Witam z rana
Młody już od godziny łobuzuje
Kroma- nie tylko tobie nerwy puszczają, mnie również. M ciągle mówi, ze tylko u nas się krzyczy, a tak to wszędzie cicho. Ale czasami jak ty mam młodego dość, nawet nie tego, że jest niegrzeczny, tylko że wiele już rzeczy rozumie i robi na złość. Wczoraj wysmarował mi się kremem i oczywiście wykładzinę też. Calutka wykładzina do prania, bo są tłuste plamy, nei wiem nawet czy zejdą, a poszłam tylko do wc.
Mycha- niezła masz teściową. Trzbe było jej powiedzieć , że jesteś w ciąży, teraz źle się czujesz i ewentualnie jeden zrobisz. Kurcze to takie wykorzystywanie i brak empatii, bo przecież jesteś już w zaawansowanej ciąży.
LArvunia- smutno tak jak babcia faworyzuje jedne wnuki, a o drugich się nie pamięta,Ja chyba bym kiedyś jej to w nerwach wykrzyczała i otwarcie powiedziała, ze boli mnie to, a za jakiś czas zacznie boleć fruci.
Moja teściowa jak kiedyś przyjechaliśmy do nich (młody miał jakiś rok) miała cały pokój obklejony zdjęciami swojej pierwszej wnuczki, a Misia miała tylko jedno zdjęcie.Wiec bez ogródek i spokojnie przy kolacji powiedziałam, że za kilka lat Młodemu byłoby przykro jakby to zobaczył i że napewno nie naraże swoje dziecko na poczucie odrzucenia. Głupio jej się zrobiło, ale jak następnym razem tam pojechaliśmy to było o wiele więcej zdjęć Młodego.
Lili- toż Ci się zachciało pichcić w środku nocy, ale pewnie rano domownicy zadowoleni będą:-)
Megi- kochaną masz mamę
Daffi- ucałuj Julkę od nas i zeby problemy żołądkowe szybko przeszły.ja mam to szcz ęsie , ze nie wiem co to znaczy, bo młody nigdy problemu z kupą nie miał, no może w drugą stronę.
My daliśmy w końcu zadatek na mieszkanie, więc pewnei za 2-3 m-ce będziemy sie przeprowadzać. Wkurzyłam się tylko, bo wypatrzyliśmy garaż zaraz przy mieszkaniu i wczoraj dzwonię do faceta i okazało się , że sprzedał już garaż, więc dupa. Teraz musze szukać jakiegoś w okolicy a pewno łatwo nie bedzie, bo niewiele tego. W każdym razie musimy coś mieć, bo tu piwnicę mieliśmy wielką , a tam będzie tylko taki schowek 1x1,5m więc dupa, co ja tam zmieszczę, ale tak to już jest w tych nowych blokach, ze dużą piwnicę mają tylko nieliczni.
Czeka na porządny remont kuchni, bo tam w sumei ta kobieta nic nie robiła, jak dostała od dewelopera to tylko gumolit założyła i poustawiała jakieś pułki, no i ogólenie odświeżyć mieszkanie.
Byłamby bardzo zadowolona gdyby jeszcze ten garaż w pobliżu udało nam się kupić.