Dzień dobry wszystkim
A no
aneteczka dałam się wrobić w te placki, a teściowa dobrze wie że jestem w ciąży
nie da się w żaden sposób ukryć brzuszka za duży się ostatnimi czasy zrobił
masakra rośnie jak nie wiem. . .
Ale zbytnio się tym nie przejmuje że już tak zaawansowana ciąża bo nie zapytała nawet czy będę na siłach zrobić te placki tylko od razu czy zrobię placek (najpierw o jeden się zapytała) i jakie składniki są potrzebne a o drugi pytała przez swoją córkę i w dodatku przez gadu. . . . wiem wiem głupia jestem co do tego, no ale no nie umiem odmówić i w takich i podobnych sytuacjach to jest moją ogromną wadą. . .
A no już taka jestem i tak jak napisała
Lili jak jej tak i Mi też by się przydał taki kurs asertywności
Larvunia faktycznie gościnni jesteście, Ja to tak gości na kilka godzin mogę mieć i do widzenia, jakoś nie mam ochoty gościć nikogo dłużej. . . a jak tam Misiulka, jak kupki??
Daffi zdrówka dla Julci, jak dzisiaj się czujecie obie??
No a My dzisiaj na tą osiemnastkę na 19 Naszym zdaniem i nie tylko Naszym to jest za późno, myśleliśmy że będzie na 17 max 18 a tu 19 zanim się wszyscy zjadą, zanim się rozkręci to będzie 20-21 no a z Naszym synkiem to długo nie posiedzimy tym bardziej, że Mój mąż zły bo wypić nie może bo nie mam prawka a teściowa od razu zadeklarowała że nie będzie miejsca żebyśmy mogli zostać na noc. . . więc co to za impreza, Ja nie wypije z wiadomych względów a mąż nie wypije bo gdzie będziemy spać, normalnie ugoszczeni już przed tak zostaliśmy że porażka - tak Mi się chce tam jechać że Mi się nie chce. . .
Jeszcze przed osiemnastką jadę do Bukowca, koleżanka ślub bierze i chcę iść do Kościoła. . .
A tak poza tym nie mam ochoty na nic i z chęcią siedziała bym w domku z Moimi chłopakami. . . .
Tym co nie odp. to przepraszam i ściskam mocno.
Buziaczki papa