reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Madziarena ja Julce ruszalam kolczykami po kapieli od razu.. jak pielegnowalam cialko tak i uszka od razu... no ale byla mniejsza dopiero siedziala samodzielne a teraz dizeci sprytne moga sobie nie pozwolic.. chyba ze amleka jest dosc ugodowa. ja gdybym nie zrobila tego wtedy to pewnie wstrzymalabym sie minimum do 3 roku zycia albo i dluzej i czekalabym na decyzje julki czy chce czy nie.
A tak najwyzej bedzie miala do mnie pretensje ze zrobilam a nie chce wtedy wyjmie uszy zarosna i po wszystkim.
ale mysle ze kobiety lubia takie bylskotki chcoiaz delikatne.
julka ma teraz kółka takie malutkie ladne złote:)
w sumie mozesz sprobowac... sposob PR jest fajny.. 2 kosmetyczki naraz i po krzyku... i fakt jest ze julka tez nie tyle chyba co ją bolało bo miala znieczulone uszka co ten trzask pistoletu straszy mocno.

Kromuś gdybym pewna nie byla ze wsio ok to nie walczylabym. tak jak prawnik pwoiedzial 200zł piechota nie chodzi... bedzie dla Julki na..... :):):):) okaze sie na co dzis lub jutro:)
pozatym z jakiej racji podarwoac jej az 200zł skoro to nasze pieniadze a ona sobie je przywlaszczyla.

edit:

a ja sie zastanwiam co ja za szczesliwy dzien dzis mam. Sprzedala sie nasza spacerowka:)

a tu dzisiaj jakie pustki....

edit:
ojoj co sie tu porobilo ze od ostatniego mojego postu nikt wiecej nic nie napisal! szok :szok:

A moje wiadomosc taka ktorej nie chciala zapeszyc to to ze kupilismy wozek:D balam sie znow byc zrobiona w konia wiec nie chcialam zapeszac poki do tego nie doszlo;p
od jutra Jula wozi sie dokladnie taką furą;p
http://sprzedajemy.pl/wozek-dziecie...items_per_page=50&_rp_RP=_rp_offers&offset=21

jeszcze tylko jakas dobra instrukcje montowania spacerowki i wsio;p haha bo z tym byl maly klopot;p

aha i goraczka Julki znalazla swoja dalsze dolegliwosci. to jest jelitowka. ma Jula spora biegunke.. tzn nie robi tych kupek bardzo czesto ale jak zrobi plum to sama woda! boje ise ze ja odparzy mimo ze przebieram od razu.

Ostatnia edycja:
reklama
dafii- każdy pieniądz ważny jest, ważne żeby baba oddała, mi mojemu M były pracodawca nie odda, nie ma szans, a szkoda. a wózek super :)

dafii- każdy pieniądz ważny jest, ważne żeby baba oddała, mi mojemu M były pracodawca nie odda, nie ma szans, a szkoda. a wózek super :)

nam wisi za polowe maja poprzedni pracodawca 600zł i jeszcze jeden pracodawca z grudnia2009 tez 600zł.. dobrze by bylo ta kaske odzyskac ale moj sie tak ociaga z wsyztskim. brak odpwoiedzianosci zapalu itp. to sa niemale pieniadze ale on chyba jest na tyle bogaty ze na co mu to.

kroma... Twoj avatar mnie rozprasza:D

Ostatnia edycja:
daffii- te pieniądze piechotą nie chodzą, to złodzieje, wiesz ja mojemu sama pisałam pozwy bo też się ociągał, ale mój miał cichą nadzieję że ten przeleje w końcu, ale nadzieja matką głupich, już rok mu wisi i nawet nie pisze ile, bo się nogą przeżegnasz. Dla mnie 1200 to co wam są winni tez dużo kasy jest, można wiele kupić. Szkoda słów na takich ludzi.

Ciekawa jestem jak nasza Future, i co u innych lasek :) Lavrunia, Aneteczka, Megi, Emilia, Ciasteczko, Madzia, Mycha, Marzenka, Madziarena i nie wiem kogo a Kasia, gdzie wy się cholibka podziewacie ?

No I Przyszlirodzice jeszcze do tablicy laski :)

Ostatnia edycja:
kroma dla mnie 1200zł to jak druga pensja:D takze tez uwazam to za spora sumke. ja pozwy mam te uproszczone w formularzu ale nie wsyztsko wiem jak wypisac.. a znow z tym jednym dogadal sie ze mu odpracuje i jakos tego nie widze.
nie rozumeim po co rzuca slowa na wiatr. porwal sie na odrabianie a jak mu wpsomne to twierdzi ze wsyztskiego nie jest w stanie zrobic. to po jaka cholere sie godzil... mogl pozew zlozyc i czekac juz na sprawe.

No wlansie nie wiem co u Future. widzialam zdjecie dodane na FB przez nia ale zero konkretow. w ogole dziewczyny cos dzis wywialo az dziwne. to hcyba dlatego ze ja dzis mam czas i pisze tu;p

Cześć Wam....
Ja na momento, nie czytam nawet bo nie chce mi się...u mnie wsio ok mama moja jest trochę mam teraz lżej, obiadu nie gotuję,dziś mi mamcia okno umyła i zawiesiła nowe firanki które "już" dostałam na imieniny...no i zakupiłam dziś nowy automat żeśmy go nawet wypróbowały z mamą i pierwsze pranko za nami:p tylko żeby mi nie zdechł jak poprzedni po 3 latach użytkowania:/ starego nie naprawiałam bo z robocizną 600 by wziął...szok Więcej napiszę jak znajdę czas
Buziaki!!

Witam wieczornie...
dzieciaki jeszcze nie spia hmm...
ja popijam winko dzis..wiem wiem stara alkoholiczka ze mnie...:-D

macie jakies wiesci jak future ?? jak wyniki?...:baffled:

daffi fajny wozeczek ladny i za ta kaske oplacalo sie...:tak:
a to chyba taki jak ma larvunia...:baffled:

jutro jak bedzie pogoda to planuje isc na basen jak mlody wroci...:tak:

dobra spadam dobrej nocki kochane :-)

no i są :-)

Lavrunia-
młoda chce do mamy, cieszmy się póki chcą się tulić :-)

A ja mam Urząd Pracy jutro.

reklama
Madzia podobny... rozni sie troche model ale to na maxa podobne.

Kromus to powodzenia. ja u siebie wchodze i wychdoze.. jak pytaja czy interesuje mnie jakas oferta to zawsze mowie ze nie bo nawet nie patrze pozatym nie mam z kim dziecka zostawic wiec wole niankowac jak do tej pory.
Moj urzad za miesaic jest... ehhhhh

co do Future to 6 godzin temu na FB pisala ze czeka na wyniki a ok godz Larvunia jej gratulowala... wiec moze Larvunia juz cos wie?:)

Jula mowi nowe slowo... zamias kurde mówi: "kudi"... i teraz wsyztsko co chwile jest kudi

Jula ma 37.4 wiec nie ejst tak zle. 30ml smecty łyknęła. mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Ostatnia edycja:
Do góry