reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień dobry ;) Jestem po weekendzie, u nas spokój i cisza, nic nowego się nie dzieje oprócz ogromnej tęsknoty, która zajmuje już powoli całe moje serce i myśli ...

no halo. Larvunia ja ogladalam pogode na 16 dni i pokazują, ze dzis 30, jutro 3q, a w srode nawet 33 stopnie. widzialam na tvnie.

i dzwonilam wlasnie opier........dolić naszą architektke, żeby się pospieszyła, bo tyle to trwa, tyle chcą kasy, to niech chociaż się pospiesza. już praiwe pol roku robi projekt. wrrrr ale głupio jej się zrobiło jak zadzwoniłam ją popędzić, no ale co,...czas to pieniądz nie?

dzien dobry:-)
u mnie juz obiadek w polowe zrobiony:-)za niedlugo idziemy na plac zabaw
casteczko czemu nie mamy dac rady!!pewnie ze damy rade bo musimy:-)nasi wcale lepiej nie maja,im tez ciezko.
milego dnia mamuski
a larvunia mialam pisac,ja kiedys widzialam podnoszone siedzisko w gondolce,tak zeby dziecko siedzialo.
dla mnie bezsens bo po to jest spacerowka...

dzień dobry, my zaraz wybywamy w plener:tak: byłam po bułki i jest bardzo ciepło, tylko te chmury mogłoby rozwiać:baffled:

Madzia a do kiedy twoja córa ma szkołę? ile mają wakacji?

no dobra, dopiero z soba porzadek zrobilam, ale co to za robota jak na raty do lazienki latalam : Huh:
wlosy 1,5 h prostowalam, nie wspomne o ogoleniu boku, co maszynke odpalilam to slysze skwierczenie z pokoju :baffled: a to tylko kawaleczek przeciez glowy do zgolenia mialam. A najgorsze bylo golenie nog : Zdziwiony:: Oo2:
No masakra jaka niespokojna.... dzis ide kupic infacol, bo kurde nie wyrobie...

No i wietrze dzis dupke malej... Z jednej strony poldupeczek jej sie odparzyl :baffled: bidulka moja... Tylko kurde jak ma jej sie nie odpazyc jak ona co chwile pyrka a jak pyrka to troche kupki leci, niewiele ale dupke brudzi juz... i wez tu teraz badz madry i podslu**** co 5 min czy pyrknela :baffled:

to ponazekalam :-p ide sobie herbatke zrobic na zimno ;-)

Future hello ale masz smakolyki dzis... ja jade dzis na pozostalosciach z wczoraj ;-)

Ostatnia edycja:
Hej jestem na szybko bo dopiero wrocilam
ale skwar o matko !! :szok::-)
zjadlam kebabka i to moj obiad :-D:tak:
ide mlodej kotleciki usmazyc bo zaraz bedzie...

Martucha pisalam kilka dni temu keidy mamy wakacje ;-)
ale napisze ci...zaczyna 8 lipca a konczy 17 sierpnia :tak:
maja dosc krotkie ale tu w sumie w ciagu roku jest sporo wolnego bo pozniej w pazdzierniku maja tez 2 tyg wolne :tak:

dobra ide pozniej wlece w wolnej chwili :-)

reklama
witam dziołchy

Ja też nie pospałam chyba dzieciaki wyczuły zmianę pogody, młody teraz dopiero padł od rana jak nigdy, Olka cudak jeden pospolity dzisiaj sama siebie przeszła, rozwaliła młodemu łóżko :wściekła/y: no a teraz śpi.

Ja poszłam na siłkę i do Pupy podbić książeczkę, bo jutro mam ginka.
Ja jadłam moje młode ziemniaki, bez nawozu, sama natura :-D

Do góry