reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i Ja ..
Zaraz idę męża obudzić niech leci po jakieś bułki a potem śniadanko i szykowanie do lekarza bo mam dzisiaj wizytę .. :tak:

Głowa Mnie coś boli, strasznie się czuję psychicznie ale to później się wygadam na tajnym ...

Future fajnie że sobie wczoraj pogrillowaliście ;-)
Larvunia chyba nic nie powinno się stać jak pójdziesz na te usg troszkę później ... :tak:
Marzenka faktycznie ranny ptaszek z Ciebie... ;-) co do ogórków Ja w tamtym roku robiłam taką ala sałatkę w zalewie musztardowej i powiem Ci że nie jedna osoba się zajadała :tak: jak kiedyś koleżanki nalot zrobiły i wystawiłam to same chyba ze 2 słoiki opędzlowały :-D :-p

Tym co nie odpisałam to sorki a wszystkim życzę miłego dnia :tak:

reklama
kurde ja tez bym musiala sobie okulary kupic, od miesiaca sie rozgladam za jakimis :sorry:

zaraz na spacer wybywamy, wiec MILEGO DNIA kochane :cool2:

witam laski ja od 5tej nie śpię, ale nie odwiedzam Bb od razu, dla mnie to nie najważniejsza rzecz :-), zanim się pozbieram rano, M w sumie kompa włącza pierwszy.

Pr- jakiś cichy wielbiciel.

Ja może pójdę do mamy, bo Olka idzie na działkę ja nie mam dziś ochoty na dzicz :-)

Miłego dnia Lavrunia

mycha- ja robilam w tamtym roku ogorki chili zaje.... w tym roku narobie pelno zapasow bo w tamtym tylko kilka na probe bylo
kroma- a tam od razu dzicz mi sie tam marzy dzicz a w sobote jeszcze do roboty bo nie ma komu
ta jasne wielbiciel;p

Ostatnia edycja:
hej, no madzia, mycha pogriwllowaliśmy nieżle, ale ja nie piłam za duzo, moze z3-4 drinki. poszłam spac kolo 2, a reszta o 5. no a moja niunia wstała o 6.30 i chciala się bawic. a skoro nie zasnela, to i ja robiłam coś z czasem. wiec posprzątałam. około 8 zasnęła, to goście powstawali. i tak to z gośćmi bywa. teraz oni się zabiorą, jak bede chciała odpocząc, to mała wstanie....cóż...takie zadania godpodyni i mamy ;)

Witam się i ja... My to chyba największe śpiochy na tym forum jesteśmy ;-) spaliśmy do 9.30, w sumie to i tak szybko wstaliśmy ;-) M już z pracy zdążył przyjcha a my jeszcze w wyrach...

Chciałambym dzisiaj nad jeziorko jechac, ale M coś nie bardzo... on wogóle kilka ostatnich dni dziwny jakiś jest, chyba muszę na niego w końcu warknąc bo już mnie wkurza... jakiś nieobecny łazi i smętny... i chole... wie o co mu chodzi bo dotrzec do tego ludzia nie idzie

my wrocilismy ze spacerku, robi sie coraz gorecej... wiec wrocilismy.
No i jestem w ciezkim SZOKU :szok: Jestem na dole, dzowni mezus ze za niecale 10 min bedzie kurier. Wiec sobie mysle, ze zamowil cos z allegro, pewnie dla klienta (czesto tak robi).... czekam gosc podjezdza a on wielka pake wyladowuje :szok: No i dzwoni moj uchachany :sorry: Ze kupil nam kuchenke nowa :cool2: Juz ja sie z nim rozlicze z kad mial na te kuchenke :rofl2:;-)
ALe szczesliwa jestem, bo moja juz stara jak swiat i sie rozwala i nie wszysrtkie kurki dzialaja, domyc sie nie da, zacina sie i piekarnika nie mam :sorry:

reklama
Do góry