reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Mój młody śpi od godziny, też miałam nadzieje zasną ale nie moja godzina... mój mąż siedzi sobie przy wódeczce ze swoim teściem ;-) a ja im powiedziałam że jak chcą siedzie to niech sobie sami stół nakrywają, ja chate wysprzątałam i teraz odpoczywam...
FUTURE ciesz się że twój jakąś komedie zapodał, u mnie leci TVN TURBO o jakiejś morskiej jednostce działań specjalnych...
KROMA spoko, ja w czwartek chciałam iś do pracy bo myślałam że jest niedziela, bo M na nocce nie był ;-)

Madzia ja mam dotykowego samsunga galaxy Telefon z funkcjami internetowymi i multimedialnymi - Galaxy I5800 - Dotykowe - Telefony komórkowe | SAMSUNG, ale średnio jestem z niego zadowolona.
Zdarza mu się zwieszać, a obsługa niby jest łatwa, ale on jakoś tak ciężko mi zaskakuje i czasem mnie trafia.
Jakbym miała kupić drugi raz to porządnie bym się zastanowiła, a jak już to kupiła z górnej półki, żeby szybki był.

My sobei po piwku pijemy, młody od 20:00 śpi, wyszalał się na spacerze i usnął od razu po położeniu.

madzia moi jak wrocili z lasku to mlody juz male oczka mial, wogole on jak chory to sypia mi popoludniami a dzis nie spal, wiec padlo mu sie... hehehe ooooo tak :-p :
(foto z tel):

Zdj%2525C4%252599cie132.jpg

madzia a wypatrzylam tuniczke, ale jeszcze nie wiem czy kupie. Licytacja jest ale nikt nie licytuje, jak pojdzie za tyle co wystawiona to ja bede brac, jak ktos zalicytuje to odpuszczam. Jak kupie to Wam pokaze :tak:

Future gdzie sie caly dzionek szlajalas cooooo :cool2:

kroma szalejesz blahahah.. ale czasami tez tak mam ;-)

KasiaF ale jestes :-p nie nakrylas do stolu no ladnie ladnie ;-)

edit:
aneteczka, madzia ja bym w zyciu dotykowego tel nie kupila , nie przekonuja mnie ;-)

Ja uznałam , że trzeba iść z duchem czasu, żeby w tyle nie zostać;-)

Średni byl to zakup,nie żałuje,ale chyba drugi raz nie wziełabym,ale tylko ze względu na to, że się przycina, może bardziej wypasione tel. tak nie mają.

Larvunia-ale Ci Marcelek padł:-)

Ostatnia edycja:
LARVUNIU a ile można? obiad pod nos postawiony, kolacje zjedli wcześniej to jeszcze 3 raz mam nakrywa? o nie nie nie... ale jak oni sami sobie nakryli to chociaż mało naczyń do mycia, bo im się biega nie chciało i tak minimalistycznie się zaopatrzyli ;-) ja miałam wymówke-małego usypiałam . tym bardziej że M sam zadzwonił do mojego taty i go zaprosił, ja nic nie wiedziałam nawet (niby), tydzień temu też mi tak zrobił, ale wtedy na żużel sie ze szwagrem umówił, ja przyjeżdrzam z pracy a tu pod drzwiami czeka ;-) ja nie mam nic przeciwko komukolwiek ale niech mi chociaż mówi...
MADZIU ja też słyszałam niepochlebne opinie o tych dotukowych... moja koleżanka ciągle latała za foliami na ekran bo bała się żeby ryski nie zrobi, jak tylko nadarzyła się okazja to wymieniła, a miała jakąś nokie

no dobra porzadek w szafie zrobilam w swoich ciuchach ... (siara ale 11 par spodni mam do wydania, bo w biodrach za ciasno :eek: jeszcze 4 zxostaly) :-p;-)
kurde od 19.00 mloda spi.. a juz 22.30 wiec ja powoli sie zmywam i ide nianie zalaczyc co by slyszec lepiej czy skwierczy moja Misia za cyckiem ;-) Wykapana to jej sie dobrze spi ;-)

aneteczka moj mlody czesto na ziemi zasypial hehehhe on juz tak ma ;-)

DOBRANOC kobitki

edit:
KasiaF no ja zartowalam tylko hehehe, nie dziwie Ci sie ze Ci sie nie chcialo ;p

Ostatnia edycja:
LARVUNIU ja wiem że żartowałaś, ale cosik odpisa chciałam wiec sie wytłumaczyłam ;-)

Również uciekam... miłej nocki, do środy, chyba że po pracy zbiore w sobie siły żeby zajżec

reklama
hej laski, co wy śpicie jeszcze w niedzielę o tej porze???:-p;-)

ja byłam wczoraj do 22 na bulwarze, popiłam troszkę i wyskoczyliśmy jeszcze z K zjeść sushi i w domu byliśmy po 23:sorry: a dziś na 6 do pracy...ehhh dobrze że już ostatni dzień dzisiaj, od jutra 3 dni upałów więc mam w planach wylegiwać się na plaży:-)

Madzia ja byłam z tych przeciwnych telefonom dotykowym aż nie dostałam mojego obecnego(iphone'a):-) cudo nie z tej ziemi, nie zamieniłabym na nic na świecie:-p
miałam też samsung corby i avilla, pierwszy całkiem całkiem, długo bateria trzyma i dotyk też ma całkiem dobry, nie rysuję się ani nic natomiast avilla - never ever:no:

Do góry