reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PIERWSZA haha :-D:-D

u mnie juz firanki sie piora :tak: bo ladna pogoda to szybko wyschna..
mloda wlasnie wyszla i my tez zaraz z mlodzikiem wychodzimy :tak:
dzis wroci dopiero do domu o 19 :szok::tak: jada o 8:30 do zoo...kurde wspolczuje im calego dnia w tym upale tam spacerowac no ale chyba da rade wroci padniety pewnie :tak::tak:

Future gratuluje udanego zakupu to teraz czekam na pierwsze efekty jakis piknych fotek :-):-)...

Larvunia jak malutka?? przeszedl jej katarek??

Kasiula fajne rozmowy i o fajnej porze haha a autko wroci niebawem nie stresuj sie :-p

zycze wam milego udanego dnia i spadam sie uczyc do szkolki haha :-):tak:

hello
kroma widze ze twoj maly arek dzis konczy 8 miesiecy:-)jak ten czas leci:-)
mam pytanko bo chcialabym zamowic z allegro firanki ale boje sie ze przyjda mi pogniecione,wiecie takie wymemlane...madzia ty chyba zamawialas i jak to bylo?musialas prasowac?

Cześć. Ja dziś prędzej wstałam od mojej córki normalnie szok:szok: Godzina 9.00 ona dopiero się obudziła aż kukałam do niej bo aż niewiarygodne ani w jej stylu :) bite 12 godzin spała. Trzeba coś wymyśleć na dziś żeby jakoś zleciało...włosy umyłam, może kumpelę wyciągnę z córką do sali zabaw nie wiem...może poprostu plac zabaw zaliczymy. Mam dziś jak na razie dobry humor i nie zamierzam go sobie psuć;)
Kroma 8 miesięcy rośnie ci dziecię:)
Magda jak Szymek wróci tak może szybko zaśnie po dniu wrażeń:)
Miłego dnia...chyba słonka nie muszę życzyć bo świeci pięknie;)

hej
zapowiada sie piekny dzien:-)
madzia po takim dniu wraze to wieczorem bedzie dentka;-):-D
megi to ladnie ci mloda pospala a ja wstalam po 8 jak nigdy, normalnie przysnelo mi sie a wczesniej wstalam i robilam sniadanie mlodej

reklama
Do góry