reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej co tu taki przeciag ??:-D:-D
larvunia gdzie sie podziewasz??

my zjedlismy dzieci w domu i jedziemy za jakis czas do kumpeli na kawe...:tak:

megi fajnie ze m byl dostepny...
tak patrze na suwaczek to juz za 62 dni wroci to juz bliziutko :tak::tak:

Dobra zmykam pa :happy2:

reklama
Ooo faktycznie pustki dzisiaj, a taka brzydka pogoda...gdzie się podziewacie dziewczęta??
ja byłam z mamą, młodym i szwagierką w askanie bo mama chciała coś na imieniny kupić bo dziś idzie do ciotki i znów wydałam kasę na pierdoły:cool2: ehhh muszę zacząć sklepy omijać:-p

ciacho ja w galaxy to zaliczam tylko zare i h&m, jakoś nic tam innego mi nie podchodzi..no i kfc of course:sorry2::-p

emilia a starszak gdzie uczęszcza? szkoła od września?
ja też pracowałam w banku ale musiałam zrezygnować niestety, za to miło wspominam:tak:

idziemy dziś z młodym na carsy2 już się doczekać nie może:-)

pogoda dzisiaj taka sobie ale nie jest najgorsza, bylam z siostra ogladac bizuterie bo oddala do naprawy ale tylko poogladalismy
bo ceny hymmm...

Witam

My po pracy i żłobku. Młody oczywiście dowodzi. Pojedlismy,a teraz najlepiej to poszłabym się położyć, ale niestety .........m jeszcze nie ma, pewnei koło 18 wróci z pracy.

Lana- ja tam wolę suczki, wierniejsze są. W domu zawsze mieliśmy psy, kiedys nawet 3 szt., ale obowiązkowo musiałbyć suczkami;teskni mi się czasem do psa,ale jakoś w bloku nie chce mieć, jakbym miała domek z ogródkiem to co innego.

emilia - witam, ja też mieszkam na górczynie, ale bardzie koło szpitala.Mam nadzieje, że zaraz nam nie znikniesz z watku:-p

czesc
ja dopiero teraz mam chwile, choc zaraz musze spadac bo mam gosci :sorry2:

rano przezylam zawal :baffled:
o 8.00 moj wychodzil do pracy i mowi mi ze mlody jeszcze spi (ja spie w pokoju malego z Misiulka a chlopaki w sypialni od tygodnia, bo mlody chory niechce zeby sie zarazili jedno od drugiego) no i wyszedl. Po paru min przybiega Marcelek do mnie caly zlany potem jakby go ktos wiadrem oblal i mowi ze go wszystko boli glosem jeczacym ze ledwo go zrozumialam i poplakiwal... i gdy skonczyl to mowic nagle mi zsunol sie na ziemie :szok: i bialka w oczach zobaczylam jego- zemdlal. Karmilam akurat mala nawet nie wiem czy ja przypadkiem nie rzucilam na lozko :-( z wrazenia i podbieglam do mlodego... gdy go podnosilam z ziemi ocknol sie... jeczal mi i stekal... przebralam go z mokrych ciuchow, dalam ibufren, wypil soczek w kartonie i pol litra wody i polozylam dalej bo lal sie mi przez rece normalnie. Szybko sie ubralam, mala i znowu ide do mlodego (moze 10-15 min minelo) znowu go przebralam bo zlany potem jakby z wiadra wody dostal... ale juz pogodniejszy, nie marudzil, byl grzeczny, stonowany. Obtarlam go tez mokrym recznikiem... i pojechalismy do lekarza.
Doktorka nie wie co mu bylo... na plucach czysto, gardlo tez... jak bedziemy z mloda u kontroli to idziemy wyniki robic krwi i moczu.

...bede pozniej mloda wola....

Ostatnia edycja:
emilia a starszak gdzie uczęszcza? szkoła od września?
ja też pracowałam w banku ale musiałam zrezygnować niestety, za to miło wspominam:tak:

idziemy dziś z młodym na carsy2 już się doczekać nie może:-)

Jakub idzie do szkoły od września. Nie może się doczekać. Już jakieś pół roku temu miał dość przedszkola-zresztą wtedy właśnie uciekł stamtąd:-(.
Raczej nie zniknę z wątku,bo jak się już do czegoś"zapiszę" to się tego trzymam
kroma no widzisz,jestem;-)
larvunia ojej!!!! Życzę,aby Marcelkowi nic nie było...

Spadam,bo mnie chyba przewiało w oko-mam czerwone,zaropiałe i bolące. Soczewka ściągnięta,czekam na małża,aż wróci z pracy i przywiezie z apteki krople.

reklama
dzieki megi i emiliab :tak:
no i witam nowa kolezanke :cool2:

jeszcze chcialam sie pochwalic, ze dzis odpadl pepuszek Michalince :-D:-):-):-)
Jutro moj z przyszlym chrzestnym Misiulki beda opijac pępkowe :-D;-)

Do góry