reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
wita sie z Wami skwarka larvunia i skwarka Misiulka :cool2:
masakra jak prazy z gory... ledwo wrocilysmy z g-wa :sorry2:
Mloda ma "tylko" katarek... zalecenie: sciaganie fridą, sol w spray lub w kropelkach i masc koperkowa pod nosek :tak:

odezwe sie pozniej... mloda wola;-)

Hejka ja na szybko bo jestem od niedawna w chalupce ;-)

u nas tez smali ale fajny wiaterek jest takze nie jest najgorzej :-)

Marzenka tak ja zamawialam jakis czas temu taka cienka przezroczysta prawie :-D
zapomnialam jak nazywa sie ten material ale wiesz pewnie o co kaman ;-)
przyszla w duzej kopercie w woreczku ladnie zlozona i nie byla pognieciona wcale :no:
dzis wisi juz wyprana i jest ok nie ma zagniecen :no:

megi oby humorek trwal dalej :-) jak tam szykujesz pomalu juz wyprawke dla malucha??

larvunia to fajnie ze to tylko katarek :tak:

kroma jak tam u gina wsio ok?? wszystkiego naj dla synusia :-)

future jak tam sa juz jakies wypociny??:-D z nowego sprzetu??...

Ide cos zrobic na szybko na obiad bo znowu nic nie gotowalam taki len ze mnie :happy2:

To do potem :happy2::happy2:

u mnie dzis tez obiadu nie ma...
Fruciu ma w przedszkolu, mezulo pojechal o 13.00 do pracy wiec dla samej siebie mi sie niechce gotowac :sorry2:

nosz kurde, myslalam ze zasnela... wracam do mlodej :sorry2:

no w galerii troche wypocinek, ale dopiero się uczę. najbardziej uczę się robić niuni bez lampy, zeby jej nie świecić.

jednak poszłyśmy na spacer, ale po 15 minutach wróciłyśmy do domu.

Helenka mi później zrobiła taką awanturę, że się spóźniłam z jedzeniem....ehhhhh co za terrorystka.

no w galerii troche wypocinek, ale dopiero się uczę. najbardziej uczę się robić niuni bez lampy, zeby jej nie świecić.

Future pozniej Ci pokaze czary mary zeby fotki bez lampy pozniej wygladaly jak z lampa :-p;-)
PR strajk robimy hehehehehe
katgen hello , pisalas cos niedawno ze Was dupska swedza na odwiedzinki... wiec moze wybieracie sie do nas jak mlody wyzdrowieje cooooooooo

ja bylam po synka... masakra skwar na calego :szok: najlepiej w domku :sorry2:

upał, dobijająca pogoda jak na warunki w mieście, przydał by się basenik, i jakiś ogród.

No ja po Ginie, nic nie wymacał na przeglądzie, podejrzewa problemy hormonalne, w sumie od 3 lat to ja mam dopiero teraz @, więc organizm szaleje. Dostałam leki i mam czekać ok. 2 tyg. jak się nie zmieni to znowu do niego.

Dzięki laski za życzonka, sama zapomniałam, że moje dziecko już ma 8 mcy.
Pr- jak organizacja czasu? I jak Jasiu bez ciebie?
Katgen- witaj :) Zobacz załącznik 367345

Future- zazdroszczę nowego zakupu.
marzenka- ja tez kupowałam i żałuję, pogniecione nie były, ale jakością odbiegają od tego co pokazywali na allegro, jedynie dla córki fajne przyszły, też nie pogniecione.

reklama
Do góry