reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej!
My siedzimy w domu,bo na dworze gorączka. Byliśmy o 11,Franek się zdrzemnął,ja opaliłam sobie dekolt,poczytałam książkę. Tetaz młody wariuje na podłodze. Ciekawe,o której dziś zaśnie. Wczoraj,jak zasnął o 17,to obudzil się o...5 rano. O 21 dalam mu tylko na śpiku jeść,coby mi alarmu jedzeniowego nie zrobił o północy.
Właśnie stoi sobie za mną,trzyma się mojej spódnicy i słucha piosenki na minimini

reklama
helo. zamieszczam foty zaraz, wiec zapraszam. Larvunia dopiero odczytałam. pewnie jesteś w lesie już ;)

kromuś juz kumam. no widzisz, słońce mi padło na łeb i nie zajarzyłam ;)

edit.

zaraz mamy gości na grilla, włąsnie wykąpałam małą, zeby poznej jeszcze mogla wyjsc, ale teraz zasypia...

Ostatnia edycja:
blam w lesie Future ;-) Ale skwar... bylam tylko godzinke i ucieklam do domu.

Bede zla mama jak pojde na bioderka 5 wrzesnia dopiero ... laski co o tym sadzicie :-( Kurde wole te 80zl (idac prywatnie) dac na kompleksowe szczepienie. Nie przelewa mi sie tak zeby kurde 80zl wydac.... No nie bylo ani u mnie ani u meza nigdy problemow z bioderkami, wszedzie pisza ze do 8 tyg trzeba isc, ale nie ma terminow wczesniejszych na nfz :baffled: paranoja jakas!
Puki co bede ja klasc duzo na "zabke" , robic rowerki po kapieli itp.
Kurde.... bede taka zla matka :Confused:

blam w lesie Future ;-) Ale skwar... bylam tylko godzinke i ucieklam do domu.

Bede zla mama jak pojde na bioderka 5 wrzesnia dopiero ... laski co o tym sadzicie :-( Kurde wole te 80zl (idac prywatnie) dac na kompleksowe szczepienie. Nie przelewa mi sie tak zeby kurde 80zl wydac.... No nie bylo ani u mnie ani u meza nigdy problemow z bioderkami, wszedzie pisza ze do 8 tyg trzeba isc, ale nie ma terminow wczesniejszych na nfz :baffled: paranoja jakas!
Puki co bede ja klasc duzo na "zabke" , robic rowerki po kapieli itp.
Kurde.... bede taka zla matka :Confused:

larvunia mowia ze do 8 tyg trzeba isc tylko ja rejestrujac sie mialam termin dopiero za 12 tyg. i poszlam i lekarz nic nie mowil. choc u nas nigdy niby nic nie bylo to jednak julka musiala byc pieluchowana i szybciej tym lepiej. lekarz tlumaczyl ze jak dziecko starsze zbyt duzo sily ma i pieluchowanie nie daje efektu... i spisuja sie wtedy frejki.
wybor nalezy do ciebie ale ja szlam od urodzenia Julki chyba w 12 tyg zycia wlasnie.

ja jak bym poszla na nfz to bedziem poczatek 13 tyg..
powiem Wam ze moj fruciu po zbadaniu bioderek mial w lewym cos nie tak laczeniu jakims... juz teraz dobrze nie pamietam ale to nie bylo nic groznego, bo nie pieluchowalismy, powiedzial zeby wlasnie klasc na "zabke" i robic rowerek malemu, wiec ja juz teraz bede to robic z mala. Nic wiecej nie zalecil. W sumie 5 tyg pozniej bym poszla niz zalecaja...
Ale jedna z dziewczyn na czerwcowkach pisala ze u niej napisane jest ze do 4 miesiaca najlepiej isc na kontrole bioderek.
Jeszcze zobacze, troche czasu mam jakby co jeszcze, ale kuźwa szkoda mi jak nic tych 80zl...
A jak ktos nie ma tych pieniedzy i idzie na nfz za pozno i cos nie tak pozniej to co.... kogo kurde oskarrzac to ja nie wiem...... przychodnie ze nei maja wczesniejszych terminow czy jak...
paranoja...
to samo u znajomego ojca tzn podobnie bylo, ma problemy z kolanem chodzic nei mogl a termin za pol roku .. a do tego czasu to co, mial siedziec i czekac na swoja kolej i nigdzie nie chodzic :no:

LARVUNIA w gorzowie takie straszne kolejki są? masakra... współczuje... ja też nie wiedziałabym co zrobic... patrzałam teraz na necie że najlepiej do 3-4miesiąca żeby pierwsze było... ale tak jak pisałam co kraj to obyczaj... w stanach wogóle usg sie nie robi tylko pediatra sprawdza...

ja po działce, opalona, jak pojechałam o 2giej tak teraz wróciłam o 7mej.

Dostałam zaproszenie na ślub w sierpniu, koleżanka jednak się chajta :)

Ja siedziałam na dworze ale słońce jednak nie chwyciło... :-/ za krótko chyba i za późno wyszłam

KROMA a my dostaliśmy zaproszenie na wrzesień, kuzyn M sie chajta... w końcu bezstresowa impreza... bo ostatnio na ślubie M siostry byliśmy to M sie nabiegał, teraz nasze to wiadomo, a we wrześniu planujemy sie wybawic :-) w Witnicy :-)

reklama
Do góry