reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciasteczko ja mam taki ciemny blond podchodzi mi pod brąż mojemu nie podoba się taki ciemny u mnie więc muszę się rozjaśnić....
A Madzie widziałam dziś na mieście u nas w Międzyrzeczu trąbili na mnie autem z mężem...chyba do rodzinki przyjechali:)

reklama
pewnie pisala ze jedzie do PL ale mnie tu nie bylo to nie wiedzialam
no coz czego to sie dla meza nie zrobi hehe, mojemu nie podobaly sie moje podchodzace pod rude wiec ciut je sciemnilam pod braz

Hey hey!

Mycha, a co takiego się wydarzyło na jarmarku? ja też byłam na chwilke.

Daffi, no własnie co to za avatar? Brawo dla Julki!

Pr ja pisałam o macie, mata wodna, a co?

Madzie widziałam wczoraj!

Megi :-)

Ciachoa gdzieś Ty była?

Larvunia, Future cmokasy

A Mojej teściowej brata dziewczynę osa ugryzła w język i tak stała stała a Ja mówię czy czasem nie jest uczulona bo jakby tak język zaczął jej puchnąć czy coś to by nieciekawie mogło zacząć się dziać, a że kawałek dalej stała karetka to tam poszli żeby zobaczyli czy się nic nie dzieje no i zabrali ją do szpitala, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło, chyba jakiś lek dostała i puścili ją do domu, ale póki nie wiedzieliśmy co jest to wiecie jak to jest odchodzi ochota na zabawy itp. i woleliśmy jechać do domku....

Szkoda dziewczynki tej Zosi
[*] :-(

A Mi się cały dzień spać chce, ochoty na nic nie mam nawet obiadu nie zrobiłam...

Megi najlepiej teraz na ten brąz pasemka, ja teraz przyciemniam troszkę bo mi szybko od słońca płowieją, no to super, że M szybciej przyjedzie, pomoże ci.
Mycha- mój M kiedyś połknął osę, albo pszczołę i go dziabła w gardło, ale na szczęście nie spuchł. A mnie tak końskie muchy pogryzły, że mam giry spuchnięte.

Moje dzieci wróciły, a nie było ich, oddałam do teściowej.

witam wieczornie
dzisiaj z praniem nie wyrabiam, popralam 2 pralki i trzecia czeka a samej bielizny byla pralka:baffled: a kto to za mnie pouklada? jest chetna?;-):-D:-D

reklama
Cześć laski.
Wieki mi nie było i nawet nie będę się usprawiedliwiać. Myślę o Was często, ale nie mam czasu żeby zaglądnąć.
U nas wszystko dobrze. Chłopaki rosną zdrowo, ale Cyprian jest po prostu nie do wytrzymania. Broi za czterech, czasami brakuje mi już sił, dla tego nie mam czasu, a czasami nawet sił aby zaglądać.
Pozdrawiam Was serdecznie, buziaki

Do góry