reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
future zakup udany widze :tak:
ja za 180 zl kupywalam fisher price na allegro dla chrzesniaka :tak:

lana chcesz dla siebie psiaka ?

CIACHO, KROMA oj ja też przez jakiś czas na diecie byłam, przerwałam i zapału nie mam napowrót :-/ co do tych co szybko jedzą i nie tyją... Moja szefowa tak ma... 165cm wzrostu i 49kg, je nawet w nocy i przekroczy 50nie może...
NIUSKA słodka psinka, macie dobre serca, a maluch szczęście że do was trafił
MARZENKA, MADZIARENA, mój jak był w wojsku (ale on tylko na te 9mieś co brali) to też zjechałam z wagą...ok12 kg... jak wrócił to stopniowo wracało, a potem ciąża ;-)
FUTURE oj współczuje przeżycia... mi to jak mały troszke zacznie się krztusi to już się martwie czy to ni jest z tych mocnych zakrztuszeń... na szczęście zawsze po lekkim puknięciu mu przechodzi...
PR, FUTURE oj jak Kacper miał już ok 15-16mieś to pamiętam że raz go spac położyłam i pojechaliśmy do miasta załatwia odszkodowanie, zostali z nim moi rodzice, był troche chory. Niby jak się obudził to nie płakał im ale za to później babci to oglądac nie chciał... jak słyszał ją pod domem to już była afera... tak mi mamy szkoda było bo żadko go widuje a tu on jeszcze taką akcje odstawił... ale teraz już jest oki, tylko ogólnie to nie lubi jak wychodze gdzieś... czasem płacze M jak pranie ide powiesi ;-)

Byliśmy załatwi papiery w tym urzędzie celnym, cieszyliśmy się że szybko, pojechaliśmy do skarbówki a tam babka mówi że tydzień trzeba czekac... pojechaliśmy jeszcze do starostwa a tam babka mówi że u nich potem jeszcze 10dni sie czeka... kurcze to jeszcze 3 tyg a tu już koniec przeglądu, niby szwagier pożyczy autko ale na 3-4dni a nie na 3tyg... bo przecież ubezpieczymy dopiero jak tablice będą a ubezpieczamy przez internet bo taniej i też trzeba będzie czeka... załamana jestem...

Ale pojechaliśmy do tesco i zrobiłam zakupy dla Kacpra, bo mam kilka ciuszków już do przedszola, na jesień ale jeszcze muszę dokupic bo powyrastał ze wszystkiego... a że mieliśmy z punktów clubkard 15zł na ciuchy to sie wykorzystało :-)

lana idź do schroniska, za grosze kupisz, i tam mają szczeniaczki od koloru do wyboru. Koleżanka lata opiekować się ale w Poznaniu i mówi, że jest pełno i takie słodkie.

laski wyrabiakyscie dzieciakom moze paszport? bo musze ameli wyrobic i nie wiem czy zdarze bo na 30 liplca zapisalam nas do haide parku a tam musi miec paszport. ile sie czeka i czy odciski palcow pobieraja na miejscu czy trzeba gdzies latac?

laski wyrabiakyscie dzieciakom moze paszport? bo musze ameli wyrobic i nie wiem czy zdarze bo na 30 liplca zapisalam nas do haide parku a tam musi miec paszport. ile sie czeka i czy odciski palcow pobieraja na miejscu czy trzeba gdzies latac?

O jak fajnie moze sie uda nam spotkac :tak:
ile was kosztuje taki wypad??
jedziecie w czworke czy sama z amelka??

a co do paszportu to wogole musisz go robic ??
jak jestesmy w uni to musisz wogole robic paszport?

Pr ja robie małej paszport. tzn zrobiłam zdjęcia narazie haha. kosztuje 70 zł i podobno do 2 tygodni, a o odciskach pierwsze słysze, ale chyba na miejscu jeśli wogóle trzeba. wiem, ze trzeba zdjęcie biometryczne, dość nieładnie wychodzą;

Pr ja robie małej paszport. tzn zrobiłam zdjęcia narazie haha. kosztuje 70 zł i podobno do 2 tygodni, a o odciskach pierwsze słysze, ale chyba na miejscu jeśli wogóle trzeba. wiem, ze trzeba zdjęcie biometryczne, dość nieładnie wychodzą;

odciski palcow mi robili do paszportu niemieckiego :tak::tak:
a zdjecie mam bardzo brzydkie takie bardzo blisko robione...i wogole bee...

reklama
Pr czekasz do 2tyg, biora odcisk palca-to jest biometryczny paszport, wiem bo 2 miesiace temu odebralam dla dziewczyn
oboje rodzicow musi byc przy skladaniu i to z dowodami, ja placilam po 30zl za kazda plus 35zl zdjecia kazdej

Do góry