reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja chyba predko nie bede opalona, na sloncu zle sie czuje i glowa mnie zaraz boli :baffled:
ale macie fajnie z weselami, wybawicie sie ;-)

reklama
Dobranoc...
u mnie na ulicy przeszla przed chwila jakas parada policja zablokowala droge
i duuzo ludzi na rolkach jechalo :tak: ..fajnie to wyglada....

Kroma zazdroszcze tej dzialeczki ze mozesz isc posiedziec raj dla dzieci :-)

future znowu grilluje tej to dobrze :happy2:

Larvunia ja bioderka u szymka robilam jakos okolo 2 miesiaca :tak: bo tez kolejki byly i musialam pieluchowac :tak:...
jak tam mezus z dieta?? ile schudl juz?

u mnie dzieciaki jeszcze nie spia,szymek lezy i juz przymierza sie do zasniecia :-)
mloda ma od dzis wakacje takze siedzi jeszcze :tak:

a ja popiajam drinka :-D tylko zeby nie bylo ze jakas alkoholiczka jestem ale wczoraj na 3 skonczylam :tak::-D...musze oproznic ta flaszke co stoji otwarta :-D

no nic dobranoc kochane kobity ;-)

Witam się,
ja tylko na chwilę, bo m w domu jest w końcu:-)niestety jutro już jedzie, dobrze że w piątek już będzie.

Larvunia- ja bym zbytnio nie panikowała. Moja siostra na południu polski wogóle z dzieckiem skierowania do ortopedy nie dostała, tam pediatra bada dzieci i jeśli widzi, że coś jest nie tak dopiero skierowanie daje. Nam położna powiedziała, żebyśmy na pampka zakładali pieluchę tetrową do czasu aż nie bedzie miał usg bioderek, tak na wszelki wypadek. Mój miał jakoś w 10tyg.Wiadomo, że im wczesniej tym lepiej, ale może poproś pediatrę, żeby wcześniej jej bioderka zbadał.

Lecę do mężulka.....:-)

madzia a rano basen byl pozniej auto od mechanika odbieralam, pozniej notariusz, mama przjechala wiec ciagle cos
ale jutro juz wolniej bez pospiechu tzn. mam taka nadzieje

future i mnie tez juz babelki uderzaja do glowa haha :-D:-D

ciacho a czemu ty tak wczesnie poszlas na basen o 7 godz ?? :szok:...
fajnie ze mamusia przyjechala na dlugo?

moja mloda dzis liste ze szkoly przyniosla..musze cwiczenia zamowic wyszlo mi 50 euro plus przybory...a ksiazki wypozyczam ze szkoly za 7 euro takze luz :tak:
nie chcialam wypozyczonych ale prawie cala klasa wypozycza to i ja tez wzielam...

dobra spadam do wyra bo cos mi litery uciekaja...ide spac ale m dopadne...:-D

dobrej nocy...;-)

reklama
ja ostatnio jak byłam na weselu to ciągle w ciąży, teraz w końcu popiję i potańczę :)

A buduję się, na razie fundamenty, ale zawsze to coś.

Do góry