reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Future- podobna do dzisiaj ma być, niby opady, ale dziś też ich nie widzę. Powodzenia i wyśpij się :)
Daffii- moja też gorączkuje ale od kilku dni i to tak co drugi dzień, ale u mojej zęby idą. Zdrówka Dla Julci :)
Lavrunia- ja też mamę kocham, ale pół dnia i mam dosyć, teraz sobie odpoczniecie.

Miłego dnia ja wróciłam z działki poparzona pokrzywami, pogryziona komarami i spocona :)

co Ty kromuś nie wyśpię się. wyjeżdzam o 00.30 z domu. nie moge teraz pojsc spac, o zaczynam myslec o tym co umiem, a czego nie. wrrrrrr. boje sie.
na miejscy bedziem na 8 rano, a ja wchodze koło 13.

halo;]
future bedzie gites- nie denerwoj sie:*
daffi- fajnie ze praca ie;]
kroma, daffi- zdrowka dla dzieci
i dla brzuchatek mniej upalow:*
ja wczoraj po pracy walczylam z porzeczkami na winio
dzis na soki, teraz pawel zakisil ogorki a ja zaraz bede robic w chili a jutro w sloiki poklade jak wroce...

Pr to czuje sie zaproszona jak juz winko bedzie:D

Co do julki goraczka nie jest jednorazowa... jest wieczor i znow ja nachodzi...
wszytskie trojki jej wyszly, moze to piatki ją atakuja? nie wiem nie wiem...
zobacze co jutro z nia bedzie... chcialabym uniknac wizyty u lekarza..
mysle ze rano wysle M do apteki po kubeczek na mocz i zlapie siuski i pocisne M do lekarza po skierowanie i zbadam mocz. moze to jakas infekcja ktore Julka czesto miala... Jednak mam nadzieje ze to nic z tych rzeczy i ze to na zęby.

masakra jak zasnelam przy malej tak do teraz i zlecialo w objeciach Morfeusza dobre 2 h :szok:;-) Wiec caly dom spal heheheh.. ciekawe co w nocy bedziemy robic ;-)

Future DASZ RADE!
Daffi buziaki dla Juleczki :*** niech bedzie zdrowa!
PR ja tez sie wbijam na winko ;-)
Madzia fotki extra :tak:
kroma a co Ty w pokrzywach robilas heee przyznaj sie :-p:-D;-)

heh ile chetnych na winko tylko ze butel taki maly hih;p pierwsze w kolejce sa babcie bo pomagaly porzeczki skubac;p;p
a ogorkow nie robie bo w biedronce nie maja soli kamiennej i chili :-D:wściekła/y:wiec jutro po pracy musze isc kupic i robic tylko jak ja dam sama rade z 2 szogunow bo Pawel ma 2 zmiane
Daffi- a moze Julka za duzo na slonku siedziala? albo zabki, masz racje zlap mocz i zbadaj bedziesz spokojna;]\
larvunia- fajnie odpoczac od rodzicow cio ?:p
a Amelka sie kompie tzn M ja kompie a Jasiek sie zaciesza w lozeczku i wcina nogi:p i czeka na kompiel;p a mamuska pije browara porzadek w domu musi byc hahaha

reklama
Pr slonka unikamy... ja rzadko z nia wychodze w sloncu... my dopiero pod wieczor jak juz lzej tak po 16 wychodzimy.. a w dzien to autem jak cos tzreba zzalatwic.
a mam jutro tyle spraw do zlatawienia i nie wiem jak ja to mam zrobic.

Larvunia ale wam dobrze... ja sobie mierzylam temp i mam rowne 37.. ciekawe co sie swieci i spac mi sie chce... chetnie bym sie walnela ale julka przy chorobie ie zmordowana i czasu na sen nie ma tylko szoguni a teraz w wiekszosci marudzi tuli sie i chcialaby byc na rekach non stop.

Do góry