reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kurde mojej sobrze sie spi :tak: Na balkon ja wystawilam w lezaczku ;-) Oczywiscie w cieniu (za wietrzaca sie posciela hehehe) i okryta co by jej nie wywialo ;-)
chcialam isc na spacer, ale za parno mi juz :sorry2: Nad jeziorko bym sobie pojechala buuuuu....

Ciacho
milego grillowania :tak:;-)
megi mielgo dnia i nie przejmuj sie, popatrz na to z innej strony, przynajmniej odsiwerzone mieszkanko bedziesz miec ;-)

reklama
HEJ HEJ
już dzis lepszy nastrój u mnie... wczorraj miałam powera i jakoś nagle ujszło ze mnie... ale nowy dzień, czysta kartka trzeba się cieszy, synek 5noc z rzędu nie posikał wyrka... autko już ma zaniesionepapiery do urzędu celnego, jutro dalej działamy :-)
LARVUNIY też bym pojechała nad jeziorko, ale autko już zalane na styk do końca przeglądu, a pozatym gardło mam chore, mały też mi kaszla znowu, tzn dwa razy mu sie wyrwało, ale tak brzydko krtaniowo...
LANA trzym się kochana

Dziołchy miłego plażowania i grillowania :-)

Cześć Wam wszystkim ..
Ale skwar na dworze, normalnie szok aż się z domu nie chce wychodzić :no: wczoraj na obiadek zrobiłam zupkę (mąż pomagał) ;-) i jeszcze na dziś zostało więc nic nie robię, można na kolację kalafior ugotuję lubię taki gotowany bez niczego a mąż z bułką tartą - pomyślę .... :tak:
Spać Mi się chce, może się zdrzemnę jak młodego położę ...
A tak to nudy, ręczniki się wyprały zaraz powieszę póki słońce świeci przynajmniej jeden pożytek z tej pogody że wszystko szybko schnie :tak::-) lekko mieszkanko ogarnę a potem błogie lenistwo i czekanie na męża .... ;-) ;-)
Kroma spóźnione wszystkiego najlepszego dla Arusia na 8 m-cy.! :tak:
Lana trzymaj się, tak czasami bywa że weny i siły brak, ale przejdzie ... ;-)
Kasia fajnie że dziś nastrój lepszy tak trzymaj... :-)
Larvunia super że Michasia nie jest chora, katarek pewnie lada dzień minie, zdrówka dla dzieciaczków ... ;-)
Megi smacznego :tak:

No to miłego dzionka dla wszystkich :-) ;-)

ja dzis z nudow fotki porobilam i co... picasa nie dziala tzn nawala cos :baffled:
no to ide myc okna :dry: sie obrazilam :dry:

:-p:-p:-p

edit:
Future milego grillowania ;p
Mycha, KAsiaF czesc :)

Ostatnia edycja:
hej..jestem czytam ale pisac mi sie nie chce :no:
na dworze skwar,parowa ale od jutra ma byc znow 19 st ech...
zaraz biore rower i jade na plac zabaw...

milego grillowania tym grilujacym dzis zycze..!!

Pozdrawiam:-):-)

LARVUNIA cześc ;-)
wszystkim cześc :-) jeszcze raz ;-)

młody śpi, pranie powiesiłam, młody na obiad dzisiaj owocową zupke zje sobie albo smażony makaronik, zobacze co wybierze ;-)
M też śpi, dam mu dzisiaj odpocząc,a, raz na jakiś czas niech ma dzień dobroci, morda... Pranie powieszone, i sie obijam... eh, woda taka w basenie ciepła a ja chora jestem :-/ a u nas na piątek ochłodzenie zapowiadają, niby tylko na weekend

MADZIA jeśli mogę wiedzie, gdzie mieszkacie?

reklama
no wlkoncu mi mloda padla...
nie wiem ile ale dluuugo nie spala i sie prezyla mi kurde
ale spi w koncu
a ja skonczylam rosolek robic jakos mi sie zachcialo go...

mezus tez z synkiem juz wrocili i rozpala grilla wlasnie ;-)
wiec grillowania czas zaczac ;-) szkoda ze nie moge redsa wypic :sorry2:

Do góry