reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia bo dziewczyny chcialy isc a jedynie kiedy moglam to tak rano pozniej nie mialam czasu, a mam na chwile wpadla na pare godzin
kroma ale zawsze to cos pozniej tylko sciany pociagna, dach i masz stan surowy

uciekam, milej nocy drogie panie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem i jaaaaa :-)
Future tej to dobrze.. madzia a Ty z nowu imprezujesz sama :rofl2: aneteczka dzieki :tak:

pozdrawiam :tak:

edit:
u mnie znowu fotki ;p

Ostatnia edycja:
witam ;)
my z Amelka do domku przyszlysmy dopiero po 22 :/ masakra hehe ale dzisiaj mialysmy swietny dzien :) dlugo na dzialce u mamy potem przenieslismy sie do mnie i gralismy z dzieciakami w siatke a amisia sie bawila w piaskownicy z ciocia i nawet nie wiem kiedy 22 wybila ...
Moja mala miala USG bioderek jak miala 4 m-ce - u nas dlugo sie czeka w kolejce, i wszystko dobrze. Z zalecenia pediatry poczatkowo przd usg zakladalismy pieluche tertrowa ale potem juz dalam sobie spokoj :)
DOBRANOC - ide malowac pazurki ogarnac domek i tez nyny ... oj ale przytulilabym teraz mojego ogieraaa wrrr :)

dzien dobry:-)
ja juz popijam poranna kawke:-)
my na badaniu bioderek bylismy w 3 miesiacu i na kase chorych,tez problemu nie bylo
madziarena hihi my o 22 to juz w lozku spalismy:-)hihi
dziewczyny na sobote planuje robic ogorki w sloiki,macie jakies fajne przepisy sprawdzone?chce troche salatek tez porobic i tak niewiem bo pierwszy raz robie
takze dziewuszki wstawac szkoda dnia:-)

hej marzenka...ja też już nie śpie, mała właśnie zjadła śniadanko i szaleje u siebie w pokoju, powiesiłam jej takiego szeleszczącego motyla, to go targa we wrzystkie strony. swoją drogą powiem wam, ze ta firma LAMAZE to najlpsze zabawki jakie miałam dla małej. fajnie zrobione, ładne, kolorowe i tyle zmysłów pobudzają. ona potrafi 2 godziny sama się nim bawic.
no i też wstałam muchy powybijać. okna pootwierane całą noc, to muchi nawlatiwali!!!!!!

ale przyjemnie nad ranem bosą stopą po chłodnej kafelce mhmmmmmm haha, ale mam fisia,

goście sie pochlali, ciekawe kiedy wstaną ;)))

edit:

ja już pomyłam podłogi w domu, uśpiłam Heśke, poznosiłam naczynia i resztki z altanki, umyłam podłogę w altance...a Wy śpicie no........wtawaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccc!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
dobry dzien...
zrobilam sobie dzis wolne...

future a ty jak tam popilas duzo??
co ty tak wczesnie sprzatasz??..:eek:...

marzenka a ty co tak rowno o 6 ...:-D
ale wy laski wczesnie wstajecie...:tak:

kawe spijam i ide z mloda do meblowego zobaczyc lustro na korytarz :tak:
pogoda ladna to rowerkami pojedzimy...

narazie :-)

Hej!
Ja już dawno po kawie(wstaję o 6,bo Franek tak wstaje). Obiad już przygotowany:tak:. Teraz czekam,aż Franek się obudzi.

Co do bioderek,to miałam w 8 tygodniu. Jak przyszła do mnie położna pierwszy raz,to powiedziała,żebym zadzwoniła do poradni,powiedziała,że wizyta po raz pierwszy. Tak zrobiłam i termin był nieodległy. A w tym roku jeszcze jest jedna poradnia preluksacyjna,więc dziwię się,że takie są terminy...

reklama
boze co to sie dzieje z tym Fb masakra jakas co za ludzie :angry::angry:

emilia a starszy syn chodzi do przedszkola?

ja juz kawe wypilam i ide zaraz okno w kuchni umyje i spadam do sklepu :-)

Do góry