reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
KROMA basenu ci się chce? zapraszam do mnie :-) i wszystkiego naj dla ARECZKA
LANA nio faktycznie ty to ostatnio pojawisaz sie i znikasz
LARWUNIU ależ zachcianki kobito ;-)

Jakoś wena ze mnie zeszła... :-/

hej laseczki. A ja sie katuje wlasnie jezdze na rowerku juz 40 minut, zrobilam 40 brzuszków, musze w 3 tygodnie schudnac 5 kg przynajmniej bo chce jak czlowiek wygladac nad morzem a potem 27 llipca zabieg i prawdopodobnie bede musiala porzucic rowerek bo nie mozna sie meczyc wiec na razie poki moge biore sie do roboty :) kurcze zeby tak czlowiek mogl byc cale zycie szczuply a nie katuje sie :/

KasiaF no tak bywa... ostatnio nic mi sie nie chce.

Witam sie i nie wiem czy na tym nie zakoncze aby przypadkiem.
wybaczcie mi ale jakos nastroju naprawde nie mam na forum od jakiegos czasu.

hello a ja mialam wczoraj bardzo ciężki dzień i wieczorem już siły pisać nie miałam:happy:

dzisiaj jeszcze większy upał niż wczoraj, chcemy nad jeziorko jechać, wczoraj młody z wody nie wychodził chociaż jak dla mnie zimna była(ale i tak popływałam).
Miłego dnia bo pewnie zaraz uciekniemy przed tym ukropem na plażę:-p

Lana głowa do góry:tak:

ale nudy :sorry2:
Fruciu w przedszkolu, mezulo w pracy, Misiulka spi a w domu bloga cisza :-)
My dzis sie grillowac na balkonie bedziemy, obiadu wiec nie robie ;-)

Martucha ale Wam dobrze... jeziorkujecie sie :tak: Kurde i ze sie juz kapiecie... woda bbbrrrrr przeciez :baffled:;-)
LaNa glowa do gory!

Ja też na nogach od 8.30 Za ścianą sąsiadowi kaloryfer wymieniają i kyrde tak tam coś szarpali że mi tynk ze ściany spadł i mam teraz dziurę wrrr, już mu powiedziałam, ma zalepić podobno....tak czy tak czeka mnie malowanie jak mój wróci jak zdąży przed urodzeniem drugiego oczywiście. Dzisiaj zupkę kalafiorową ugotuję bo mnie naszło, może moja też zje bo ona na zupy ma długi jęzor:no:
Miłego dzionka;)

reklama
witam
myslalam ze naskrobiecie a tu przeciag:-D:-D
ja tez tylko na chwile, niedlugo z mloda do dentysty, pozniej juz nie bede miec czasu zeby zajrzec, moze wieczorkiem sie odezwe
larvunia hehe my tez dzisiaj grilla robimy ale na kolace i nie na balkonie a na "zielonej laczce" :-):-)
milego dnia dziewczyny

Do góry