reklama
Dobranoc...
u mnie na ulicy przeszla przed chwila jakas parada policja zablokowala droge
i duuzo ludzi na rolkach jechalo ..fajnie to wyglada....
Kroma zazdroszcze tej dzialeczki ze mozesz isc posiedziec raj dla dzieci :-)
future znowu grilluje tej to dobrze
Larvunia ja bioderka u szymka robilam jakos okolo 2 miesiaca bo tez kolejki byly i musialam pieluchowac ...
jak tam mezus z dieta?? ile schudl juz?
u mnie dzieciaki jeszcze nie spia,szymek lezy i juz przymierza sie do zasniecia :-)
mloda ma od dzis wakacje takze siedzi jeszcze
a ja popiajam drinka tylko zeby nie bylo ze jakas alkoholiczka jestem ale wczoraj na 3 skonczylam ...musze oproznic ta flaszke co stoji otwarta
no nic dobranoc kochane kobity ;-)
u mnie na ulicy przeszla przed chwila jakas parada policja zablokowala droge
i duuzo ludzi na rolkach jechalo ..fajnie to wyglada....
Kroma zazdroszcze tej dzialeczki ze mozesz isc posiedziec raj dla dzieci :-)
future znowu grilluje tej to dobrze
Larvunia ja bioderka u szymka robilam jakos okolo 2 miesiaca bo tez kolejki byly i musialam pieluchowac ...
jak tam mezus z dieta?? ile schudl juz?
u mnie dzieciaki jeszcze nie spia,szymek lezy i juz przymierza sie do zasniecia :-)
mloda ma od dzis wakacje takze siedzi jeszcze
a ja popiajam drinka tylko zeby nie bylo ze jakas alkoholiczka jestem ale wczoraj na 3 skonczylam ...musze oproznic ta flaszke co stoji otwarta
no nic dobranoc kochane kobity ;-)
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
no hej wpadłam was ucałować. bwie się już. bąbelki szumią, mała śpi pod opieką babci...heh...uwielbiam grille....a raczej miłe towarzystwo.
no hej wpadłam was ucałować. bwie się już. bąbelki szumią, mała śpi pod opieką babci...heh...uwielbiam grille....a raczej miłe towarzystwo.
babelki szumia dobre
baw sie dobrze !!!...obys kaca nie miala
fajnie ze masz babcie pod reka..
dobranoc
aneteczka
Fanka BB :)
Witam się,
ja tylko na chwilę, bo m w domu jest w końcu:-)niestety jutro już jedzie, dobrze że w piątek już będzie.
Larvunia- ja bym zbytnio nie panikowała. Moja siostra na południu polski wogóle z dzieckiem skierowania do ortopedy nie dostała, tam pediatra bada dzieci i jeśli widzi, że coś jest nie tak dopiero skierowanie daje. Nam położna powiedziała, żebyśmy na pampka zakładali pieluchę tetrową do czasu aż nie bedzie miał usg bioderek, tak na wszelki wypadek. Mój miał jakoś w 10tyg.Wiadomo, że im wczesniej tym lepiej, ale może poproś pediatrę, żeby wcześniej jej bioderka zbadał.
Lecę do mężulka.....:-)
ja tylko na chwilę, bo m w domu jest w końcu:-)niestety jutro już jedzie, dobrze że w piątek już będzie.
Larvunia- ja bym zbytnio nie panikowała. Moja siostra na południu polski wogóle z dzieckiem skierowania do ortopedy nie dostała, tam pediatra bada dzieci i jeśli widzi, że coś jest nie tak dopiero skierowanie daje. Nam położna powiedziała, żebyśmy na pampka zakładali pieluchę tetrową do czasu aż nie bedzie miał usg bioderek, tak na wszelki wypadek. Mój miał jakoś w 10tyg.Wiadomo, że im wczesniej tym lepiej, ale może poproś pediatrę, żeby wcześniej jej bioderka zbadał.
Lecę do mężulka.....:-)
C
ciasteczko
Gość
hej hej babolki a wsumie dobry wieczor
nie mialam czasu na nic dzisiaj szalony dzien doslownie
hej hej babolki a wsumie dobry wieczor
hej hej..cos ty taka zalatana ostatnio jestes....
dzieci maja wakacje to odpocznij troszke....
C
ciasteczko
Gość
madzia a rano basen byl pozniej auto od mechanika odbieralam, pozniej notariusz, mama przjechala wiec ciagle cos
ale jutro juz wolniej bez pospiechu tzn. mam taka nadzieje
ale jutro juz wolniej bez pospiechu tzn. mam taka nadzieje
future i mnie tez juz babelki uderzaja do glowa haha
ciacho a czemu ty tak wczesnie poszlas na basen o 7 godz ?? ...
fajnie ze mamusia przyjechala na dlugo?
moja mloda dzis liste ze szkoly przyniosla..musze cwiczenia zamowic wyszlo mi 50 euro plus przybory...a ksiazki wypozyczam ze szkoly za 7 euro takze luz
nie chcialam wypozyczonych ale prawie cala klasa wypozycza to i ja tez wzielam...
dobra spadam do wyra bo cos mi litery uciekaja...ide spac ale m dopadne...
dobrej nocy...;-)
ciacho a czemu ty tak wczesnie poszlas na basen o 7 godz ?? ...
fajnie ze mamusia przyjechala na dlugo?
moja mloda dzis liste ze szkoly przyniosla..musze cwiczenia zamowic wyszlo mi 50 euro plus przybory...a ksiazki wypozyczam ze szkoly za 7 euro takze luz
nie chcialam wypozyczonych ale prawie cala klasa wypozycza to i ja tez wzielam...
dobra spadam do wyra bo cos mi litery uciekaja...ide spac ale m dopadne...
dobrej nocy...;-)
reklama
Podziel się: