reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ciacho to i tak dobrze ci trzyma :tak:
u mnie jest tak ze niby bateria pelna a tu gadka szmatka jak ktos dzwoni i bateria pyka ze rozladowana :tak:
skonczysz gadac i pokazuje ze jest do polowy pelna :baffled:
wiec chyba cos nie tak....

witam serdecznie nowa kolezanke :-):-)
zapraszamy do nas na pogaduszki...:tak:

dobra dziewczyny ja sie zwijam bo nie wyjde hehe...;-)

reklama
my dalismy za nasza 250zl no ale dla nas to nie bylo duzo jak za takiego psa:sorry2:, bo oboje rodzice to spaniele a my chcielismy tylko ta rase
wazne zeby piesio nie byl duzy, i do dziecka dobrze nastawiony
madzia ale moj telefon ma 2 miesiace ogolnie jak ma rok czasu to trzyma 2-3dni
poprzedni trzymal mi tylko jeden dzien szalu mozna bylo dostac

witaj emiliab, w naszym gronie, napisz coś więcej o sobie, a w ten sposob szybko się poznamy...

ja jestem Future, młoda mamunia, od niedawna (zaraz 4 miechy) mam najpiękniejszą roześmianą Hesię, mieszkam pod Gorzowem, prawie w lesie, ale pochodze z Gorzowa, nawet jestem tam jeszcze zameldowana. jestem nauczycielką i powinnam się teraz byczyć na wakacjach, a jestem na urlopie macierzyńskim, czyli jakby w pracy haha. Moja niunia zapewnia mi roboty ;)

Hej laseczki, ale jaja z tą pogodą. mialam nadzieje, na deszc, nic wczoraj nie podlewaliśmy, bo mialo lac, a dzisiaj normalnie sucho jak pieprz. ide zaraz lac na ogród, bo sie marchewka skurczy i nie bedzie dla Hesi na papki. Zara rozciągnięta całą noc na trawie, tez czeka na deszcz, i chłodek. a chlodku ni ma, już 24 stopnie pokazuje.
Hela zachwycona nowym leżaczkiem, siedzi na nim już od 2 godzin. bo wczoraj zasnela o 18, i od 5 rano już buszuje ;)))

wogole milego dnia babole wstręciole haha

megi - czekaj na randke, czekaj. zawsze to odrobina ukochanego... pozdrów go od nas baboli BB.
daffi ja polecam schronisko w gorzowie albo w zielonej... kiedyś mialam jedengo bazyla z zielonki. supcio byl. teraz mam rozpieszczona Zare wrrrrrrr

łooj ciacho tyle kasy to juz nie dla mnie.... ja mam sentyment do zwyklych kundelkow;p
sa takie kochane... inne pieski tez sa slodziutkie oczywiscie:)

hej a my dalej tak ciągle w biegu, młody u teściówki, właśnie zaraz się po niego wybieram a my wczoraj zrobiliśmy sobie wypad na wyprzedaże do Szczecina:-) i zaliczylismy Międzyzdroje bo naszła mnie ochota na rybkę i na gofra:-)

emilia witaj, napisz coś o sobie, z jakiej części gw jesteś i o dzieciaczkach i pisz:-)

ok uciekam się szykować:tak:

future ile jest u was stopni 24 dobrze ja widze???
o mamuniu tu gdzie jestem jest niecale 15stopni:baffled::dry:
lana niewazne skad za ile jest pies wazne zeby byl kochany
martucha to ladnie poszaleliscie, lubie zachodzic do Carry w Galaxy bo tam maja fajne przeceny

milego dnia dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
future ile jest u was stopni 24 dobrze ja widze???
o mamuniu tu gdzie jestem jest niecale 15stopni:baffled::dry:
lana niewazne skad za ile jest pies wazne zeby byl kochany
martucha to ladnie poszaleliscie, lubie zachodzic do Carry w Galaxy bo tam maja fajne przeceny

milego dnia dziewczyny

ciasteczko ale wydac naraz tyle kasy na psa to dla mnie akurat bezsensu... jak ktos ma czemu nie...
wole zwyklego darmowego kundelka czy za jakas symboliczna cene a bedzie na pewno kochany!
ja akurat zwiezreta tak jak dzieci uwielbiam. nie liczy sie ile sie wyda za zwierzaka tylko wlasnie liczy sie chec by go miec i zadbac o niego a tego mu u mnie nie zabraknie na pewno.

Generalnie wiedziałam,że to forum istnieje,zresztą po części to kroma mnie do niego przekonała...

Dzięki dziewczyny za przyjęcie;-)
Mieszkam na Górczynie(sam koniec-wylotówka na Gdańsk). Jak widać mam dwóch synów,oprócz tego-męża i kotkę;-). Obecnie jestem na wychowawczym,przed-pracowałam w banku.

reklama
Randka udana:-) Miasto zaliczone, obiadek się gotuje potem jak zwykle popołudniowa kawencja i kupiłam kawałek ciasta zjemy z Zuzią...i tak co dzień:tak:
Emiliab- witaj, mam nadzieję że na dłużej zagościsz;-)

Do góry