reklama
C
ciasteczko
Gość
katgen nie ma czego bo kazdy gdzies sie urywa a my pierwszy raz mielimy taki wypad nad morzem zawsze to na jeden dzien tylko
a ty masz wolne? bo ostatnio czesto bywasz :-)
a ty masz wolne? bo ostatnio czesto bywasz :-)
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Wróciłam do domku, zupka zaliczona, byłyśmy u mojej koleżanki na pogaduchach, teraz Zuzia mi padła a niech się zdrzemnie...kupiłam mojemu prezencik mały bo lada moment bedzie w domku nie zapeszajmy, napiszę jak już do samolotu wsiądzie ale chyba na urodzinki będę miała męża w domu tak się cieszę...żeby tylko dobrze wszystko poszło.
Coś mi od niedzieli na suwaczkach czas stanął w miejscu...dziwne
Coś mi od niedzieli na suwaczkach czas stanął w miejscu...dziwne
kroma
Fanka BB :)
wiecie co ten avatarek Daffii to dzisiaj taka chora Zosia odeszła była chora na raka, czytałam o niej, szkoda mi jej cholernie, miała już rok, ona z kwietnia była 2010, myślałam, że ją uratują po tej ostatniej chemii, a tu taka wiadomość, ryczeć się chcę, nawet jak się nie znało osobiście, tyle się wycierpiała myszka mała.
A tak poza tym to witam I super że Julka już zdrowa, a w sumie to nic innego nie dodam, jakoś mi smutno.
A tak poza tym to witam I super że Julka już zdrowa, a w sumie to nic innego nie dodam, jakoś mi smutno.
C
ciasteczko
Gość
katgen a to fajnie, organizacja super:-)
kroma bardzo szkoda takich maluchow jak tak ciezko choruja:-( mi kolezanka ostatio opowiadala jak jej tato walczyl z
czerniakiem 4 lata i nie mial zadnych objawow skornych, umarl w strasznym stanie
megi to trzymam kciuki za szybki i bezpieczny powrot M
kroma bardzo szkoda takich maluchow jak tak ciezko choruja:-( mi kolezanka ostatio opowiadala jak jej tato walczyl z
czerniakiem 4 lata i nie mial zadnych objawow skornych, umarl w strasznym stanie
megi to trzymam kciuki za szybki i bezpieczny powrot M
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Ciasteczko dzięki:*
A mnie piecze w papie bo znów cały pęczek rzodkiewek wpierdzieliłam...z łakomstwa
Muszę w tym tygodniu coś z włosami zrobić, może pasemka czy balejaż nie wiem..ale małż mnie prosił
A mnie piecze w papie bo znów cały pęczek rzodkiewek wpierdzieliłam...z łakomstwa
Muszę w tym tygodniu coś z włosami zrobić, może pasemka czy balejaż nie wiem..ale małż mnie prosił
C
ciasteczko
Gość
megi kochana musisz sie na bostwo zrobic:-) a ty teraz ciemne czy blond masz wlosy? bo ja to zakrecona jestem
ja mam teraz taki brazik na wlosach
ja mam teraz taki brazik na wlosach
reklama
C
ciasteczko
Gość
daffi tomloda na dobrej drodze zeby wszystko sie tam uregulowalo:-)
a gdzie madzia?
a gdzie madzia?
Podziel się: