reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

lana taki maly to jest York, Ratlerek, West Terier z tych tez najbardziej podoba mi sie ostatni,
taki slodki jest

reklama
lana taki maly to jest York, Ratlerek, West Terier z tych tez najbardziej podoba mi sie ostatni,
taki slodki jest

ciacho tylko ja nie chce kupowac psa za niewiadomo jakie pieniadze...
a pozatym lepiej wziac od kogos jesli ma szczeniaczki i nie daj boze chcial by je skrzywdzic.. tak jak niuska pisala ze tamci chcieli utopic! co za polityka ludzka! psy maja ale jak sie oszczenia to chca zabijac!
a znow pieski w schronisku sa takie nieszczeslwie bo nie maja swojego domu i wlasciciela...
dla mnie to moze byc zwykly kundelek tylko lubie te takie kudłate pieski... ja upatrzalam sobie tą sunię tylko strasznie boje sie szczeniat w przyszlosci...

ta sunia jest urocza Oddam Pieska - Zielona Góra - Zwierzęta

a tu zostal tylko ten piesek co mi sie najbardziej spodobal ale tez sunia...
Śliczne kundelki - o0ddam w dobre ręce!!! Gorzów Wielkopolski • Ogłoszenia Tablica.pl

jest na zdj w srodkowym rzedzie po prawej.. tylko co do tej suni to Pani podala ze ok 45 cm bedzie miala.. wiec jednak troche duzy piesio;p

Dobry..kawe pije bo dzis mam dzien wolny :-):-)
dzien lenia ;-)
kupilam wlasnie komoreczke na allegro wybralam nokie 5800..dotykowca :tak:
wypije i spadam do miasta :happy2:

megi przyjemnych pogaduszek i randkowania ;-)

niuskaa wy to sie macie z tym komisem rzeczywiscie dlugo to sie ciagnie :tak:

lana to jak malego chcecie to tak jak ciacho pisze polecam tez yorka..kupilabym sobie ale m nie chce miec psa :no:...
fajne te pieski ale czy one nie bede duze?? jak urosna??

jak bedziemy w pl to planujemy wybrac sie do dinozaurow do nowin..:tak:
musze pokukac na necie ile kosztuje wejscie :tak:

dobra zmykam milego dnia kobity :-)

Madzia Ty to masz dobrze..
ciagle cos sobie mozecie kupic:)
fajnie wam tm widze:)

tak jak pisalam co do pieskow to niby az takie iwelkie nie maja byc.. ale tez podziiwam ludzi ze mowia jaka wielkosc bedzie jak nie znaja ojca pieskow... stad troche boje sie ale chcemy od malego nauczyc pieska wsyztskiego, bo takiego duzego juz trudno no i zeby od malego wychowywal sie z julka... mam nadzieje ze przezyje to. bede musiala go bardzo pilnowac bo julka wrecz kocha psy.. a takiego malego bezbronnego to juz w ogole;p

Madzia Ty to masz dobrze..
ciagle cos sobie mozecie kupic:)
fajnie wam tm widze:)

tak jak pisalam co do pieskow to niby az takie iwelkie nie maja byc.. ale tez podziiwam ludzi ze mowia jaka wielkosc bedzie jak nie znaja ojca pieskow... stad troche boje sie ale chcemy od malego nauczyc pieska wsyztskiego, bo takiego duzego juz trudno no i zeby od malego wychowywal sie z julka... mam nadzieje ze przezyje to. bede musiala go bardzo pilnowac bo julka wrecz kocha psy.. a takiego malego bezbronnego to juz w ogole;p

ech lana czy dobrze zalezy...napewno lepiej tak bym powiedziala :-):-)
a telefon mam juz ze 4 lata to czas na nowy :tak:
bo tu bateria juz slaba jest i szybko siada :tak:

lana ale ja nie napisalam zeby kupowala z rodowodem, mozna kupic "rasowca" bez i jest
duzo tanszy, my tak kupilismy cocer spaniela.
ja ma sunie juz 5 lat i pilnuje jak ma cieczke zeby czasem pozniej malych psiorow nie miala bo zwyczajnie nie chce
a takie mieszance tez sa super tylko musisz wiedziec czy rodzce to nie byly duze psy,
maly pies jak ma duze lapy tzn.ze bedzie z niego duzy pies
madzia to ja to powinnam chyba wymieniac baterie co pol roku bo zawsze jest napise ze np. trzyma okolo 10 dni ami trzyma 5 dni bo duzo dzwonie

Hej!
Siedzę i siedzę na BB już ponad rok,udzielam się na październikówkach 2010, a przecież jest tu forum z osobami z mojego miasta:tak:. Nie nadrobię was,to oczywiste,ale mam nadzieję,że mnie przyjmiecie do swojego grona;-).

reklama
ciasteczko ale jakas kasa na pewno by musiala pojsc? zw 100 czy 200zł to ja wole takiego kundelka;p
jakby sie jakis york czy ten west terier trafil za prawie darmo to bylabym szczesliwa;p bo to sa takie pupile;p
no zobaczymy. i tez wlasnie wiem ze jak masywne łapki szczeniak ma to duzy bedzie....

Emiliab witaj:)

Do góry