reklama
noooo....
pogoda do dupy zimno jakos to siedzimy w chalupie
dzieciaki sie bawia bo sa sasiedzi a ja latam jak nawiedzona po necie haha
ciagle jedno i to samo ogladam czytam
i z tych nudow to bym tylko co chwile cos zarla ...
a u was co tam larvunia dzieci grzeczne??
pogoda do dupy zimno jakos to siedzimy w chalupie
dzieciaki sie bawia bo sa sasiedzi a ja latam jak nawiedzona po necie haha
ciagle jedno i to samo ogladam czytam
i z tych nudow to bym tylko co chwile cos zarla ...
a u was co tam larvunia dzieci grzeczne??
heh ja tez wlasnie co chwile laze z nudow do kuchni i podjadam ;-) a to banan a to z obiadu co zostaly brokuły podjadam a to herbatę zrobilam a to platki na sucho podjadam... hehehehe
z nudow
chlopaki 1,5 h w lesie byli z psem to sie wybiegali... a mi mloda dopiero co zasnela, od 13.00 cos sie wierci i nie spokojna z nowu byla, co podsypiala to zaraz sie budzila i szukala cyca . Teraz spi...
Madzia a sasiadka nie przyszla na plotki : Confused:
z nudow
chlopaki 1,5 h w lesie byli z psem to sie wybiegali... a mi mloda dopiero co zasnela, od 13.00 cos sie wierci i nie spokojna z nowu byla, co podsypiala to zaraz sie budzila i szukala cyca . Teraz spi...
Madzia a sasiadka nie przyszla na plotki : Confused:
Madzia weekend to pusto ;-)
kaszanka - fuuuj ;-)
..ide poszperac po allegro ;-)
...ja mojemu usmaze a ja tylko tycku tycku zjem bo tez nie przepadam zbytnio
mialam robic gofry ale nie mam maki a nie chce mi sie do sklepu isc lenia mam
co szukasz na allegro ?? czy tak z nudow latasz
a tak latam...
moze trafie na cos w promocji albo w przecenie fajnego... tak do 5 zl :-)
teraz na tunikach jestem ;-)
kurde w sumie nie mam w czym lazic Wszystko mam takie stare, porozciagane, niemodne albo poprostu za male i lezy tak w szafie... kurde w sumie z nowu porzadki by sie w szafie umnie przydaly. Leza ciuchy ktorych nie nosilam juz chyba z 5 lat
moze trafie na cos w promocji albo w przecenie fajnego... tak do 5 zl :-)
teraz na tunikach jestem ;-)
kurde w sumie nie mam w czym lazic Wszystko mam takie stare, porozciagane, niemodne albo poprostu za male i lezy tak w szafie... kurde w sumie z nowu porzadki by sie w szafie umnie przydaly. Leza ciuchy ktorych nie nosilam juz chyba z 5 lat
LARVUNIU u mnie też takie ciuchy leżą stare, żal wyrzuci bo prawie nie noszone, a za małe albo pod koniec ciąży kupione i za duże...
MADZIA ja jak mała byłam to lubiłam kaszanke, teraz też tylko jak M sobie robi to troszkę skubne... Bo M to lubiiiii...
A le tu cisza... Mnie katar męczy, chłopakom już przeszło, posprzątałam, zaliczyliśmy rodzinny spacerek, mały na rowerku i miał frajde bo na stacji długi towarowy stał, a teraz ja przed kompem, młody się bawi a M sprząta autko co by zdjęcia zrobi i na allegro wrzucic... M podobno zadzwonił do mojego taty żeby jeszcze na weselną przyjechał, ale jak tata do mnoe dzwonił to nic nie mówił więc nie wiem czy mnie M ściemniał... ja tam ide spa, bo młody w dzień nie spał więc może szybciej zaśnie to i ja odpoczne... poza tym na razie wole alkoholu nie pi... do @ :-)
MADZIA ja jak mała byłam to lubiłam kaszanke, teraz też tylko jak M sobie robi to troszkę skubne... Bo M to lubiiiii...
A le tu cisza... Mnie katar męczy, chłopakom już przeszło, posprzątałam, zaliczyliśmy rodzinny spacerek, mały na rowerku i miał frajde bo na stacji długi towarowy stał, a teraz ja przed kompem, młody się bawi a M sprząta autko co by zdjęcia zrobi i na allegro wrzucic... M podobno zadzwonił do mojego taty żeby jeszcze na weselną przyjechał, ale jak tata do mnoe dzwonił to nic nie mówił więc nie wiem czy mnie M ściemniał... ja tam ide spa, bo młody w dzień nie spał więc może szybciej zaśnie to i ja odpoczne... poza tym na razie wole alkoholu nie pi... do @ :-)
reklama
Larvunia ale ci dobrze ze dzieci juz spia i Marcelek tak szybko zasnal??..
moje nie zamierzaja jeszcze isc spac ogladaja bajki...
a na dworze znowu pada co za pogoda...
w poniedzialek ma byc niby znowu 30 st ciekawe...a dzis 16 haha
co wypatrzylas na allegro fajnego??
ja zastanawiam sie nad kupnem komorki dotykowej ale nie jestem zbytnio przekonana i nie wiem....ma ktoras taka dotykowa jesli tak to jaka polecacie??
ja zastanawiam sie nad nokia c503...
a future gdzie sie podziewa caly dzien czyzby znowu gdzies balowala??...
Kasia zdrowka dla ciebie
moje nie zamierzaja jeszcze isc spac ogladaja bajki...
a na dworze znowu pada co za pogoda...
w poniedzialek ma byc niby znowu 30 st ciekawe...a dzis 16 haha
co wypatrzylas na allegro fajnego??
ja zastanawiam sie nad kupnem komorki dotykowej ale nie jestem zbytnio przekonana i nie wiem....ma ktoras taka dotykowa jesli tak to jaka polecacie??
ja zastanawiam sie nad nokia c503...
a future gdzie sie podziewa caly dzien czyzby znowu gdzies balowala??...
Kasia zdrowka dla ciebie
Podziel się: