reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja dziś coś nastroju do pisania nie mam...poczytałam i odpisywać mi się nie chce:p
Aneteczka ja też życzę tobie samych radosnych i przyjemnych chwil w życiu, zdrówka i 100 lat:**
Dziś placuszki ziemniaczane smażyłam ale się najadłam a Zuzia to ku mojemu zdziwieniu zjadła chyba z 4 spore placki, dużo jak na nią ale ona uwielbia je:tak:
Teraz pójdę poleżeć, odpocząć bo nastałam się nad tą patelą...dziś mnie w nocy zgaga męczyła, kurde spać mogę tylko na lewym boku inaczej nie daje rady, dziwne. Na dodatek śniła mi się jakaś wojna, strzelanie widziałam mojego i jego kumpli....byli ranni a mojemu nic się nie stało groźnego:dry: normalnie śnią mi się głupoty, za dużo się myśli i zamartwia niech to już się skończy, oby z W-wy przyszła zgoda by mój wrócił w sierpniu. Te czekanie jest najgorsze!

reklama
Future Ty sie tak nie chwal, bo opieka Wam mala zabierze ;-):-p:-)
hehehehee zaaartowalam ;-)

a my gosci mamy... ja chce juz spac :sorry2:

Ja ci dam opieke! Ty małpo, jak do mnie przyjdą, to bede wiedziałą , ze od Ciebie hahaha. właśnie się kładę. mala nam dzis wczoraj przespała nocke, może i dziś się uda.... dobranoc babolinki....

Hej hej dziewczynki i ... dobranoc ...
Właśnie skończyła się u mnie imprezka, niespodziewanie wpadło do mnie rodzenstwo i kuzyostwo z alkoholem i ... jakiś szum w głowie lekki mam, ale dziś Martini wchodziło że hej ... przy takiej pogodzie mniam ... musielismy sie juz rozejsc bo dzieciaczki senne sie porobily, ale towarzytwo narzucilo tempo :)
... DOBRANOC !!!

dzien dobry mamuski:-)
za nami ciezka noc,dawid mi goraczkowal wiec mam nadzieje ze po obiedzie uda nam sie zdrzemnac..
ale pogoda my dzis sie nigdzie nie wynurzamy :-)

hej z kawką:-)

marzenka zdrówka dla Dawida, oby nic się nie rozwinęło.. ja też jakaś niewyspana chodzę, chyba przez tą pogodę ehhh...oszaleć można, ciekawe kiedy zapoowiadają upały:happy:

dzieki martucha :)ja tez mam taka nadzieje
poki co podaje mu nurofen pierwszy raz go kupilam ale widze ze na dawida to on nie dziala,jutro pojde to kupie mu ten co zawsze bral czyli ibufen :-)bynajmniej mnie sie tak wydaje,nie zbija tak szybko goraczki ..

WItam się niedzielnie

Marzenka- mam nadzieję, że Dawidek się nie rozłoży. Mojemu zdarza sie gorączkować, a potem przechodzi nawet kataru nie ma.

Pogoda do kitu, ale dziś do gofika po obiedzie się wybierzemy, żeby młody poszalał, bo wczoraj tylko w tesco byliśmy i energia go rozpiera. Kupiłam sobie w tesco rybaczki na 13-14 lat za całe 36zł:-Di nawet, nawet są.Troche przecen w tesco jest na zabawki i ciuchy, najwięcej dla maluchów 0-18m-cy, dla mojego nic ciekawego nie było. Zresztą jego już obkupiłam na wakację, że na razie dałam sobie spokój.

reklama
Megi a wiesz mniej wiecej kiedy oczekiwac odpowiedzi z Wawy? trzymam kciuki! oby sie udalo!!!!!!

Marzenka zdrowka dla Dawida.. teraz neistety taka pogoda ze dzieci zaczynaja chorowac.
mi julka kichac zaczela... mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie.

Aneteczka na 13-14 lat? no no pozazdroscic ci tylko:)
nam wczoraj julka w tesc o jak zlapala pilke tak tzreba bylo jej kupic bo szał byl...
nie wiem ile jeszcze tych pilek bedzie chciala...

Do góry