reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho. nie dałam rady. reszta grilluje, ja odpadłam. ide spac.
kocham ;***
kocham ;***
Witajcie
ze mna juz duzo lepiej...
nieiwelki stan podgoraczkowy sie utrzymuje ale to mi juz w niczym nie przeszkadza.
za to gorzej z jlcia.
te zaparcia do nas wrocily! a ja nie mam pojecia od czego!
co sie stalo?
dziecko mi wyje jakby ja ze skory obdzierali. po 3-4 godz walczymy. wczoraj kupki nie bylo w ogole... teraz juz chodzi i kreci sie... poplakuje, probuje cisnac. musze jej jakos pomoc. ale mi sie pomysly juz skonczyly a nic nie pomaga NIESTETY!!!!!!!
wybaczcie ze tylko tak o nas ale nawet nie mam czasu podczytac.
ze mna juz duzo lepiej...
nieiwelki stan podgoraczkowy sie utrzymuje ale to mi juz w niczym nie przeszkadza.
za to gorzej z jlcia.
te zaparcia do nas wrocily! a ja nie mam pojecia od czego!
co sie stalo?
dziecko mi wyje jakby ja ze skory obdzierali. po 3-4 godz walczymy. wczoraj kupki nie bylo w ogole... teraz juz chodzi i kreci sie... poplakuje, probuje cisnac. musze jej jakos pomoc. ale mi sie pomysly juz skonczyly a nic nie pomaga NIESTETY!!!!!!!
wybaczcie ze tylko tak o nas ale nawet nie mam czasu podczytac.
C
ciasteczko
Gość
witam:-)
daffi daj malej czopek glicerynowy, rozluzni jej stroche i pojdzie, moze zaczela cos jesc innego albo mniej pije?
daffi daj malej czopek glicerynowy, rozluzni jej stroche i pojdzie, moze zaczela cos jesc innego albo mniej pije?
FutureMummy
daffi no wlasnie ja mojej dalam czopki dwa razy ...sprobuj.
ja daje czopek.. wczoraj dlugo sie po czopku meczyla dzis krotko bo od razu po wtyknieciu chilao jej sie... ale tak jak mowie boje sie dawac co by jej nie przyzwyczaic.
ona je to co zwykle.. tylko ostatnio miala ta biegunke i smecte dostawala i raz zjadla po tym deserek czekoladowy i etraz takie efekty sa. chyba ze to po biegunce flora jelit jeszcze sie nie ustabilizowala. podaje jej lacido baby ale poki co bez efektu.. zastanwaim sie czy zaczac podawac duphalac.
ona je to co zwykle.. tylko ostatnio miala ta biegunke i smecte dostawala i raz zjadla po tym deserek czekoladowy i etraz takie efekty sa. chyba ze to po biegunce flora jelit jeszcze sie nie ustabilizowala. podaje jej lacido baby ale poki co bez efektu.. zastanwaim sie czy zaczac podawac duphalac.
FutureMummy
daffi moze byc tez tak, ze się troszkę odwodniła. no może nie odwodniła, ale przez biegunkę straciła duuuzo wody i zaczęły się zaparcia. dawaj jej duzo pic a wszysko wróci do normy.
u nas dzis 31 stopni jest.w cieniu ofkors
goście właśnie pojechali, mała śpi. normalnie relax.
u nas dzis 31 stopni jest.w cieniu ofkors
goście właśnie pojechali, mała śpi. normalnie relax.
reklama
Future a mialam pisac Ci esa co u Was heh ;-)
u nas nudy... moj na popoludnie do pracy pojechal a ja z dziecmi w domu, z czego mloda rano fiksowala -marudzila az w chuste wlozylam ja... odrazu sie uspokoila a teraz spi mi od 14.00 ale juz powoli sie wybudza widze... Mlody znowu ma wlaczona funkcje ADHD ;-):-) i szaleje po domu...
a ja.... latam po necie i szukam darmowych kursow fotograficznych ;-)
POZDRAWIAM WAS DZIEWUSZKI
ps. Jak Julcia
u nas nudy... moj na popoludnie do pracy pojechal a ja z dziecmi w domu, z czego mloda rano fiksowala -marudzila az w chuste wlozylam ja... odrazu sie uspokoila a teraz spi mi od 14.00 ale juz powoli sie wybudza widze... Mlody znowu ma wlaczona funkcje ADHD ;-):-) i szaleje po domu...
a ja.... latam po necie i szukam darmowych kursow fotograficznych ;-)
POZDRAWIAM WAS DZIEWUSZKI
ps. Jak Julcia
Podziel się: