reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...co za beznadziejna pogoda pada i pada zaraz zasne ..
nudy jak nie wiem...wrr

Mycha pochwal sie jaka bryke kupilas dla dzidzi :tak::tak:

Larvunia ;-) to se pojezdzilas..:-)

milego dnia !!

reklama
Daffi no ja nawet bym z moją poszła do tej sali zabaw...tylko nie wiem czy ten mój nie będzie po południu na skype...a o której macie zamiar iść z Julką?

witam laski

Megi- ja też miałam zgagi, możliwe, że to prawda, że będzie z włosami i też mogłam tylko na jednym boku, ale tak jak powinno się na lewym to ja na prawym. A koszmary ci przejdą jak M wróci, już z górki macie i podziwiam was Laski, ze tak długo same dajecie radę :) (Czyli Marzenka, Madziarena i ty Megi :)

marzenka- jakiś wirus jest, my wszyscy chorujemy, tzn. Olce przeszło, teraz ja i Arek,a le u niego to coś więcej, bo ma gorączkę, katar i kaszle, ja mam tylko katar. Zdrówka dla małego, oby to tylko chwilowe przeziębienie, jak u mojej Olki dwudniówka.

madziarena-
ja tez wczoraj przy martini ale lampce z wodą gazowaną, a poszłam spać o 2giej bo jak goście poszli to Arek się obudził i nie mógł spać, gorączkę miał.

Aneteczka-
ja byłam w Tescko z dwa dni temu i wieszali przeceny było dużo na dzieciaki w Miłosza wieku, ale pewnie wykupili wszystko, za 10 zł bluzki i spodnie, no i racja dla maluchów do 1,5 roku jest dużo, szczególnie dla dziewczynek, ja dla Arka kupiłam już rozmiar na rok, bo on nosi już 80tki, rośnie jak na drożdżach. No ale w taką rozmiarówkę jak ty weszłaś to ja bym nie dała rady, ja mam 40tkę :)

Zapodałam parę fotek, ale miałam problem, bo myślałam, że już nie wgram, bo mi moje dziecko wejście do Usb rozwaliło.

Ostatnia edycja:
halo jednak zrezygnowalam z heide parku bo stwierdzilismy ze amelka jest za mala:( za to pojedziemy do zoo;] sorki ze tylko tyle ale mlody marudzi a trzeba isc obiad robic...

Kroma a wiesz mi teściowa wczoraj mówiła przez skype że jak mam zgagę to dzidzia z włoskami się urodzi a ja o tym nie słyszałam, teraz mnie utwierdziłaś:) Zuzia tez długie czarne miała przy urodzeniu a tez miewałam z nią zgagę...coś w tym jest:)
Gorzowianki uważajcie tam w razie czego na tego pedofila, jeśli to prawda....
My po obiadku, poczekam aż mi się uleży i zaparzę sobie kawusie....+ciasteczka do niej:)

z ta zgaga i dzidzia z wloskami tez slyszalam... u mnie sie sprawdzilo Julka miala czarna czuprynke.. a znow aga zgage miala w ciazy a kacperek mial taki delikatny zarys wloskow i blond wiec prawie niewidoczne byly...

reklama
Do góry