reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR a nie lepiej wam zrobi dowód? my robimy właśnie dowód... czekasz ok 2tyg ( ja dłużej bo tu mam meldunek tymczasowy i ta gmina do mojej wysyła papiery tam gdzie stały mam więc zajmuje ok miesiąca) nie płacisz nic tylko tyle co za zdjęcia, a do UE dowód starczy

future zakup udany widze :tak:
ja za 180 zl kupywalam fisher price na allegro dla chrzesniaka :tak:

lana chcesz dla siebie psiaka ?

tak dla nas piesek.

lana idź do schroniska, za grosze kupisz, i tam mają szczeniaczki od koloru do wyboru. Koleżanka lata opiekować się ale w Poznaniu i mówi, że jest pełno i takie słodkie.

yhym.. ja sobie upatrzalam jednego w internecie tylko kurcze to suczka.. a jednak nie chcialabym miec w przyszlosci problemu ze szczeniaczkami i wole samca.
wybierzemy sie w przyszlym tyg do gorzowa zobaczyc.

Lana- jak zobaczysz jakiegoś na żywo to się nie oprzesz, kiedyś pomagałam w schronisku, ale w liceum, sama miałam ochotę zabrać pół schroniska.

Future- fajniutki, i na prawdę warto było, ale będzie miała młoda ubaw :)

a ja się nie pochwaliłam, że złożyłam pierwsze cv, no strzeliłam gafę dzisiaj, ale na szczęście nie tej co wręczałam cv, tylko przy jakimś innym pracowniku, byłam dzisiaj w urzędzie woj. i jadę windą z powrotem i facet się pyta, "gdzie jadę windą" a ja "na same dno"
embarrassed.gif
. Ja to mam lapsusy językowe, a dziś do M mówię, że facet z nauki jazdy "bierze kasę pod ladą", zamiast "pod stołem"

Ostatnia edycja:
Możliwe, Ogólnie to ja na pierwszy widok jestem oschła. Jestem troszkę zmienna i nie zawsze mam humor do żartów ale ogólnie jestem zakręcona i to z tego wynikają moje pomyłki, sama potrafię się śmiać do siebie, a ludzie głupio na mnie patrzą, czasem myślę, że mam coś nie tak w głowie.

Horcrux- aleś mi dała do myślenia :-)

Megi piesek jeszcze nie ma imienia, ale tak myslelismy o Karbo ( bo to wegiel) a on jest czarny, z ta sierscia wyglada jak owieczka :) a chca utopic caly miot 7 ich bylo, nie maja co z nimi zrobc... jakbys Lana chciala to moge dac namiary. Tylko widzac po matce to beda to duze pieski... Marta to by mogla caly czas z nim byc, i ma cierpliwosc bo go czasami pociagnie za ogon albo gdzies pociagnie, ale odrazu jej mowie ze nie wolno tak robic to przestaje...

jeszcze dzisiaj dostalismy kotke zeby z naszym persem sie "poprzytulala" :D w korytarzu to slychac ciagle jakies pojekiwania, dobrze ze mamy pokoj na dole to tego w nocy nie bedziemy slyszec :) to jest pierwsza kotka jaka sie zainteresowal bo tak to jedna byla strachliwa a druga byla za agresywna w stosunku do niego... do trzech razy sztuka jak widac :)

Marta z M juz spia tylko ja nie cos nie moge usnac... szperam w tym necie i szperam...
a wogole sie dzisiaj wkurzylam bo dowiedzialam sie od naszej pani adwokat ze znowu sie odwolal od decyzji sadu ten komis, i trzeba znowu czekac :/ juz tyle sie to ciagnie, mamy wyrok prawomocny a nic z tym nie mozemy zrobi bo on dzien pozniej zlozyl odwolanie od wyroku a teraz sprawa sie toczy o przywrocenie terminu do odwolania sie od wyroku...

witam
ja dzisiaj pierwsza:-D:-D
niuska fajnie imie, bedzie pasowac do niego:-):tak: co za ludzie, zrobia wszystko zeby tylko nie placic a sa przeciez winni bo u nas to praweo to jest dziwne

reklama
Lana- jak zobaczysz jakiegoś na żywo to się nie oprzesz, kiedyś pomagałam w schronisku, ale w liceum, sama miałam ochotę zabrać pół schroniska.

Future- fajniutki, i na prawdę warto było, ale będzie miała młoda ubaw :)

a ja się nie pochwaliłam, że złożyłam pierwsze cv, no strzeliłam gafę dzisiaj, ale na szczęście nie tej co wręczałam cv, tylko przy jakimś innym pracowniku, byłam dzisiaj w urzędzie woj. i jadę windą z powrotem i facet się pyta, "gdzie jadę windą" a ja "na same dno"
embarrassed.gif
. Ja to mam lapsusy językowe, a dziś do M mówię, że facet z nauki jazdy "bierze kasę pod ladą", zamiast "pod stołem"
]tego sie boje ze nie bede wiedziala ktorego chce!

Megi piesek jeszcze nie ma imienia, ale tak myslelismy o Karbo ( bo to wegiel) a on jest czarny, z ta sierscia wyglada jak owieczka :) a chca utopic caly miot 7 ich bylo, nie maja co z nimi zrobc... jakbys Lana chciala to moge dac namiary. Tylko widzac po matce to beda to duze pieski... Marta to by mogla caly czas z nim byc, i ma cierpliwosc bo go czasami pociagnie za ogon albo gdzies pociagnie, ale odrazu jej mowie ze nie wolno tak robic to przestaje...

jeszcze dzisiaj dostalismy kotke zeby z naszym persem sie "poprzytulala" :D w korytarzu to slychac ciagle jakies pojekiwania, dobrze ze mamy pokoj na dole to tego w nocy nie bedziemy slyszec :) to jest pierwsza kotka jaka sie zainteresowal bo tak to jedna byla strachliwa a druga byla za agresywna w stosunku do niego... do trzech razy sztuka jak widac :)

Marta z M juz spia tylko ja nie cos nie moge usnac... szperam w tym necie i szperam...
a wogole sie dzisiaj wkurzylam bo dowiedzialam sie od naszej pani adwokat ze znowu sie odwolal od decyzji sadu ten komis, i trzeba znowu czekac :/ juz tyle sie to ciagnie, mamy wyrok prawomocny a nic z tym nie mozemy zrobi bo on dzien pozniej zlozyl odwolanie od wyroku a teraz sprawa sie toczy o przywrocenie terminu do odwolania sie od wyroku...

niuska slonce musi to byc maly piesek bo ja w bloku mieszkam... mamy kawalerke.. nie wyobrazam sobie jeszcze duzego psa!
bedziemy szukac w przyszlym tyg:)

Do góry