reklama
Daffi :********** DZIEKI
ok 16.00 dalam jej rumianek, wypila ok 3 lyzeczek... dalam pol pierwszej lyzeczki, najpierw kwasna mina, przelknela, chwila ciszy i wielkie zdziwienie : Huh: na jej buzce hehehehe... i cisza patrzy na mnie dziwnie.
Dalam reszte z pierwszej lyzeczki... i pozniej jezcze dwie i za kazdym razem dziwila sie hehehe jaka ona pocieszna ;-) Pozniej dalam cycka bo zaczela sie rozgladac za nim i dzioba robic jak zawsze, po cycku jeszcze dwie male lyzeczki herbatki.
No i niedawno przed 17.00 zaczela byc niespokojna, ale krotko to trwalo jak obsrala mi sie po pachy! A jaka ulga na jej buzce byla jak juz ja zrobila ;-) i zasypiac mi zaczela.... Wiec ja predko do wanienki jej, obmylam bo nie dalo sie inaczej tyle tego bylo ;-) przebralam, dalam cyca i spi sobie smacznie
Wiec Daffi i reszta dziewczyn DZIEKI
Misia dziś rano:
ok 16.00 dalam jej rumianek, wypila ok 3 lyzeczek... dalam pol pierwszej lyzeczki, najpierw kwasna mina, przelknela, chwila ciszy i wielkie zdziwienie : Huh: na jej buzce hehehehe... i cisza patrzy na mnie dziwnie.
Dalam reszte z pierwszej lyzeczki... i pozniej jezcze dwie i za kazdym razem dziwila sie hehehe jaka ona pocieszna ;-) Pozniej dalam cycka bo zaczela sie rozgladac za nim i dzioba robic jak zawsze, po cycku jeszcze dwie male lyzeczki herbatki.
No i niedawno przed 17.00 zaczela byc niespokojna, ale krotko to trwalo jak obsrala mi sie po pachy! A jaka ulga na jej buzce byla jak juz ja zrobila ;-) i zasypiac mi zaczela.... Wiec ja predko do wanienki jej, obmylam bo nie dalo sie inaczej tyle tego bylo ;-) przebralam, dalam cyca i spi sobie smacznie
Wiec Daffi i reszta dziewczyn DZIEKI
Misia dziś rano:
Ostatnia edycja:
Hejka...
my bylismy na basenie wrocilismy o 18 do chalupki
ale sie wypluskalam dzis haha:-)
poplywalam troszke i jakis skurcz mnie zlapal w nodze wstac nie moglam...
ale teraz juz ok..choc jeszcze cos czuje...
Larvunia slodkie fotki..fajnie ze z niunia juz lepiej...:-)
Future jeszcze raz gratuluje kochana !!! no i super mezus ...
ide cos zjesc bo glodna jak wilk jestem :-)
my bylismy na basenie wrocilismy o 18 do chalupki
ale sie wypluskalam dzis haha:-)
poplywalam troszke i jakis skurcz mnie zlapal w nodze wstac nie moglam...
ale teraz juz ok..choc jeszcze cos czuje...
Larvunia slodkie fotki..fajnie ze z niunia juz lepiej...:-)
Future jeszcze raz gratuluje kochana !!! no i super mezus ...
ide cos zjesc bo glodna jak wilk jestem :-)
marzenka21
Fanka BB :)
hello
przepraszam ze tak o sobie tylko ale mam problem,dawid w niedziele przyczasnal se duzy paznokiec u nogi krew sie lala ale nie byl tak zle ,dzis jakby mu troche spuchl i pod paznokiem jest siny,niewiem czy to dobrze czy zle i strasznie sie martwie...dzis chyba sie zapomnial i uderzyl sie potem mu ropa leciala jakby,niewiem cos bezbarwnego polalam woda utleniona,ale znow mu krem leciala nie sposob uchronic tego palca musial gdzies dotknac..
teraz biedny spi ale jutro z samego rana idziemy do lekarza,mam nadzieje ze szybko sie zagoi..bo chlopina mi sie meczy
przepraszam ze tak o sobie tylko ale mam problem,dawid w niedziele przyczasnal se duzy paznokiec u nogi krew sie lala ale nie byl tak zle ,dzis jakby mu troche spuchl i pod paznokiem jest siny,niewiem czy to dobrze czy zle i strasznie sie martwie...dzis chyba sie zapomnial i uderzyl sie potem mu ropa leciala jakby,niewiem cos bezbarwnego polalam woda utleniona,ale znow mu krem leciala nie sposob uchronic tego palca musial gdzies dotknac..
teraz biedny spi ale jutro z samego rana idziemy do lekarza,mam nadzieje ze szybko sie zagoi..bo chlopina mi sie meczy
Larvunia super ze Misi puscilo i przeszlo
a jednak jeszcze sparwdzaja sie patenty ktore lekarze podpowiadaja... i troche sie pamieta jak to bylo kiedys a jednak nie tak dawno
lecz pamiec bywa ulotna.
super ze Misi pomaga naprawde ciesze sie!
Zdjecia w chucie rewelacja. Tez przy drugim malenstwie zaopatrze sie w chuste
Marzenka od uderzenia zrobil mu sie krowaczek najprawdopodbniej... tak zawsze bywa pod paznokciem bo ta krew sie rozleje i tam zostanie i w miare z rosnieciem paznokcia bedzie to sine schodzic.. ale jak sie ropa pojawia to idzcie do lekarza masz racje. Moze tez zdarzyc sie ze mu paznokiec zejdzie od tego uderzenia. biedny dawidek! 3 mam kciuki by zle nie bylo.
a jednak jeszcze sparwdzaja sie patenty ktore lekarze podpowiadaja... i troche sie pamieta jak to bylo kiedys a jednak nie tak dawno
lecz pamiec bywa ulotna.
super ze Misi pomaga naprawde ciesze sie!
Zdjecia w chucie rewelacja. Tez przy drugim malenstwie zaopatrze sie w chuste
Marzenka od uderzenia zrobil mu sie krowaczek najprawdopodbniej... tak zawsze bywa pod paznokciem bo ta krew sie rozleje i tam zostanie i w miare z rosnieciem paznokcia bedzie to sine schodzic.. ale jak sie ropa pojawia to idzcie do lekarza masz racje. Moze tez zdarzyc sie ze mu paznokiec zejdzie od tego uderzenia. biedny dawidek! 3 mam kciuki by zle nie bylo.
Kroma kurs trwa 1 rok na asystentke a na higienistke 2 lata. Ja przed studiami chcialam isc na farmacje do studium medycznego na dowgielewiczowej ale moja mama sie uparla zebym poszla na studia... zawsze mnie takie medyczne kierunki interesowaly, ale na medycyne to ja za glupia jestem nawet bym sie tam nie dostala....
Marta wlasnie mi usnela. Ja mam pare rzeczy do przemyslenia... ale to na tajnym zaraz napisze...
larvunia patrzalam na stonke tej mojej szkoly ale niestety nie ma kursu fotografowania. Tam sa tylko takie kierunki na jakie jest zapotrzebowanie na rynku pracy przewaznie...
Marta wlasnie mi usnela. Ja mam pare rzeczy do przemyslenia... ale to na tajnym zaraz napisze...
larvunia patrzalam na stonke tej mojej szkoly ale niestety nie ma kursu fotografowania. Tam sa tylko takie kierunki na jakie jest zapotrzebowanie na rynku pracy przewaznie...
kroma
Fanka BB :)
niuskaa- to tak jak ja chciałam tam iść, ale mama stwierdziła, że studia są bardziej pożądane, i może miała wtedy rację na tamten czas, ale przez te lata się zmieniło i już studia nie są aż tak pożądane, moje koleżanki pokończyły tą szkołę i pracują w aptece i sobie chwalą, te co chciały poszły dalej. Miałam studiować biochemię ale nie było nas stać na studia poza miastem, więc poszłam na PWSZ, a ty na studia na bank nie jesteś głupia, tylko może wtedy nie był twój czas. Ale nie masz co żałować, ja mam i co nie mam pracy.
