reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi wiszą suwaczki z bb chyba.

Daffi, wczoraj mnie zaskoczyłaś tym tel o 22;)

Kto mi obiadek ugotuje? he? która chetna?

Lili, Kasia, tulę!!

reklama
Kasia Małza zagon;p
kurde musze zapisac sie do fryzjera, poki stary w domu niech siedzi z dzieciakami;] i do kosmatyczki tez musze skoczyc i zasnawiam sienad solara chyba ze wystawie tylek na slonce bo mam straszny problem z potowkami ammmm ma ktoras rade?

Pr mój mąż do gotowania to ma dwie lewe rączki.... ew. ze słoika coś wyciągnie i podgrzeje, no i ziemniaki w sumie ugotuje, ale na tym KONIEC

JEZYK :happy2: CAŁUS

u mnie obiady hehe tylko w sobotę i w niedzielę! ;)

A w tyg nie mam możliwości bo młoda ma pokój przy kuchni idzie spać o 18 i nie chce jej garami tłuc. wiec obiadu nie ma.

nie dziala u mnie patent zostawienia bez obioadu... potrafilam M z 4 dni z rzedu nie ugotowac to sobie zjadl caly chleb kanapek i byl szczesliwy;p

Kasia no wybacz z tym telefonem...:zawstydzona/y: mi sie zpaomnialo ze kamil wczesnie do pracy wstaje i Ty takze.

PR wczoraj raz sama wycisnela nie wiele tego bylo ale malo tez nie...
i narazie nic wiec czekam.. poki co upaja sie soczkiem.

reklama
Do góry