reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde znow ma goraczke:wściekła/y:dalam syrop i czekam az zasnie to mu temp zmierze bo nie chce se dac....niechce go meczyc bo i tak syrop na chama dawalam..

reklama
marzenka u nas też nurofen raz działa a raz nie, dlatego zawsze w zanadrzu mam czopki, raz że szybciej zbijają a dwa że te syropy na gorączkę mogą być otwarte jakiś krótki okres czasu a młody aż tak nie choruje i ciągle ich czas nam mija:sorry2:

aneteczka nie dołuj tu ludzi od rana, też bym chciała wejść w takie spodnie:-D
my też dziś do gofika się wybieramy ale jeszcze nie wiem o której godzinie, mam te kupony a taka pogoda że nic innego nie da się zrobić:happy:

no wlasnie czopki chyba sa najlepsze..musze zobaczyc czy mam jakies to pozniej mu dam..
martucha skad ty bierzesz te kupony?:-Dja dopiero otworzylam ten syrop,
aneteczka no no to tylko pogratulowac:-)

marzenka- ja też częściej z czopków korzystam, szybciej działają.

martucha- ty to weszłabyś pewnie w rozm. 10-11, bo ja przy tobie to kulka. Ja też właśnie kupiłam vouchery, mam 3, narazie żadnego nie wykorzytałam,ale dziś się wybierzemy żeby młody poszalał.

daffi- dobrze, że tylko piłke;-)mój kiedyś chycił samochodzik, małe toto a kosztowało ponad 100zł, krzyku było, ale nie ugięta wyprowadziąłm małego ze sklepu.Ty znów nick na bb zmieniłaś, ale powiem Ci, że daffi bardziej do Ciebie pasuje, może już przyzwyczaiłam się.

edit:

marzenka- nie ma czego gratulować, bo to rozmiarówka duża jest, tam 14-15 lat to już pewnie w damskiej rozm. 38,a ja przeważnie tak nosze 36-38 zależy jaka firma, wiec 13-14 bylo w sam raz.

Ostatnia edycja:
marzenka były na sweetdealu, voucher na nielimiitowany pobyt za 10zł o ile dobrze pamiętam, to wzięłam mu kilka:tak:

Czołem laski...
Ale pogoda no nic pocieszam się że jutro ma być już pogodniej:) W nocy tzn po północy obudziły mnie duszności, ciężko mi było oddychać jakby nagle ktoś mi odciął dopływ powietrza, masakra do tego jakieś zakwasy czy zgaga doszły ja pierdziulę...musiałam wstać, pochodzić i znów się położyłam ale nim zasnęłam to minęło sporo czasu i tylko na lewym boku inaczej nie dałam rady, kurde jak tak będzie mi się działo częściej to oszaleję, ja już nie chce być w tej ciąży wrrrrr:/ maluch też był niespokojny w nocy pewnie też coś odczuwał...
Daffi no nic z tej Wawy nie slychać, czekamy....
marzenka biedny Dawid oby mu przeszło do środy bo jakby co wtedy cię nie będzie....
hmmm co tam komu miałam odpisać jeszcze......miłej niedzieli

Martucha a Ty nie marudz bo ty taka laska jestes... szczuplutka i wysoka ze nie jedna ci zazdrosci...

Aneteczka zmienilam spowrotem z powodow osobistych a przy okazji wiele osob przywyklo wiec juz niech bedzie jak bylo.

Ja dzis Julke zabiore do fiku miku. taka brzydka pogoda ze juz drugi dzien na spacerku nie byla.. wczoraj tyle co z auta do auta na zakupach przechodzila... niech sobie dzis poszaleje...
moze ktoras chetna?

megi ach juz cie dopadl ten ciezki okres... mi strasznie ciezko sie oddychalo.. Julka byla bardzo duza i strasznie uciskala...
mam nadfzieje ze nie codzien bedzie ci to dokuczac.bierzesz cos na zgage? mi mantiw ciazy pomagalo... w sumie do dzis je biore.. bo znow mam wyjatkowo mocne zgagi.

Witam się i Ja

Madzia wózek nowy kupowaliśmy ... :tak:
Aneteczka spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, 1oo latek ;-):tak:
Daffi też tak myślę, że ten nick lepiej do Ciebie pasuje i fajnie brzmi ;-):-)
Marzenka zdrówka dla Dawidka, Mój też się smara od jakiegoś czasu ale odpukać na szczęście gorączki nie ma, i mam nadzieję że nie będzie miał i że w końcu te smary miną .... jeszcze raz zdrówka dla synka .... :tak:

No a u Nas mężulek jeszcze śpi, a niech śpi cały tydzień wcześnie wstaje więc niech chociaż troszkę odeśpi, później jedziemy na Poznań, ale to chyba po południu i jakoś ta niedziela minie ... Synek lata i broi, ale dzisiaj też wyjątkowo tacie swojemu daje pospać bo siedzi ze Mną i nie chodzi do sypialni i nie skacze po Nim ;-) :tak: :-)

Miłej niedzieli kobietki ;-):-)

czesc
ale pogooooooooda do bani :sorry2:

u nas gosc zostal na noc... ale pozwolilam bo dal sie przejemchac peugeot 407 wczoraj, ale suuuunol :-) kurde taki to bym mogla miec.
ja chce peugeota : Rofl2:

reklama
Do góry