reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka

A mi sie literki rozmywają... hihi... W pracy oglądaliśmy film z wesela i po 3drinki wypiliśmy i fazke mam ;-) eh to lubie w mojej pracy ;-) co z tym naszym spotkankiem? bo jak na tą sobote to ja się piszę :-) w pracy wolne, małżowi już zapowiedziałam więc jak coś to zadzieram kiece i lece ;-)

PR my też winko robimy... tzn M robi... z wiśni :-) w zeszłym roku robił pierwszy raz i było wyśmienite... ciekawe jakie w tym roku będzie
FUTURE powodzenia życze!!! ZDASZ NA BANK!!!
DAFFI zdrówka dla niuniu... a ty może masz podwyższoną od tej gorączki na dworze... ja też tak mam...
LARVUNIU oj ja też rodziców bardzo kocham ale jak mama z niemiec zjeżdrza na miesiąc do polski to u nas często na 2-3 dni i zaraz mam problemy żeby się z nimi dogadac... eh, cóż począc my mamy inne sposoby na wychowanie dzieci, prowadzenie domu ale mamy zawsze próbuja nam coś 'podpowiedziec' a ja jestem niestety typem buntowniczki i mi ciężko przytakiwac i puszczac mimo uszu a wiem że czasem powinnam...

Idę spac, wczoraj z M jak jeździliśmy to się "dogadaliśmy" i nocka była fantastiko mimo że M był 24godziny na nogach... dzisiaj jest wypoczęty więc idę go pomęczyc troszke... tym bardziej że może z tego rodzeństwo dla Pelsona wyjśc :-) :-) :-)

reklama
KasiaF to jak ja heheh, tylko ze moja mama nie podpowiada a tonem nakazujacym ustawiac by chciala wszystko i wszystkich w MOIM DOMU :sorry2: a na to juz nie pozwole ;-)

Daffi to na zeby mi sie wydaje tak mala ma, bo inaczej by zdychala z niemocy ;-) Badz dobrej mysli :tak:

PR u mnie mlody tez jeszcze nie spi... graja razem z A. ;-) Mloda wykapana, ale cos nie kwapi sie do snu ;-)

Dzis stwierdzilam ze coraz bardziej "dorosleje", sztywniejsza sie rbi i zaczyna juz reagowac na glosy fajnie i powoli zaczyna "gruchac" do nas , smieszna taka sie robi, pocieszna :-)

witam poniedzialkowo :-)
w koncu mam legalne wolne haha..tzn.mam 2 tyg wakacji szkola zamknieta :-)
mlody juz w przedzskolu a my z mloda zaraz jedziemy do sklepu rowerkiem...
kawalek mamy to bedzie przejazdzka :tak:
tylko kawe wypije...:-)

Future dasz rade...trzymam kciuki :happy2:

Kasia jak tam podzialaliscie cos??;-)..mam nadzieje ze rodzenstwo bedzie za jakis czas dla pelsona hah :-D:tak:

Pr ty to obrotna babka jestes nie dosc ze pracujesz to jeszcze robisz sloiki podziwiam za checi :tak:..ja to taki len jestem ze czekam az dostane gotowce od tesciowej :-D albo kupuje gotowe...:tak:

Daffi jak tam Julcia??:baffled:

i wogole co taka cisza z rana spicie jeszcze czy co??...

Pozdrawiam milego dnia !!:-)

Witam
Future powodzenia:)

Julka nadal goraczkuje... i ona nigdy nie zdycha przy graczce tylko ewentualnie maruda jest i tego nie brakuje... chciala by wisiec na rekach caly czas.
o 4 nad ranem przyplatala sie burza i mloda sie obudzila i spac nie chciala... do 6 sie meczylam z nia i pozniej dala troche pospac znow do 9.
mocz nie wydaje mi sie by to byl.. bo zawsze malo siusiu robila, pampers byl praiwe suchy a i goraczka byla grubo powyzej 39....
zobaczymy obserwuje.

a jak cos wypali dzis to napisze wam pozneij ale juz nie chce zapeszac bo ostatnio co napisze to zapesze;p

magda- jak sie cche miec to trzeba zrobic frakt tez dostaje od rodzicopw sloiki gotowe ale chce ich tez odciazyc bo w koncu oni tez pracuja i robioa sloiki to ile moge to sama robie;]daffi- no to czekam na wiesci:D

hejka

Future- dasz radę hehe, tylko nie zaśnij, biedna ty tyle godzin bez snu.
Lavrunia- teściu mnie wyciągnął na ogórki i ziemniaki, a ja jak zwykle nie patrzę gdzie lezę.

A mój Arek ma kaszel znowu, dobrze, że mam syrop, Olka chyba będzie miała zęby w końcu z tyłu, bo też gorąca, a i nie chce zębów myć, jeść też, a pokazać to już w ogóle, muszę chyba na siłę jej w buzię zaglądnąć.

Ja do Wrocławia nie pojechałam, raz że dzieciaki nie ciekawe, a dwa, że nie chciałam ich ciągać tyle godzin i jeszcze ta pogoda.

reklama
dzien dobry
ja tez wtym roku robie zapasy na zime..wprawdzie mama mi pomaga ale wiekszosc sama,bo pierwszy raz.....
kroma zdrowka.
daffi czekamu
future jestem pewna ze zdasz,czekamy na relacje

Do góry