reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

LARVUNIA no to zamiast pytać skąd na to wziął to go uściskaj i podziękuj...widać gdyby kaski nie miał nie kupowałby takiego sprzętu;)

Ja was od wczoraj podczytuję tylko ale nie mam sił by coś naskrobać, ciche dni czy coś:/

reklama
ale jestem zadowolona :-)okulary kupione lump zaliczony a tam same piekne rzeczy jakis nowy otworzyli:szok:kupilam se spodniczke sukienke i bluzke i tylko 20zl dalam:-)
sluchajcie,chce wywolac zdjecia i w schleckerze maja promocje duza i mam pytanko czy ktos wie wogule jak robia te zdjecia chodzi mi czy warto ?czy sa ladne?bo kurde u mnie prawie 70gr za jedno zdjecie ocipieli jak ja mam prawie 500szt do wywolania!!niby jakas znizka jest ale ponizej 40gr nie zejda

Pr- na prawdę dzicz, tam jest tylko taka szopa na narzędzia i wychodek, a tak hulaj dusza pod namiotem, nie ma się gdzie umyć, więc zawsze brudna wracam, lubię tam jeździć, ale nie codziennie i nie na cały dzień, szczególnie jak dzieci marudzą.

Lvrunia- to ci M kochany jest :)
marzenka- to nic nie wydałaś, 20 zł jak za darmo
megi- mi się też w ciąży nie chciało, masz prawo, odpoczywaj z Zuzią

mam problemy ze wzrokiem Future :)

hehe już poprawiłam byka :) wszystko co złego to nie ja Future :-);-)

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny
moj sie smieje ze teraz ciasta moge w koncu piec :-D;-) ja chyba ze 10 lat nie pieklam heheheh

ledwo zipie... cala kuchnie na cycus glancus wyszorowalam z moim wlacznie z wysuwaniem szafek. Ile tam "kotow" bylo i resztek jedzenia to masakra :szok: Az siara :zawstydzona/y: no ale juz mamy czysto :tak::-) Zrobilismy male przemeblowanie tez i mamy troszke inaczej teraz w kuchni ;-) Wiecej miejsca sie porobilo i jest git :-)

wykapalam sie... i odrazu lepiej, teraz czekam az mala sie obudzi juz widze sie kreci. Cyc, kapiel i lulu dalej i w koncu RELAKS :cool2:

edit:
wiecie ze juz miesiac minol jak Misiulka jest z nami , szok co nie jak ten czas zapitala ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry