reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzień dobry........... no ja dopiero teraz, bo tez miałam gości od wczoraj, pożniej po drodze znad morza inni przyjechali, Ci z wielkopolski, co u nich byliśmy 2 tygodnie temu.czy może 3 tyg temu.

eh taki upał się zrobił, siedzieliśmy w ogrodzie, i normalnie parzyło slonce jak nie wiem. teraz też niby chmury, ale słońce się przebija.

Heśka nie daje 5tki jeszcze, ale za to się chichra na maksa. a ja jak widze jak ona się chichra, to sie smieje tez. dzis zjadła 3 truskawki. i chciała jeszcze, ale niestety ogród zaniemógł ;/ truski się skończyły.

jutro jade do gorzowa, bo mam troche czasu, to pojade w odwiedziny do kolezanki, i chce zahaczyć o lumpeks, bo normalnie nic nie mam.
aha chyba sie nie chwaliłam, od wczoraj mamy projekt domu. jutro składam w starostwie. hahaha

reklama
Future gratuluję projektu:)
Magda nie byłam w fiku miku nie miałam ochoty wychodzić senna dziś byłam, jestem...idę młodą ukołysać hihi

madzia no niby lepiej,ale teraz znow jaby go brala goraczka dalam syrop i zobaczymy,jutro raczej do lekarza idziemy.nie zaszkodzi pojsc,ciekawa jestem jaka noc bedzie
emiliab :-) witaj nie mialam okazji cie jeszcze przywitac
future no no w koncu masz projekt:-)

Future- mój do tej pory nie przybija 5tek, Ola teraz robi dopiero żółwika więc Pr ma zdolnego syna. Gratuluję projektu, my mamy już od roku, no ale czekamy ciągle na kredyt.
marzenka- zdrówka, i my też idziemy do lekarza bo młody marudzi.

masakra z tymi pedofilami jaja im powinni uciac
daffi- a co ja robiloam w twoich snach;p
larvunia- do poznania sie chcemy wybrac
zaliczylam slapacer z Amelka na rowerze i Jasiem w wozku i spotkanie z Asia;]
aaa nie chwalilam sie ze Jasiek umie dawac 5 :-D

hehhe a tego to ja juz nie pamietam bo bylo to przedwczoraj... a znow dzisiejszej nocy snilo mi sie ze 3 zebvy wyrwalam.. w senniku zonacza to zmartwienia, troski.

Witajcie!

Oko już mniej mi doskwiera. Pomogły okłady z herbaty. Mam nadzieję,że wieczorem się nie pogorszy. Ale za to pogoda wkurza mnie na maxa. Oby po południu sie przejaśniło.
Franek pobudkę zrobił o 5.20. Teraz próbuję go uśpić:tak:,jakkolwiek to brzmi;-).
Odezwe się,jak starszak zwolni kompa.

Mimo pogody-miłego dnia:-)

witam
cieplo na dworze tylko mokro:-D wsumie moze byc pogoda wazne zeby nie bylo zimno
a co tu taka cisza? wiekszosc z rana kuka tutaj:eek:

ciasteczko ja kukam;p
u nas nei wiem jak dzis czy jest cieplo.. deszczowo na pewno.. ale wczoraj pieknie sie wypogodzilo;p
M rozwalil caly plan dnia... bo mial isc dzis na 15 do pracy a wczoraj przed 22 zadzwonili czy przyjdzie do pracy na 23 wiec gonil wczoraj na nocke i mi teraz odsypia... wstanie i pojdzie do pracy i wroci dopiero o 23.., caly dzien rozbity...

reklama
Do góry