reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

halo udalo mi sie odpalic neta w pracy;]Amelka idzie dzis i przez caly tydzien na godziny adaptacyjne do przedszkola (tylko 1,5 h) ciekawa jestem jak tam sobie poradzi;]

reklama
Witam się i Ja :tak:
Słoneczka za oknem brak, deszczyk sobie pada co jakiś czas a przyznam że troszkę brak słoneczka
ale znowu jak się pojawi to pewnie będę stękała że upały męczą, no ale ile z deszczem można wytrzymać ... :-p
Wstaliśmy po 8 młody bajki ogląda a Ja idę zaraz jakieś śniadanko przygotować i piciu bo synek już woła ... ;-)

Widzę u niektórych goście byli ... Nam przyznam weekend nieciekawie minął, nudny i w sumie mało co razem czas spędziliśmy
no ale nie będę narzekać i się rozpisywać ...

Marzenka jak tam Dawid?

A oto Nasz zakup dla maluszka .... :tak:

1794239_1_644x461_rev003.jpg Miłego dzionka życzę :tak::-)

mycha fajny wozek:-)chlopca bedziesz miec?
hmm jak dawid...narazie dobrze oglada bajki..ale nawet nie mam jak wyjsc do sklepu ..kurde no....

hej i my się meldujemy.

uciekam zaraz na miasto oddać ksiązki do biblioteki i chciałam na brwi podskoczyć do kosmetyczki:tak:

mi tam ta pogoda odpowiada, jakoś nie mam weny na upały po ostatnich:-p

reklama
mycha fajny wozek:-)chlopca bedziesz miec?
hmm jak dawid...narazie dobrze oglada bajki..ale nawet nie mam jak wyjsc do sklepu ..kurde no....

A no Marzenka chłopca chłopca ;-) z 3 facetami zwariuję w domku haha :-p

ojoj to dlugo pobyla;p

Mycha fajny wozek.. a koła jakie w nim są?

Daffi no takie jak widać, przednie są skrętne z możliwością blokady:tak: a co najważniejsze wózeczek jest lekki i fajnie się Go prowadzi ... :-) koła piankowe z łożyskami ...

Do góry