reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia powiadasz kebaba mniam mniam:-) ja kupilam co trzeba i zrobie tortille, starsza kapuchy nie jada ale w takich rzeczach jak kebab i reszta temu podobne zje wszystko:-D
mloda zaliczyla fikoland, niedlugo plac zabaw znowu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My jak wybyłyśmy z domku o 11 tak po 14 byłyśmy w domu, odwiedziłyśmy starą znajomą i tak zleciało:tak: teraz odpoczywamy w cieniu w domku bo na dworze skwar normalnie. No i dziś niespodzianka w skrzynce, kartka pocztowa od męża z Afganistanu, mała rzecz a cieszy:) a nic nie wspominał że wysyłał.
Dziewczyny wiecie jak ja ostatnio wpierdzielam rzodkiewki?:-D normalnie codziennie cały pęczek mój:p

No to i Ja się dopiero witam :tak:
My też jak wyruszyliśmy przed 11 z domku to koło 14 byliśmy w domku, chciałam żeby młodemu pobrali tę krew (bo w piątek dostał skierowanie na morfologię pod kątem anemii) ale przez weekend się rozchorował, smara mi się i w ogóle porażka i byłam dzisiaj Pani doktor się pytac czy teraz jest sens robić badania i kazała się wstrzymać bo przeziębienie zawsze w jakimś tam stopniu tuszuje wyniki ... ale jestem zła :wściekła/y: no ale nic nie poradzę, syrop i krople do nosa daję mam nadzieję że szybko minie .... :-(
Wróciliśmy z miasta, zrobiliśmy obiad zjedliśmy i się położyliśmy (Wojtek już wcześniej zasnął) teraz się obudził to i Ja musialam wstać, nałożyć mu obiadku i teraz wcina z doskoku bo siedzi u męża w sypialni i nie daje mu spać :no: :-p no ale Ja już nic na to nie poradzę!

U Nas też skwar, ledwo po tym mieście chodziłam ale przynajmniej pranie szybko schnie :-p :tak:

czesc

wlasnie wrocilam i juz uciekam bo mloda nie spi trzeba ja kapac itp
ale w skrocie.... Fruciu "tylko" przeziebiony. Mloda od popoludnia jakies dziwne smary tez ma, bo charczala przy karmieniu, wyciagnelam jej frida glutka :-( Chyba sie zarazila od Frucia :-( Juz ja zarejestrowalam na jutro na 8.00 A jeszcze rano oki bylo u mlodej.

odezwe sie pozniej... bay

edit:
cos mala dzis malo je.. cycki mi zaraz exploduja ;\

ciasteczko trzeba korzystać póki ciepło jest. Ja też byłam ale w Gofiku, misja, przez Ruski Stawek na autobus i jeszcze młoda mnie wyciągnęła na fontannę. Padam dzisiaj.

reklama
WITAM

KROMA, też byłam ostatnio na fontannie :-) o i mam pytanie, bo ostatnio flaszke przegrałam, gdzie jest ruski stawek?
LARVUNIU zdrówka dla Frucia i Michasi!
FUTURE gratuluje zakupu, jednak szybciej się udało :-)

A my mamy za sobą 3 nocke z rzędu bez zasikanego łóżeczka, oby tak dalej...Wogóle dzisiaj mój syn w nocy obudził się z rykiem że go nóżki bolą, zaczęłam mu masowa i nic... I zrobiłam mu efekt placebo... posmarowałam kremem niveą, i "zadziałało" od razu się uspokoił a i jeszcze rozmowe ze mną odstawił o 4nad ranem
-a skąd ten kremik-on
-ja-ze sklepu
-on- a gdzie ten sklep
-w gorzowie
-a jaki
-rossman
-a on-a tabletki też tam są?
No masakra poprostu... muszę go kiedyś w czasie takiej debaty nagrac i puścic... spróbuje w środe :-)

A mi się dzisiaj śniło że okazało się że jestem w ciąży :-) ale znając życie- sny się nie spełniają, a drugi sen miałam że Kacpra po pierwszym dniu wyrzucili z przedszkola bo był dzieckiem nie do ogarnięcia ;-)

No i jestem zła bo okazało się że malowanie naszego nowego autka zajmie 1,5tyg... dopiero w czwartek następny będzie do odebrania... A do tej soboty mamy przegląd w starym... A M musi autem do pracy... mam nadzieje że szwagier nam autko na te kilka dni pożyczy...

Do góry