reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halomelduje sie;]mialam 2 dni urlopu i bylismy na wsi;] no ale coz ze ja bezczynnie siedziec nie umiem to narobilam sobie pelno przetworow i taki byl urlop;p

reklama
czesc PR ;-) kobito pracujaca ;-)
a my wybywamy zaraz nad jeziorko :-) w koncu chociaz nogi pomocze :-) i zobacze jeziorko hehehe ;-)

Dzień dobry..
A My dzisiaj odpoczywamy, weekend był męczący... najpierw pojechaliśmy do koleżanki do kościoła na ślub, potem na 18 gdzie poszłam spać koło 3 nad ranem:szok: a synek już koło 8 zrobił pobudkę i się nie wyspałam, mąż sobie porządził wypił jak nigdy bo zawsze jakoś sobie odmawia albo nie ma ochoty a tym razem dał sobie i to nie mało, kładłam spać synka koło 13 to walnęliśmy się z nim i spaliśmy do 15 potem po 19 pojechaliśmy do Pszczewa bo był Jarmark Magdaleński i był koncert zespołu Video ale niestety nie zostaliśmy do końca bo wydarzyła się przykra sytuacja i musieliśmy wracać do domu. . . No ale weekend nie minął źle, ale teraz będę kilka dni dochodzić do siebie bo niewyspana jestem i w ogóle. . .
Od poniedziałku humor też się lekko zepsuł ale może jakoś przejdzie. . .

Daffi współczuje męczarni Julki, oby już jej minęło. . .
Larvuni i pozostałym tylko pozazdrościć jeziorka, Ja jakoś też jeszcze nie byłam :no:
Pr to faktycznie na miejscu usiedzieć nie możesz, ale przynajmniej masz co nie co porobione :tak: zawsze jakiś plus jest ;-)

Pozostałym miłego i udanego dnia :tak:

hej hej laseczki
narescie w domu:-) ciekawe na jak dlugo:-D:-D dzieciaki chca do dziadkow i mlodego:-)
wrzucilam cos do galerii:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Juleczka zrobila samodzielnie kupe;p
nawet nie wiedzialam kiedy:)
wielka nie byla ale daje rade:) jestem szczesliwa. moze ten lacido baby faktycznie pomaga i poprawil jej flore jelit:)

Hey hey!

Mycha, a co takiego się wydarzyło na jarmarku? ja też byłam na chwilke.

Daffi, no własnie co to za avatar? Brawo dla Julki!

Pr ja pisałam o macie, mata wodna, a co?

Madzie widziałam wczoraj!

Megi :-)

Ciachoa gdzieś Ty była?

Larvunia, Future cmokasy

reklama
Pr na zawarciu w pati i max, tam ponoc sa - znajoma kupowalam komus
katgen a na wojazach bylam:-) troche nad morzem sie powczasowalam:-)
troche trzeba w domu posiedziec ale do konca lipca na pewnie jeszcze gdzies sie
urwiemy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry