reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
noooo....
pogoda do dupy zimno jakos to siedzimy w chalupie
dzieciaki sie bawia bo sa sasiedzi a ja latam jak nawiedzona po necie haha :-D:-D
ciagle jedno i to samo ogladam czytam :tak::-D
i z tych nudow to bym tylko co chwile cos zarla :wściekła/y::wściekła/y:...

a u was co tam larvunia dzieci grzeczne?? :sorry:

heh ja tez wlasnie co chwile laze z nudow do kuchni i podjadam ;-) a to banan a to z obiadu co zostaly brokuły podjadam a to herbatę zrobilam a to platki na sucho podjadam... hehehehe
z nudow :sorry:

chlopaki 1,5 h w lesie byli z psem to sie wybiegali... a mi mloda dopiero co zasnela, od 13.00 cos sie wierci i nie spokojna z nowu byla, co podsypiala to zaraz sie budzila i szukala cyca :confused2:. Teraz spi...

Madzia a sasiadka nie przyszla na plotki : Confused:

jakos ostatno jej nie po drodze do mnie :no::no:...

ja chyba pojde kaszanke z cebula usmaze :sorry:

a gdzie reszta kobitek ?? pusto na forum jakos...

Madzia weekend to pusto ;-)
kaszanka - fuuuj ;-)
..ide poszperac po allegro ;-)

:-D:-D...ja mojemu usmaze a ja tylko tycku tycku zjem bo tez nie przepadam zbytnio :no:
mialam robic gofry ale nie mam maki :no: a nie chce mi sie do sklepu isc lenia mam :tak::tak:

co szukasz na allegro ?? czy tak z nudow latasz :sorry:

a tak latam...
moze trafie na cos w promocji albo w przecenie fajnego... tak do 5 zl :-p:-):-D
teraz na tunikach jestem ;-)
kurde w sumie nie mam w czym lazic :eek: Wszystko mam takie stare, porozciagane, niemodne :sorry: albo poprostu za male i lezy tak w szafie... kurde w sumie z nowu porzadki by sie w szafie umnie przydaly. Leza ciuchy ktorych nie nosilam juz chyba z 5 lat :sorry:

LARVUNIU u mnie też takie ciuchy leżą stare, żal wyrzuci bo prawie nie noszone, a za małe albo pod koniec ciąży kupione i za duże...
MADZIA ja jak mała byłam to lubiłam kaszanke, teraz też tylko jak M sobie robi to troszkę skubne... Bo M to lubiiiii...

A le tu cisza... Mnie katar męczy, chłopakom już przeszło, posprzątałam, zaliczyliśmy rodzinny spacerek, mały na rowerku i miał frajde bo na stacji długi towarowy stał, a teraz ja przed kompem, młody się bawi a M sprząta autko co by zdjęcia zrobi i na allegro wrzucic... M podobno zadzwonił do mojego taty żeby jeszcze na weselną przyjechał, ale jak tata do mnoe dzwonił to nic nie mówił więc nie wiem czy mnie M ściemniał... ja tam ide spa, bo młody w dzień nie spał więc może szybciej zaśnie to i ja odpoczne... poza tym na razie wole alkoholu nie pi... do @ :-)

reklama
Larvunia ale ci dobrze ze dzieci juz spia i Marcelek tak szybko zasnal??..
moje nie zamierzaja jeszcze isc spac :no: ogladaja bajki...
a na dworze znowu pada co za pogoda...
w poniedzialek ma byc niby znowu 30 st ciekawe...a dzis 16 haha :tak::tak:

co wypatrzylas na allegro fajnego??

ja zastanawiam sie nad kupnem komorki dotykowej ale nie jestem zbytnio przekonana i nie wiem....ma ktoras taka dotykowa jesli tak to jaka polecacie??
ja zastanawiam sie nad nokia c503...

a future gdzie sie podziewa caly dzien czyzby znowu gdzies balowala??...

Kasia zdrowka dla ciebie :happy::happy:

Do góry