reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Kasia Małza zagon;p
kurde musze zapisac sie do fryzjera, poki stary w domu niech siedzi z dzieciakami;] i do kosmatyczki tez musze skoczyc i zasnawiam sienad solara chyba ze wystawie tylek na slonce bo mam straszny problem z potowkami ammmm ma ktoras rade?
kurde musze zapisac sie do fryzjera, poki stary w domu niech siedzi z dzieciakami;] i do kosmatyczki tez musze skoczyc i zasnawiam sienad solara chyba ze wystawie tylek na slonce bo mam straszny problem z potowkami ammmm ma ktoras rade?
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
moj tez nie umial ale sie nauczyl zostaw kilka dni bez obiadu to sie nauczy hahah
nie dziala u mnie patent zostawienia bez obioadu... potrafilam M z 4 dni z rzedu nie ugotowac to sobie zjadl caly chleb kanapek i byl szczesliwy;p
Kasia no wybacz z tym telefonem... mi sie zpaomnialo ze kamil wczesnie do pracy wstaje i Ty takze.
Kasia no wybacz z tym telefonem... mi sie zpaomnialo ze kamil wczesnie do pracy wstaje i Ty takze.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hehe moj tez cos tam zje ale jakm trezba to i juz ugotuje, ale jeszcze musze go utemperowac;pDaffi- Julka juz ok z kupka?
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
to dobrze a moze jabluszka jej daj to tez pomaga;]
reklama
Podziel się: