reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Jestem i ja...

Myślałam że tu do nadrabiania będe miała a tu pustki... nie piszę bo pracuje ;-) Mój szef znowu chciał dzisiaj drinkowac ale ale nie miał kompanów... ha ha .... szefowa (jedgo żona z synem) pojechali nad morze to ten chce imprezowac ;-)

A co z naszego godzenia wyjdzie, przekonamy się z jakiś czas :-)
Burza w nocy Kacpra nie obudziła, obudził się chwile przed przyjściem burzy z płaczem że sie zsikał... ja sprawdzam a on suchy ;-) przyszedł do mnie do łóżka a ja mu mówię żeby szedł do siebie spa a on stwierdził że nie bo łóżeczko ma mokre... nosz kurczaczek pieczony, tak pijana nie byłam ;-)

MADZIARENA jeśli chodzi o kolczyki, to wczoraj koleżanka koleżance w pracy przebijała i akurat żeśmy taki temat miały... Ona już troszke kolczyków zrobiła i mówiła że od pistoletów częściej się niby babrze i dłużej się goi bo igłe masz sterylną zawsze, a pistoletu nie mają możliwości podobno dokładnie wysterylizowa bo głowicy nie władują w sterylizator... ja się tam osobiście nie znam, piszę co ona mówiła, a i mówiła że lepiej przemywac specjalnym płynem, bo np szefjak sobie w brwi zrobił to mimo że przemywa codziennie wodą utlenioną to mu się babrze, ona zawsze albo tym specjalnym płynem ew spirytusem... ale to też mówię co ona mi mówiła, nie znam się osobiście
DAFFI a ty znowu po zmianie? ;-) już czasem się zawieszam czy Lana czy Daffi ;-) Wózek b. ładny, i jak drugie się pojawi to kolorek i pod chłopca i dziewczynke pasuje :-) Zdrówka dla Julci. Kup jej może jakiś orsalit-nawadniające bo jak ma gorączke, i biegunke, do tego gorąco to żeby się nie odwodniła... albo smecte spróbuj dac
KROMA zdrówka dla małego i oby małej zęby szybko wyszły, u nas na szczęście 5 jak szły to nie było marudzenia. Ty wiesz że ja byłam pewna że twoja córka starsza od mojego Pelsona ;-)

A czemu nic o spotkanku nie piszecie? nie ma chętnych?
Jutro do pracy, pojutrze jedziemy zrypac faceta który nam filmik składał... Ludzie w czasie wesela składali nam do kamery życzenia-nie ma tego na płycie, nagrywaliśmy jak 'wychodzimy z wesela" na zakończenie- nie ma tego, i wogóle film nie ma zakończenia.... zawsze na końcu jakieś podziękowania są dla gości od młodych czy coś a tu nic... jest miks jakiś różnych tańców fajnych z odpowiednim muzycznym podkładem i jak się kończy to robi się białe tło i to wszystko... strasznie mnie to drażni...

reklama
Kasia wrocilam do nicku juz dawno... pisalas juz na forum po zmainie mojej a raczej do powrotu do pierwotnego stanu....
smecte julka wypila juz takze na pewno pomoze.. je ladnie pije duzo soczku takze odpukac oby szybko wrocila do siebie.

Co do filmu to faktycznie placice to wymagacie.. tylko on wam mowil ze bedzie cos innego i jest co innego?

DAFFI wiem że pisałam ale jakoś tak dzisiaj o tym napisałam ;-) co do kamerzysty... było tak że na weselu miałobyc szefostwo zakładu u nas na weselu... wyszło tak że dali nam jakiś podwykonawców... w czwartek przed weselem dzwoniłam nic nie mówił, no ale ok, facet był w porządku a sesje plenerową mieliśmy z szefową... no i na weselu my żeśmy tamtemu kamerzyście mówili że chcemy takie i takie zakończenie... film odebraliśmy a zakończenia brak... dzisiaj M widział sie ze swoją siostrą i ta mówiła że sporo osób nagrywało nam życzenia a jest tylko jak świadkowa moja nagrywała... eh, mam nadzieje że poprawią... a co do napisów końcowych to dla nas było logiczne że coś takiego będzie, a tu klops... jeszcze muśzę ich upomnie że retusz zdjęc trzeba zrobi, bo było bardzo gorąco i wida jacy mokrzy jesteśmy...

no to mloda mi sie obsrala po pachy i dla zakonczenia tego pieknego dnia pawia puscila takiego ze posciel musialam zmieniac :-(
nie wiem co jej... moze za mocno brzuszek naciskalam przy masarzu, bo jej robilam by kupka poszla sama bez termometru wsadzania :-( nie wiem kurde.... bidulka moja... nie spala mi non toper prawie 3 h, to dla niej wyczyn ze szok... teraz padla bez jedzenia :-( Ciekawe kiedy sie obudzi....
albo kurde ja cos zjadlam ze zwymiotowala :-( Pierwszy raz, jej sie nawet nie ulewalo... eehh...

ide sie do niej polozyc, milej nocki kochane!
(sorki ze nawet nie odp Wam...)

Ostatnia edycja:
Witam :)
Uszka małej przebiłam, nie płakała, ma takie ładniutkie różowe kolczyki :) Uszko ładnie się goi, zero zaczerwienienia, przemywam spirytusem salicylowym no i śliną swoją. I już 4 dzień i noc bez cyca, wczoraj nawet się nie upomniała :) Poszliśmy do Marche dałam małej 2 zł i wyciągnęła los - w totolotku i wygrała 40 zł hahaha :) Moja mała szczęściara ... mój kotek od niedzieli milczy ;( ale mi go brakuje ... ojojoj ... strasznie ;(
Daffi wózek świetny :)
Dzięki dziewczyny za pomoc w sprawie kolczyków :***

Halo i jak future? Chyba opijasz;p
Daffi- a co tamtego wozka w koncu nie kupilas? ten tez fajny;]nie doczytam ja tak w bniegu bo Boss wyszedl;p hihA moj Jasio m a dzis pol roku masakra ale ten czas zapitalamagda, megi, daffi, ciacho i inne laski snilyscie mio sie ze sie spotkalysmy w przedszkolu hih;p

Ostatnia edycja:
Hey Laseczki!

Ja z pracy nadaję. U nas wsio ok i. Izka zdrowa tfu tfu, chociaż lekarz wczoraj stwierdził że ma zapalenie oskrzeli, czego nawet nie widać ani nie słychać!! nie wiem skąd on to wziął. ale na szczęście żadnych leków, tylko inhalacje.

Future jak tam?

Madziarena, wytrzymasz, jeszcze troche!

Daffi, ładny wózeczek!

Aniu, Megi fajnie że jest Mamuśka Twoja, zawsze jest z kim pogadać i się wyżalić. A jak tam? odpowiedzi nie masz narazie?

Larvunia, może młoda ma jakieś rewolucje rozwojowe? Patrzysz na te cykle rozwojowe wogóle? u mnie się to sprawdzało jak batem trzasnął.

Kroma, awatar śmeiśzny!

Kasiu, walczcie o swoje, ja odpuściłam i żałuje.!

Pr a jak jesteś w pracy to kto z dziećmi?

Madzia e tam lampeczka winka to nikomu nie zaszkodzi a wręcz pomaga;) My ostatnio piwko 1 piweczko na wieczór do filmu jakiegoś. Też się śmiałam ze to juz alkoholizm!!

No.....o kim zapomniałam?

aha witam nową koleżankę Emilię;)

U nas jakoś leci. Po komunii jakoś żyję. czekam już na końcówkę miesiąca. Bo rodzice moim przyjeźdzają na tydzień. Bardzo się cieszę, bo tak mało się widujemy!!

Kochane pozdrawiam każdą z osobna ściskam i całuje!!

aHA i co ze spotkaniem? co i jak? szczegóły proszę

Witam dziewczynki ...
ja kawkuje sniadanko zjadlam jajecznice na boczusiu mniam :-D
wypije i jade rowerkiem w droge do sklepu popatrzec bo nudno w domu...
mielismy isc na basen i tu klops wrr...mam nerwa...:wściekła/y:
pogoda pozostawia wiele do zyczenia..
pochmurno,i co jakis czas kropi wrr...
a w domu ciemno ze zaraz chyba lampe zapale...
no a w czwartek jedziemy do Polski...:-)
dzis szymek mial focha w przedszkolu bo nie bylo jego kolegi polaka...i siedzial nabuczony w szatni jak wyszlam i czekal na niego..ale on dzis nie szedl :no:

Larvunia biedna malutka jak nocka??...:baffled:

Katgen witaj...widac ze jestes zapracowana tak malo zagladasz do nas...:tak:
a gdzie ty wogole pracujesz??..bo nie chwalilas sie...:no:
jak tam Iza w przedszkolu zadowolona?

madziarena super ze kolczyki juz sa..fajnie ze taka dzielna byla..:-)
no i gratki tego losa musisz czesciej moze akurat trafi sie wiecej haha :-)

Kasia mam nadzieje ze cos da sie zrobic z tym filmikiem...oby :tak:

dobra kawe dopije i zmykam.:-)

Halo i jak future? Chyba opijasz;p
Daffi- a co tamtego wozka w koncu nie kupilas? ten tez fajny;]nie doczytam ja tak w bniegu bo Boss wyszedl;p hihA moj Jasio m a dzis pol roku masakra ale ten czas zapitalamagda, megi, daffi, ciacho i inne laski snilyscie mio sie ze sie spotkalysmy w przedszkolu hih;p

tamtego nie kupilam bo baba mnie w konia zrobila i stwierdzila ze ktos zrodfizny bedzie potrzebowal!
ale tu nawet lepiej wyjdzie bo taniej i bez wysylki.. widze co biore... boje sie tylko jednego... spacerowka zapinana jest na zattzaski przy oparciu i czy te zatrzaski nie beda puszczac....

co do snu to neizle.. juz do przedszkola nas poginasz;p;p

katgen kochana witaj:)
no wlasnie cos organizacja spotkania zwolnila a to dzis juz wtorek.

Larvunia beidna michalinka!
mam nadzieje ze to jednorazowe.. a kupek ci nie chce robic?
probowalas podac rumianku z 2 lyzeczki?

Future kobieto gdzie jestes! odezwij sie bo my tu czekamy z niecierpliwione:)

Madziarena podwojne brawa dla Amelki za wytrwalosc w przebijaniu uszu i za wygrana:)
pokaz malutka jak pieknie wyglada w kolczykach:)

Ostatnia edycja:
reklama
:-) bry :-)

edit:
nocka udana... ok 23.00 zasnela to o 4.00 cycus i dopiero o 8.00 znowu cycus...
teraz z nowu sie kreci cos jej dokucza w brzuszku, chyba kupka znowu :( nooo ma problemy zkupka.
nie ma twardych ale cos ciezko jej, nie wiem o co chodzi bo z Fruciem "tylko" kolki byly
jej nie wiem co podawac by pomoglo, ja pije herbatki wspomagajace i to nic nie daje ;\
rumianek pomoze Daffi, mowisz... :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry