reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Spa nie mogę... LILI no właśnie dopiero ślub był... dużo osób mi mówiło że po ślubie na gorsze sie zmienia, nie myślalam że tak szybko i tak bardzo... a może ja szybciej tego nie widziałam...

witam dziewczynki kochane i zapłakane,
szkoda waszych łez, nie warto czasem, życie jest takie podłe, z każdej strony coś. Ja życzę ci Kasiu, żeby wszystko się ci w życiu ułożyło jak najlepiej, a z M to brak mi słów, nie wiem co przeskrobał, mogę się domyślać. Szkoda mi ciebie, biedulka.
Lillia- ty to powinnaś mieć wsparcie, może M ma jakieś problemy, złe dni, czasem nie wiem co facetom siedzi w głowie, że tacy podli są, mam nadzieję, że M się nawróci i przeprosi, trzeba by było mu elektrowstrząsów. Bużki dla was babki.

Ja mam dzisiaj wizytację z Litwy, kolega M przyjeżdża, tyle z nim pracowałam na jednej hali, a za kilka dni z żoną i synem wpadną. Nie mogę się doczekać.

Witam Kasia, Lili tuuule mocne ehh ci faceci a moj mi cyrki zazdrosci odstawia no ale nalezy mu sie haha;pciacho- dzieki.daffi- jak julka?kroma- co tam u dziecioli?Kasia- jak tam dzielisz obowiazki praca dom? bo mi jakos ciezko sie wbic ale daje rade, no coz musze jak M ma lenia, pozatym musze sie postawic i koniec;]n on ma teraz urlop to niech gotuje i dzieci pilnuje :p

halo
dziewczyy temat facetow to temat rzeka, oni zawsze musza namieszac i zmasakrowac na humor
ania a to takgonic lenia do roboty niech gotuje i dziecmi sie zajmuje
kroma to miej gosciny,milo tak zobaczycc kogos po ilus tam latach
dzisiaj ma byc cieplo a do jutra popsucie pogody:wściekła/y:

Dzień dobry kochane...słonko pięknie dziś świeci a na forum smutek i łzy kurcze no:(
Kasia, Liliann- współczuję wam tych przykrości jakie was spotykają ze strony mężów....co oni sobie myślą:wściekła/y: o takie skarby jak my kobiety powinno się dbać i szanować...usz...brak słów czasem na te chłopy
Ja dziś muszę gdzieś na wizytę się umówić na pasemka...wybiorę się z małą na zakupki...potem obiadek dziś chyba mielone zrobię i młode ziemniaczki...jakoś czas zleci.

powiedzcie mi dlaczego już 3 dzień mi nie nie odlicza się dni na suwaczkach, stoją w miejscu:confused:

Ostatnia edycja:
Hey Dziewczynki!

Ja już z pracy nadaję.

Dziś już wtorek, doooobrze, oby do piątku! Kawusie spijam. Pogoda śliczna, no ale co z tego jak ja w pracy siedzę ciąglę.

Odezwe sie za chwil parę...

megi wiem ze, ze strony lilipi sa jakies problemy ale ty masz z tad, zreszta nawet nie mozna na niego nacisna jest jakby nieaktywny,
nie wiem moze jeszcze raz wklej linka...
halo katgen no prosze organizacja jak sie patrzy

uciekam korzystac z pogody milego dnia zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie kochane

Lili kochana wspolczuje. Tak jak pisalam twoj G nie wyglada w ogole na czlowieka ktory moze zajsc za skore.

Kasia powiem Ci ze twoj i tak dlugo sie utrzymal bo moj juz na dzien przed slubem pokazal co potrafi a pozniej kilka dni po i tak juz do teraz;p

Katgen firankowa kobieto witaj:)

Future co u małej Helusi?

Larvunia co tam u Michalinki?

Mycha, megi przyszle mamuski jak sie czujecie? dzidziolki daja w kosc w brzuszkach?
megi wiesz juz moze czy twoj wroci wczesniej?
co do suwaczka to musial sie zawiesic.. wez moze stworz ponownie...

ja zdalam sobie sprawe ze julka wczoraj skonczyla 19 mieisecy i juz za 5 miesiecy bede miała w domu 2 latke:)
jak ten czas leci! jeszcze niedawno takie malenstwo byla malutkie a tu juz taka panna.

Do góry