reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ale nuuudy bez tego mojego syneczka :happy2::-D
posiedzialam z kawa na balkonie troszke...
mialam isc na rower z mloda ale za goraco...pozniej wyjdzie na rolki :tak:

Kroma to fajnie ze nic nie wymacal...
i zgadzam sie ze w miescie dupa w taki upal..no chyba ze ma sie dzialke,basen i te sprawy a w bloku to nuda...:tak:

larvunia twoja niunka dzis ma 3 tyg..wszystkiego naj naj niech rosnie zdrowo :-):-)

Dobra ide z lodem dalej na balkon :-)

reklama
Madzia a wyprawkę to sobie na allegro zamówiłam, przyszła tzn taki 6-częściowy komplecik, butelki mam bo ostatnio z aventa kupiłam w promocji 2 w cenie 1 mama do mnie 8-9 lipca przyjeżdża to przywozi mi łózeczko, wózek też mam zamówiony już wstępnie od znajomej także pomalutku:) w sierpniu już tak na serio się przygotuję z wszystkim na spokojnie.

My byłyśmy z Zuzią w fiku-miku bo tak jakoś chciałam jej przyjemność sprawić, potem na loda poszłyśmy i do domku, skwar że długo w słońcu nie da się chodzić. Zamówiłam wentylator stojący bo u mnie na 4 piętrze zdechnąć idzie:p

dziewczyny to ja chyba jestem "alien" bo dla mnie dzisiaj wcale jakos nie bylo strasznie goraco, owszem na sloncu przepiekalo ale bez przesady:-p;-):-D
no tylko ze ja mam inne odczucie termiczne:-D:-D
tak jak dzisiaj dla mnie moze byc do konca sierpnia:-p:-p
kroma to dobrze ze wszystko tam ok, a hormony po ciazach szaleja oj szaleje
megi supre ze powoli kompletujesz zanim sie obejrzesz bedziesz miec niunke przy sobie
mnie dzisiaj trafi bo czekalam na kuriera albo nie mieli przesylki albo polecial wciula i uda pozniej ze nikogo nie bylo:wściekła/y:

megi- w sumie to dwa dobre m-ce i już będziesz mamą. Ja wczoraj z Olką byłam i biegałam za nią z Arkiem a dziś wstałam bez energii, zostawiłam ją w Fikolandzie, czy jak to się tam zwie.

ciasteczko- ja jak mam takie zmiany hormonalne to mnie te upały denerwują, tak samo było w ciąży z Arkiem, ale kiedyś lubiłam skwar.

Lavrunia- 3 tygodnie, zaraz m-c leci czas, niedługo będzie tak jak Helenka już kombinować.

Moje śpią a ja próbuję skleić CV.

kroma to mloda wyszaleje sie w fikolandzie, super sa takie miejsca bo dziecko wymeczy sie a rodzice maja chwile spokoju i pozniej ladnie spia dzieciaczki
u mnie to tak dziwnie z tym odczuciem ciepla, bo nieraz teoretycznie powinno mi byc zimno przy 17stop a paruje ze mnie:surprised::oo:
uciekam milego wieczoru dziewczeta:-)

reklama
A ja znow tak nagle wyskocze;p

Kroma Wszytskiego Najlepszego dla Arka! Ja bylam pewna ze on powyzej roku juz ma;p hahhaha

Do góry