reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jeżyk- witaj, Pani od Polskiego jak pamiętam dobrze, a Cyprian ma podobny wiek jak moja Olka i rozumiem cię bo moja to tak samo za 4 łobuzuje, taki wiek jakiś głupi, będziemy pamiętać nasze dzieci długo :)

Ja spadam, dałam fotki na wew, tym razem i ja jestem, ciasteczko- widziałam fotki, z urlopu, faktycznie się opaliłaś :) A Lavrunia- mała ma urodę taką ciemną, ciemne włoski i oczka, ciekawa jestem czy jej tak zostanie.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja...
Wieczornie i ze łzami w oczach... Ale jakoś trzeba życ, jak was czytam to mi lepiej jakoś... Dzięki że jesteście
LARVUNIU dziękuję za odpowiedź, o ile jutro zbiore w sobie siły i wyjde na dwór to przejde się to niej i jej przekaże... A na poczcie nic nie mam :-(
KROMA, JEŻYK wiem o czym mówicie... mój to już prawie od roku ma ten bunt dwulatka chociaż powoli łagodnieje, ale ma momenty bojowe jeszcze
LANA gratuluje powrotu do zdrowia u Juleczki.. i dobrze że ty też już lepiej... Co do Zosieńki to współczuje [*] rodzinie... Nigdy nie zapomne jak Kacper miał zagrożenie białaczką... Popowiększały mu się węzły chłonne, wyniki krwi niestety też nie były najlepsze, do domu wracałam z małym i ryczałam, potem ponad tydzień jak na szpilkach czekaliśmy na usg brzuszka ale tam na szczęście nic nie wykryto... We wrześniu znowu musimy sprawdzi czy nic się nie zmieniło, bo węzły nadal powiększone (od 6mieś życia)...

Ide coś pooglądac jeszcze na necie... Jeszcze lukne życzyc miłych snów...

czesc
ja padnieta...
bylismy na Moczydlach i bylo super :tak:
jutro wrzuce fotki, no chyba ze jak sie obrobie to dzis jeszcze bedzie mi sie chcialo...

KasiaF wyslalam na bank zaproszenie bo juz mam Cie w swoich kregach :tak:

Future w druga strone g-wa niz my
ok 50km od nas bedzie... tam jest fajnie bo sa lawki i daszki maja i gonisko jest gdzie zrobic bo specjalne miejsce, extra tam :tak: I malo ludzi tylko miejscowi jak juz, bo dojazd okropny, jedziesz kamienna droga chyba ze 5 km :sorry2: Ale ja lubie tam jezdzic dla samej atmosfery... moj nie bardzo bo dno muliste i zle mu sie nurkuje ;-) To trasa za Klodawa na Łośno (w prawo) :tak:;-)

jestem wypapowana, ale fotki jednak wrzucam heheheh, tzn muli cos, ale idzie.... 120 zdjec ;p a dopiero 30% na picase poszlo mi.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Kasia widzę że obie miałyśmy taki ciulowaty dzień... Ja dziś też zaliczyłam mega nerwy i beczenie w poduszkę i pewnie jeszcze nie raz wkrótce się to powtórzy....Mój G tak mi "zaszedł za skórę" że szkoda gadać, potrafi być czasem taki bezczelny...:-(Ehhh dobra nieważne:sorry2:Wybaczcie że tak tylko o sobie, ale nie mam weny do pisania:sorry2:

To już LILI nie chodzi o bezczelnośc u mnie tylko o moralnośc

Jeszcze niedawno planowaliśmy drugie bobo... dzis sie przekonałam ze tylko ja je chyba chciałam i już wiem że na 99% zostaniemy przy jednym... nawet suwaczek małżeński skasowałam bo nie wiem co dalej bedzie

Ostatnia edycja:
Kasia tych chłopów to za jaja porządnie wytargać trzeba by było ... Mam jednak nadzieję że u Was to chwilowy kryzys i w kwestii drugiego bobo Twój M jeszcze zmieni zdanie...:sorry2: Ale rozumiem Cię że masz prawo być zawiedziona taką jego postawą:wściekła/y:
No nic idę spać, bo zaraz tu bluzgać zacznę, podły mam nastrój ... Dobranoc

reklama
Do góry