reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzień Dobry,

My kawkę pijemy, dla młodego mleko się gotuje (zapomniałam kupić mm i będzie zwykłe pił, zobaczymy co bedzie).

reklama
Cześć ;-)
Nie wyspałam się, mężulek jeszcze śpi tzn próbuję bo co chwilę młody tam lata i skacze po Nim
i Go budzi a ten się denerwuje .... :tak:
U Nas też pogoda bez słoneczka i chłodno, ale jak dla Mnie to super, Mi taka pogoda odpowiada ;-) :tak:

Co do telefonów dotykowych to już nigdy w życiu takiego nie kupię, Ja miałam dotykowego mąż też i długo na nich nie pojechaliśmy, oby dwa się zawieszały i w ogóle totalna porażka ... Znajomy nie jeden miał i każdy narzeka też że właśnie się zawieszają i w ogóle, żeby to jednej czy dwóm osobom się tak robiło ale każdy kto z Naszych znajomych miał dotykowego bez względu czy noki, samsung czy jeszcze coś innego to każdy psioczył że już więcej dotykowych telefonów .....

No a teraz idę do Męża i albo zasnę razem z Nim albo zacznę się dobierać i w ten sposób Go obudzę :-p :-p :-D :tak::rofl2:

dzień dobry....

My juz po śniadanku i kawce. Rosolek się gotuje, i kaczka w jablkach się piecze.

A nas swędzą tylki i gdzieś by się pojhechalo ale nie wiemy gdzie ;O

aneteczka kupiłam młodemu jeansy bo ostatnio powyrastał a teraz jak zimno było9 to nie miał w czym wyjść i wiatrówkę bo po Szwecji wybieramy się nad bałtyk i tak na wieczory żeby miał.
Ja dla siebie ciuchów nie kupuję na allegro, ewentualnie jak jakaś firmówka jest to biorę bo taniej niż w sklepie. Miałam za dużo sytuacji takich jak ty z tą sukienką:sorry::-p

moja to jest druga rzecz dla siebie na allegro i już pewnie się nie zdecyduje.
Sukienkę tylko dlatego kupiłam, że mi się bardzo podobała, a u nas w sklepach nigdzie takiej dostać nie mogłam.
Wiecie jak ja wczoraj się nagimnastykowałam, żeby ją w cycach naciągnąć:sorry:

reklama
Do góry