reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie coś takiego, moja juz jak nie śpi to nie chce leżeć, dlatego troszke ją podnosze, ale na tę najniższą opcję. i wtedy ogląda, listki na drewach, chmury. po chwili zasypia ;)

teraz tez zasnela.
my sobie kolacyjke a niunia spi. moze przespi do rana....kto wie...

reklama
hej wieczornie, byliśmy całe popołudnie w wawrowie w tym mini zoo, ale tam ślicznie jest:tak::tak:

Befatka zazdroszczę tych upałów, u nas od jutra zapowiadają to może też się wygrzeję na słoneczku:-)

Madzia ale śliczny Szymonek na tych fotkach, boskie ma oczęta i podobny do siebie teraz:tak: a co do gondolki to ja też jakoś tak podnosiłam koło 4 miesięcy:tak:

ok zmykam się kąpać i jakiś film a później spanko, w końcu od 5 rano na nogach;-)
miłego wieczorku.

witam
a ja pierwsza dzisiaj hehe
madzia szymek dalej do siebie podobny jest:-) bo dzieci tak sie zmianiaja
martucha to moze my sie wybierzemy do tego mini zoo jak tam tak fajnie

przed 7 dzwonil kurier -to se pospalam :growl: a po 7 mialam ksiazki przywiozl bo zamiawialam w ksiegarni ale jeszcze musze pare domowic bo nie mieli wszystkich

dzien dobry kochane w koncu sloneczny dzionek :-):-)
piekne slonce za oknem bedzie goraco dzis :tak::tak:

ciacho to szybko kurier zawital :tak::tak: ale masz juz ksiazki ja tez ide zamowic na poczatku lipca i bedzie z glowy :tak:

Mloda juz wyszla do szkoly..:tak:
pranko mi sie juz konczy prac ide mlodego ubrac i za 20 minut spadamy oj jak mi sie nie chce wrr...no ale trzeba niestety...

milego dnia wszystkim !!:happy::happy:

czesc

kurde mloda wczoraj od 10.00 do 2.00 pojekiwala :baffled: nosilam ja w pionie to bylo oki , tylko polozylam i jeczyc zaczynala ggrrrr.... juz mialam dosc wczoraj. Ale to i tak nic z tym co z Fruciem przechodzilam i jego kolkami, wiec powinnam sie cieszyc : Sorry:
JA po obiedzie jade do g-wa do lekarza... pewnie wroce pozno.
Ide na sniadanko, 3majcie sie laski ;-)

czesc Future :tak:
dzis bedzie cieplo ale chyba nei upalnie, widze max 20'C na necie pisza i z chmurami.
Jutro juz cieplej bo do 25'C u nas i bez chmur.
ale patrzac do przodu to kurde od piatku juz zimno i deszczowo na maxa, co sie dzieje z ta pogoda :baffled: i badz tu madry i odpowiednio sie ubieraj :baffled:

Milego dnia kochane moje :-)

larvunia bedzie cieplie niz 20 ma byc dzisiaj 25 juz jest 23 stopnie w gorzowie:-)
o mamuniu ktos wierci ktos sie remontuje i chyba potrwa to ponad miesiac:baffled::wściekła/y:

reklama
ciacho masz racje u mnie tez juz 21'C w cieniu ;-)
no i wspolczuje remontu, no to masz atrakcje letnie ;-)

milego dnia kochane!

Do góry