reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nosz kurde nie trafilam :-D;-)

dobra kobitki my tu gadu gadu a ja trolle hehehe, ide do wanny ;-) puki mloda zasnela ;-)
U nas dzis cycki z kury + pieczarki + kalafior + ryz z sosem :-) Mezus to samo ale bez ryzu i sosu ;-) Ale zabiore sie za to pozniej okolo 13.00 ;-)

reklama
no ciacho nieraz trzeba sie odchamic haha :tak::-D
nie chce mi sie tak caly tydzien gotowac kombinowac...
i czysto w kuchni tak jak mowisz...

larvunia ale masz pysznosci mniam mniam...:-):-)
ja mialam wczoraj kuraka pieczonego :tak:

a jak mezus z dieta daje rade?? schudl juz cos??

heh Madzia jak sie caly tydzien jedzie na zupce i nalesnikach to az sie chce czegos dobrego ;-)
no schudl... przez pierwsze 2 tyg 4 kg a teraz to nie wiem, ale jada mniej to widac. Zoladek mu sie skurczyl :tak: Ja z nim na codzien obcuje to nie widze tego ze chudnie, ale jego mama mowi ze zmizernial hehehehe :-D

dobra MILEGO DNIA :tak: bede pozniej

edit:
Madzia milego wypadu na miasto ;-)

ooj larvunia co z ciebie za zona jak juz tesciowa mowi ze synek jej zmizernial haha
cos zle dbasz o niego ;-):-D

nie no fajnie ze chudnie oby tak dalej w koncu to dla jego zdrowia :-):-)

tobie milego relaksu w wannie :-):-)

ok spadam juz milego popoludnia laski
:happy::happy:

madzia pewnie trzeba isc sie zabawic:-) ja dzisiaj mam nalesniki bo szybkie danie, a ze je robie raz na 2 tyg to wszyscy chcieli:tak:
larvunia milej kapieli i smacznych obiadow zycze
ja tez uciekam

no i zajebiscie leje deszcz :angry::angry::angry::angry::angry:
i nie wiem czy gdzies pojedziemy wrr.........mam nerwa bo juz sie wyszykowalam, oko podmalowalam a tu dupa....:angry::angry:

helo a ja znowu spalam do 11 ;)
zjedlismy sniadanko, niunia też zjadla i połozyliśmy ja na macie.
i sie nagle tak rozdarła, tak załosnie, i nie wiemy nawet co sie stalo.
ja bylam w lazience, nastawialam pranie, a Dzeku przy kompie, ale to koło niej, i za sekunde byl u niej, koło niej połozyła sie Zara i chyba sie mala wystraszyla. jejku jak płakała. Zara dostała zjeby od Pana swojego, ale ona przecież nic nie zrobiła. boze jak moja niunia łakała. teraz zasneła z tego wszystkiego jak sie uspokoiła to oczki jej się zamknęły i śpi. i to mocno widać. moja biduleczka.

a ja sprzątam, bo taki burdel ze szkoda słów.

My z M po obiedzie. Młody uciął sobie drzemkę i teraz dobiero je i słucha "lalala".
U nas na obiad dziś pieczone ziemniaczki łódeczki+ cycki z kórczaka grillowane+ salata z sosem vinegret.

Jak młody zje to na spacer idziemy, tzreba mózgi przewietrzyć.

Miłej niedzieli.

edit:
future- to się mała przestraszyła, może pies zrobił coś gwałtownego.

Witam i ja
Faktycznie ta niedziele dzis szara ale ja tam mam powera i dobry humor;p
wyspalam sie bo wstalam o 10:30;p;p;p

Katgen jak wam sie nudzi to zapraszam do Międzyrzecza na ul. 30 Stycznia:D

reklama
aneteczka mam nadzieje, ze nie. tzn wiem, ze Zara nic nie zrbiła, ale może się gwałtownie zbliżyła, polizała. ja nie izoluje psów i kotów od amelj, ale zawszze pod naszym okiem, a tu nawet nikt nie zauważył. no le nic sie nie stało. a mała dalej śpi. może rozdrażniona była, kto wie. zaraz jak sie obudzi ide z nia na spacerro. niech sobie pooddcyha powietrzem.
aha

dziewczynki powiedzcie, czy miałyście w gondoli podnoszone dno? żeby zrobić siedzonko? od kiedy można tego używać? moja już nie chce leżec jak nie śpi, i czasem już jej na chwilke podnosze, i sobie na pół leżąco, nie na siedząco, jedzie i obserwuje. dodam, ze już się dzwiga do siadania. ostatnio złapała michalinki leżaczek, drugą ręką swoje ubranko i chyc do siadania....

Do góry