reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia- biedny Marcelek, ciągle coś do niego się przyplątuje.

Mój szogun właśnie ugryzł mnie w dużego palca u stopy:nerd:kuźwa co też jemu do główki jeszcze przyjdzie.
Mam nadzieje,że zaraz pójdzie spać, bo trochę zmęczona jestem i z chęcią bym sobie jakiś film pooglądała w spokoju.

reklama
Hej ja wrocilam nie dawno do chalupki..
teraz piwko popijam tak mnie naszlo...:tak:

kroma nie lap mnie za slowka :-D;-)
napisalam ze zjedlismy mialam na mysli obiad :-D
i potem mialo byc ze dzieci juz sa w domu ;-)

larvunia wspolczuje tej akcji i stresu...:tak:
mam nadzieje ze to jednorazowy przypadek :-)
to juz macie chrzestnego wybranego?

Martucha napisz jak wrazenia po tej bajce :tak:
moj mlody tez uwielbia...
ogladal juz na ekino ten nowy odcinek ale po angielsku jest tylko :tak:

Aneteczka dobre z tym palcem :-D

dobra poczytalam i lece dalej ;-)

hej my już po kinie, znów się objadłam popcornem i opiłam pepsi:sorry2:
a jutro idę z Krzyśkiem na transformersów i powtórka jedzeniowa:cool2:

Madzia bajka taka sobie, ja prawie zasnęłam, wydaję mi sie że za ciężka akcja jak na wiek czterolatka ale młodemu się podobało i to bardzo. On pierwszą część na pamięć zna i kilka razy oglądałam z nim i jakoś jedynka bardziej mi przypadła do gustu.
Za to młody podjarany, bawi się już 1,5 h i odtwarza sceny z filmu swoimi autami;-)

larvunia ehh nie zazdroszczę, a może on z łóżka spadł i się w główkę uderzył i stąd te zawroty głowy:confused: ehhh oby to jakieś jednorazowe, zdrówka dla Marcelka ;*
i gratulację dla Michalinki utraty pępuszka:tak:

aneteczka młody jest niesamowity:-D:-D

lecę na winko i filmik, dobrej nocki.

Hejka

Witam się tylko na chwilk. LARVUNIU zdrówka dla Marceka. Oby w wynikach było wsio oki... zresztą będzie napewno:tak: może to po prostu jakiejś witaminy ma za mało...

Za mną ciężki dzień a jutro a przedemną jeszcze 3 ciezsze, wiec uciekam ogarną bo godzine temu do domu dotarlismy z miasta... od 10rano...

Czesc babolki ja tylko na chwilke
.Bo czaszke mi rozwala od kilku dni, dzis juz brałam paracetamol 1000 i nic dalej mnie mocno napier**** oszaleje zaraz grr.Nie moge sie na niczym skupic wiec Was tylko podczytuje.U mnie to znowu zatoki na bank a przeciez dopiero antybiotyk skonczyłam jakos tydzien temu
Larvunia-bidulko ale musiałas sie wystraszyc .buziaki dla Marcelka i Michalinki
Emilka -Witaj
Sciskam Was mocno laseczki i miłego weekendu wszystkim .Ide sobie jakis okład zrobie na główke i spróbuje zasnac
Kolorowych

witam z rana
my niedawno do domu zjechalismy ciekawe na jak dlugo:-D
mam kochanego siostrzenca, meczyl mnie non stop
larvunia jak mlody??

Witam sie weekendowo

dostalam sie do kampani pampersow premium care i juz czekam na moja paczuszke.. ma byc w przyszlym tygodniu:)
alez sie ciesze:)
Do tego wyplata M nas tak mile zaskoczyla ze az nie moge w to uwierzyc.

Za to M samym soba, swoim zachowaniem i postawa nie umie cieszyc i to jest smutne... bo jedni tylko patrza ale nic z tym nie zrobia nawet kiedy ich o to poprosilam...:(

Larvunia doczytalam o Marcelku co mu sie stalo... moze oslabiony organizm jest?
i dlatego tak zareagowal. on b iedny ostatnio czesto cos lapie az zal dziecka... moze sam ma biedaczek juz dosc.
jak sie dzis czuje?

Ostatnia edycja:
reklama
bry...
ja z nowu na szybko

mlody juz oki, zachowuje sie jak zdrowy, katar mu dokucza "tylko".
my z mezem podejzewamy ze moze cukier mu spadl... boje sie zeby cukrzycy nie mial :-( bo tak sie objawia spadek cukru. Oblewa potem, oslabienie i omdlenia...
ale czasami dzieci ponoc - tak doczytalam - maja takie oslabienia... jak 3dniowki nie wytlumaczalne. No porpbie wyniki i zobaczymy....
DZIEKI dziewczyny :***

Befatka zdorwka, niech juz CIe nie boli!

Do góry