reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

:-) bry :-)

edit:
nocka udana... ok 23.00 zasnela to o 4.00 cycus i dopiero o 8.00 znowu cycus...
teraz z nowu sie kreci cos jej dokucza w brzuszku, chyba kupka znowu :( nooo ma problemy zkupka.
nie ma twardych ale cos ciezko jej, nie wiem o co chodzi bo z Fruciem "tylko" kolki byly
jej nie wiem co podawac by pomoglo, ja pije herbatki wspomagajace i to nic nie daje ;\
rumianek pomoze Daffi, mowisz... :confused:

no Julka jak byla mala kilka razy zdarzylo sie ze tam jednego dnia kupki nie zrobila i jakby sie meczyla to wlasnie poradzila mi lekarka bym zaparzyla sobie herbate rumiankowa i malej podala.. dla tak malej michalinki to z 2 lyzeczki.. bo czasem mozna rozluznic za mocno...
jejku juz zpaomnialam co jeszcze sie stosowalo... bo jak duza byla to mialam z nia kosmzar wtedy poznalam co to zaparcia.

reklama
Madzia, pracuje w firmie w skwierzynie. W biurze handlowym. Fajna, czysta miła i przyjemna praca. tfu tfu, póki co!!

Izka w przedszkolu daje sobie świetnie radę, po angielsku słówka zapindala;) niezła jest, a w niedzielę chce do przedszkola chodzić!! i kłotnia gotowa. Tylko strasznie ją męczy to przedszkole, bo jak wracamy ok. 17 do domu to już ona taka padnieta że marudzi i o 18 już zazwyczaj śpi. I rano i tak jej dobudzić nie mogę. A w przedszkolu nie chce spać....

A co u Was Madzia?

Daffi jeszcze Julkinson w wózku? ja już zapomniałam jak to jest wózek prowadzic heeh (a moze niedługo mi się przypomni?? ) a i pampersy zapomniałam....

Madzia, pracuje w firmie w skwierzynie. W biurze handlowym. Fajna, czysta miła i przyjemna praca. tfu tfu, póki co!!

Izka w przedszkolu daje sobie świetnie radę, po angielsku słówka zapindala;) niezła jest, a w niedzielę chce do przedszkola chodzić!! i kłotnia gotowa. Tylko strasznie ją męczy to przedszkole, bo jak wracamy ok. 17 do domu to już ona taka padnieta że marudzi i o 18 już zazwyczaj śpi. I rano i tak jej dobudzić nie mogę. A w przedszkolu nie chce spać....

A co u Was Madzia?

Daffi jeszcze Julkinson w wózku? ja już zapomniałam jak to jest wózek prowadzic heeh (a moze niedługo mi się przypomni?? ) a i pampersy zapomniałam....
Kasia owszem jeszcze w wozku. ma 1.5 roku dopiero a na miasto idzie raz ladnie raz nie i czasem trzeba si emeczyc bo za reke nie chce isc i sie rzuca na chodnik i wrzeszczy a czasem idzie ladnie...
moze do 2 latek sie cos zmieni. z pampersami tez jeszcze julka sie nie rozstala.
a chcesz by ci sie przypomnialo?:)

Spoko spoko;)

Tylko ja mam z Izką problem z usypianiem, muszę się z nią CODZIENNIE kłaść po kąpieli i potulić i poczekać aż porządnie uśnie, bo inaczej się podnosi i "no gdzie idziesz?" i od nowa...czasem z 1,5h mi to zajmuje! No już czasem nerwy mnie biorą, kiedyś tego problemu nie było, a teraz....mam... No i przychodzi do nas w nocy. Zazwyczaj ją odnoszę ale czasem też padnieta jestem i nie zdazę bo usne!

ja narazie z usypianiem Julki nie mam problemu bo ja klade i sama zasypia.. ale u nas tez inaczej bo mamy kawalerke i poprostu zawsze jestem w tym samym pokoju co ona a mimo to w nocy czasem nad ranem przeskakuje ze swojego wyrka do naszego...
i nasz blad ale jej nie odkladamy bo kazde odlozenie konczylo sie rozespaniem i zarwana noca.. a chyba za leniwi jestesmy na zarwane noce.

Hihi widze na FB ze Future jest Panią Magister!!!!!
Gratulacje kochana:)

Ostatnia edycja:
buuuuuuu chlopaki mnie zostrawili i pojechali se do g-wa :-( buuuu
tel dostal od klienta, wiec pojechal... a mlody ze chce z tatusiem... ja tez bym pojechala, ale klient na JUZ :-( (a ja godz potrzebuje teraz na wyszykow. z mloda)i sie bede nudzic w domu :-( MASAKRA!

daffi ide zaparzyc rumianek jak tak twierdzisz ze pomaga, sprawdze, bo i teraz chyba sie meczy bidulka bo skwierczy mi i skwierczy co chwilke, jeszcze nic mi nie zrobila... a potrafi co karmienie kupkac tak jeszcze nic!

Ostatnia edycja:
FUTURE- GRATULACJE MGR:-)
LARVUNIA- oby małej kupka łatwo przyszła i nie męczyła się....
MADZIARENA- dzielna twoja mała, nasza też po roczku miała przebijane uszka:) uważam że czym szybciej tym lepiej.

reklama
jestem :-):-)

u mlodej jest kolezanka to sie bawia to spokoj w chalupce :tak:

Katgen to fajnie ze jestes zadowolona z robotki oby tak dalej :-)
tylko te dojazdy pewnie troche meczace co? kawalek masz :tak:

a u nas wsio ok, m pracuje na budowie :tak: ja sie doksztalcam i jakos idzie pomalu do przodu :tak::-)

Larvunia to sie masz rzadzisz dzis sama z michasia :-)...moze na spacerek sie wybierzesz i jakos czas zleci :tak:

madziarena juz sa zdjecia w galeri,cos znikly nie wiem czemu cos od nich to bylo jakis blad...ale juz mozesz kuknac..

megi hej hej..co dzis porabiacie z mamcia?
no i gratuluje zakupu kolejnego sprzetu :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry