reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

masakra z tymi pedofilami jaja im powinni uciac
daffi- a co ja robiloam w twoich snach;p
larvunia- do poznania sie chcemy wybrac
zaliczylam slapacer z Amelka na rowerze i Jasiem w wozku i spotkanie z Asia;]
aaa nie chwalilam sie ze Jasiek umie dawac 5 :-D

reklama
Witam w niedzielne popoludnie !!
zajadam sie frytkami znowu i dupsko rosnie haha :-)
ale pogoda ciagle pada siedzimy dzis caly dzien w domu masakra...:rofl2:

Pr szkoda ze zrezygnowaliscie z HP..mnie sie wydaje ze amelka nie jest za mala no ale jak tam uwazacie...jest duzo takich karuzel dla mniejszych dzieci..

megi jak tam bylas w fiku miku ??...fajna nazwa haha :-D

aneteczka w niezle rozmiary wchodzisz super...ja moge pomarzyc :wściekła/y:

marzenka jak tam dawid lepiej??:baffled:

larvunia co porabiacie gosci masz ??:baffled:

a gdzie nowa mamusia sie podziewa ??..przywitala sie i znikla ;-);-)

co do tych pedofili szkoda slow...:angry::angry:

Hej. Jestem,jestem. Mam problemy z okiem,więc miewiele siedzę przy kompie. Obawiam się,że bez lekarza się nie obejdzie:-(.
A z tym pedofilem,to go zatrzymali chyba na 3 miesiące. Mam nadzieję,że dłużej posiedzi:no:

Zaliczyliśmy dzisiaj(mimo chorego oka)z Frankiem prawie 3-godzinny spacer. Mieliśmy iść do Kupca,ale bałam się,że spadnie deszcz,a jeszcze nie kupiłam folii na nową furę Franka;-).

emilia- ja tez nie mam folii, Olki pożyczam, chociaż nie pasuje, a co masz z tym okiem, jakiś jęczmień, czy zapalenie spojówek?

Mam czerwone oko w środku,ropieje i boli po zewnętrznej stronie. Jeszcze rano nie jest źle,ale po południu się nasila. Zakrapiam oczy,ale obawiam się,że będzie potrzebny antybiotyk

hej my już po gofiku, młody cały mokry wyszedł, a wkurzyłam się bo na poczcie nie mam tych voucherów i musiałam normalnie płacić wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:

ze zgagą to ja nie wiem jak jest bo nie miałam, ale młody też włosów za dużo nie miał więc może dlatego..

reklama
emilia- a ty nosisz soczewki, możliwe, że tak jak ja miałam przy m-cznych, nie mogłam nosić, bo sobie podrapałam zewnętrzną warstwę i ciągle miałam ropę, a jak zmienił mi na dzienne to od razu pomogło. I krople miałam jakieś silne, ale nie pamiętam bo to było parę lat temu. Oby zeszło.

Lavrunia- podziwiam, że macie siłę na goszczenie, ja miałam gości wczoraj z 4 godziny siedzieli i już na końcu przysypiałam :)

Do góry