta i herbatce ziolowej :-)

hehe podrzuce ci jednego DHL-em;-):-D:-D
a pisalam wczesniej, siostrzencowy roczek wyprawiamy, bede robic tez torta jutro z postacia kubusia puchatka siedzacego w garnuszku miodu
ciekawe jak mi to wyjdzie hymm...

ciasteczko niełatwe zadanie cię czeka z tym tortem...wow:) ale znając twoje umiejętności będzie super wyglądał:tak:
Madzia jeśli chodzi o autko tak sprawuje się super, podoba mi się zawsze to lepsze niż fiesta:-D odpukać niech teraz mój nim długo pojeździ:)
A ja przyszłam ze sklepu byłam w intermarche po zakupki, ta mrzawka mnie dobija na dodatek chłodno brrr...już musiałam dzwonić do mojego i zapytać o moją córcię, powstrzymać się nie mogłam:)...nic zajadam sobie bułeczki i popijam gorącą herbatką, zaraz obejrzę sobie w spokoju Fakty i wezmę kąpiel z odrobiną lawendowej pianki ummmmm no to się rozmarzyłam:p ;-)

ciasteczko- hurtowo pieczesz :-)

megi- odpoczywaj przyda się ci czasem pobyć sama, a ja teraz nie widzę dzieci pół dnia i biedne jak mnie widzą to ryczą i nawet butów nie mam jak ściągnąć, a Olka do tej pory mi na plecach wisi.

A tak w ogóle to zobaczcie co Niuskaa ogląda na you tubie i co wstawiła na FB:
http://www.youtube.com/watch?v=7FWZhrjONTI&feature=related

Niuska- ty perwersie jeden, ale mi humor poprawiłaś,

reklama
Kroma zadna perwersja tylko prawdziwe odruchy kobiece :-D nawet Marta sie zainteresowala :-)

A tak wogole to witam wszyskich :) jakos tak brak czasu na pisanie, podczytuje, ale nic nie pisze. Nic ciekawego sie nie dzieje, a i tu ruchu duzego nie ma...

Do góry