Marzenka- szkoda go, nie powinno być źle, ale do lekarza warto iść, może coś wam przepisze na gojenie.
Marzenka- szkoda go, nie powinno być źle, ale do lekarza warto iść, może coś wam przepisze na gojenie.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej ho właśnie pojechali Jacka rodzice. dostalam piękny bukiet kwiatów. ale padam na twarz. ide spac. buziaczki.
A co to dzisiaj śpiochy jeszcze śpią?
Ja mimo, iż poszłam po 22 spać to dzisiaj nie mogłam wstać rano i chyba ze 3 drzemki włączałam!! A później jak śnięta ryba jechałam....
U nas dziś w pracy młyn lekki. Ale już środa i z górki będzie!!!!
Oby....bo juz jakoś zmęczona tym tyg. jestem strasznie.
Future GRATULACJE!!!
Marzenka, może rivanol? i zawiń mi bandażykiem żeby zakażenie nie weszło....
Madzia jak tam wczoraj co popijałaś?
No to ja idę drugą kawkę w pracy walnąć bo mi w domu sie skończyła...
Buziaki i WSTAWAĆ śpiochy!!!
Ja mimo, iż poszłam po 22 spać to dzisiaj nie mogłam wstać rano i chyba ze 3 drzemki włączałam!! A później jak śnięta ryba jechałam....
U nas dziś w pracy młyn lekki. Ale już środa i z górki będzie!!!!
Oby....bo juz jakoś zmęczona tym tyg. jestem strasznie.
Future GRATULACJE!!!
Marzenka, może rivanol? i zawiń mi bandażykiem żeby zakażenie nie weszło....
Madzia jak tam wczoraj co popijałaś?
No to ja idę drugą kawkę w pracy walnąć bo mi w domu sie skończyła...
Buziaki i WSTAWAĆ śpiochy!!!
reklama
Dzien dobry !!
przysiadlam na chwile z kawa odpoczac bo odkurzylam chalupke, kurze wytarlam i sie zmeczylam haha
m ma juz wolne to za godzinke pojedziemy do sklepow zrobic ostatnie zakupy do polski,musze babci i ciotce kilka rzeczy kupic...
i moze dla szymka jakies trampki znajde...
w nocy u nas byla 2 razy burza i padal deszcz dzis fajne powietrze jest...:-)
mlody w domu to lata i szaleje i fajne teksty do mnie wali..madrala jeden...
rozgadal sie na maksa...
Katgen akurat wczoraj nie pilam zadnych % trzeba przerwe zrobic
ile masz km do skwierzyny?? troszke chyba jest co?
a co tu tak pusto zawsze larvunia pierwsza byla a teraz ciisza...:-)
przysiadlam na chwile z kawa odpoczac bo odkurzylam chalupke, kurze wytarlam i sie zmeczylam haha
m ma juz wolne to za godzinke pojedziemy do sklepow zrobic ostatnie zakupy do polski,musze babci i ciotce kilka rzeczy kupic...
i moze dla szymka jakies trampki znajde...
w nocy u nas byla 2 razy burza i padal deszcz dzis fajne powietrze jest...:-)
mlody w domu to lata i szaleje i fajne teksty do mnie wali..madrala jeden...
rozgadal sie na maksa...
Katgen akurat wczoraj nie pilam zadnych % trzeba przerwe zrobic
ile masz km do skwierzyny?? troszke chyba jest co?
a co tu tak pusto zawsze larvunia pierwsza byla a teraz ciisza...:-)
Podziel się: