reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...
a ja zalatany mam dzien i czasu na nic...
rano wyruszylam sie po 10 na basen z dzieciakami i wrocilismy po 15 dopiero..
bo cos sie zachmurzylo i rozpadalo....ale teraz znow cieplutko...
zjedlismy i wybylismy do sklepu i dopiero teraz siadlam :tak:

megi fajnie ze mama przyjedzie zawsze to weselej w domu no i cos ci tam pomoze :-)
Mycha a ty co znowu za dolki lapiesz?....:baffled:
Pr gratuluje umowy fajnie...:-)
Future dasz rade kobitko i zdasz na 5 zobaczysz :tak:
Larvunia udanych pogaduszek z familia...:-)
Kroma jak sie czujesz lepiej??

dobra ide zeberka w przyprawy wrzucic na jutro..papa :happy2:

reklama
Witam wieczornie
upaly sa wykanczajace.
ale przezyje sie to jakos:D
jula szaleje caly dom do gory nogami ale niech sie bawi jeszcze troche i spac idzie... ciekawe jak usnie skoro spala 3 godz w dzien.
jakies wakacje nad mozrzem sie szykuja. tylko jeszcze nie wiem kiedy dokladnie.
No i mam prace. co parwda dopiero od pazdziernika ale znow bede niankowac:)
ciesze sie:)
Jasiu ma teraz 4 miesiace ale w pazdzierniku bedzie mial juz 7. jest taki fajniutki i taki malutki a jaka ma boska czupryne.
to synek mojego kuzyna:) takze znow sobie przypomne jak to z takim maluszkiem jest a przy okazji jakis grosz wleci.

hej. no upały wykańczają, to prawda.
ja dziś uczyłam się w ogrodzie i mam znowu okularu odbite na nosie. haha. nos jak pomidor czerwony, kark zjarany, piecze mnie a i w głowie niewiele zostało. za to basen nagrzany, kilka kąpili za nami. mała coś nie mogła mi zasnąć, chyba za bardzo jej upały nie służą, ale wykąpałam ją w letniej wodzie, to sie normalnie rozbrykała. dziś znalazłam troskaweczkę...ostatnia już raczej...Helenka dostała z jabłkiem i marcheweczką. za 6 dni, w zasadzie, 5 i poł dnia, Hesia skoćzy 4 miechy. normalnie leci jak nie wiem.

megi i u Ciebie leci też widzę...ale wiecie co...Michalinka dopiero się urodziła prawda? a już ma miesiac...eh. leci czas. starzejemy sie. w sierpniu kończe 27 lat...starucha jestem...Ale moje zycie nabrało sensu...jakies 4 miesiące temu lol ;)

czesc wieczornie
u mnie rodzice jeszcze siedza, ja wpaldlam fotki wrzucic i do Was kuknelam

Future sie nad wiekiem rozczulasz ;-) JA tam mloda ciagle jestem :-D;-)

witam laski, ja lepiej, gości miałam, najadłam się

Megi- ja coś czuję, że twój ci zrobi tą niespodziankę :)
Future- ucz się ucz :)
Daffii- to super :) Kasa się przyda :)
Mycha- głowa go góry :)

Dobra spadam na działkę PA

czesc
co tu taka cisza...
kocham swoich rodzicow, ale ciesze sie ze juz pojechali :sorry2:;-)
trzy dni z rodzicami to stanowczo za dlugo :sorry2:
ojciec jeszcze spoko, ale mamie wszystko zle :eek: i tylko jej wolno slownie dokuczac innym, ale gdy jej sie cos powie (nawet gdy sie zwroci uwage, ze to moje dziecko nie jej) to juz wielce obrazona :dry:
moj juz nie wytrzymal i poszedl sobie spac do sypialni :sorry2: Fruciu i Misiulka zasypiaja tez... no coz taka pogoda.

a co u Was... pewnie nad jeziorkami lub basenami... ale macie dobrze :cool2:

reklama
czesc :-)
my bylismy na spacerku w parku miejskim :tak:
teraz kawka i ciacho :-)
pozniej wrzuce fotki do galeri z dzis..:tak:

daffi wspolczuje,mam nadzieje ze to nic groznego i szybko przejdzie :tak:
Larvunia tak to juz jest z rodzicami....;-)

Do góry